:18:her kafadan bi ses çıktı kimisi sar dedi kimisi delimisn ben sarmadım yinede bişi olmadı dedi:18:
bende önemsemedim:18:mekik çekiyimde gitsin bari göbecik hemi:18:
doğurdunmu kızzzzzzz
evet canm olabılır..aa çok geçmiş olsuun oğluşuyla kocişinden bulaştı demekki :26:
cook cook gecmıs olsn bı an once ıyılessn ablamm bnmgeçmiş olsun sevinç ablaya .: (
saglıklı ve hayırlı bı bebegın olsun canm o kadar yıl beklemıssn sımdı keyfını cıkar darısı basıma olsn ınsallah29 yaşındayım canım şubatta 5 bitip 6. senemize girecez evlendiğimiz günden beri istiyoduk bir kere doğal yolla hamile kaldım 6 haftalıkken düşük yaptım bir kerede aşılamayla kimyasal gebelik geçirdim inşallah bunu sağ salim alırım kucağıma
hayırlı olsn cnm hayırla ve saglıkla al bebegını kucagınakızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
geçmiş olsun yaaa tabi 2 hasta arasında sonunda o da kaptı şifayı
evet canm bncede onlardan bulastı demekkı
cnm taşınma faslı bitince sende normalde dönersin sanırım,baya uzak kaldın burdan yaa özletiyosun kendini...
arka arkaya ne kadar güzel haber aldık burdaagözün aydın canım Allah tamamına erdirsin
aman neyse artık geçmiş zaten halledersin sen bundan sonrasınıyok canım daha doğurmadım:26:sen napıyosun? kesebildinmi Ege'nin tırnaklarını? huysuzluğu geçtimi?
evet uyurken kestim. bundan sonrada törpü yapıcam daha kolay oluyorhuysuzluğu geliyor arada, ama genel olarak huysuz bi bebek devamlı kucağımızda gezmek istiyor.
kız dumancım öyle bi duygu ki artık sadece onun için yaşadığımı fark ediyuorum
ve hayatımda önceden beri vardı sanki, hiç yabancı değilim ona, yüzü hareketleri hiç yeni biri gibi gelmiyor
az kaldı sende yaşayınca anlıycaksın inşallah
canım kusura bakma acele çıktım üst kata bebek yıkamaya gittim o çagırdı oturdumm kaldımne yapayım kendi bebegimi yıkayamıyorum başkalarınınkiğni yıkıyım degilmi işim komigi hep erkek bebekleri denk geliyor iyimi
canım rabbim 40 haftaları göstersin işşallah darısı martan sonra ban ve diger arkadaşlara
canım seni görmedim görsem selam veiridim acele çıktım oglanın uyku saati gelmiş anca yıkadık uyuttuk muhabbette oo fenaydıdedi ban abla bebek ne zaman düşünüyorsun aslında bri eylül dedik ocaga atıldı dedim ablam kızı evlediricem 15 şubatta dedim onu evlendirerlim işşallah dedim bakıcez mart başı gibi anca gelirim canım bir hafta kala gidicem memlekete bir hafta ablamda 1 hafta annemde temem en az 3 hafta belkim durmam bile bakıcez artık çok özledim eymenimi annemi 4 dişi çıkmış sıpamın kocaman erkek olmuş şimdi gelinimiz hala demeyi ögretiyormuş
günaydın kızlar daha yatagımı toplamadfım yemekleirm var evim temiz yatagımı toplcem namaız kılarım kahvaltı yapmadım sabah ebrucumla plates yaptım heryerim agrıyorhatun lastik gibi yaw yetişemiyourm hızına şu kilolarım gitsin 70 düşüyüm eşim söz verdi frambuazlı pasta alıcek bana
ayıpsa söölemiyeydi eyydi
pekte alçak gönülüyük
çarpışma felan yokbidahada istemem beyefendinin keyfini beklicez zaar
oğlan biraz toplanacakmş ne alakaysa
bilmiyomuşun işte hafif vurulmaz sert vurulur neyse toktor öğretir sanada
suya okuyoruz okunmuş su oluyo
kız altları açık olduğunda yıkarken falan çöğdürüverdimi üstünedeay en çok o şeyi komik oluyo oğlişlerin bol bol çişlencez kusmuklancaz gibi geliyo banada hmm marta kaldı desene darısı başına kuzum inşallah yaa benim oğliş doğcak ozamana senin yavrun olcak desene
slm kızlar bugün tekrar beta hcg baktırdım salı günü 93.81 olan değer bugün 226.7 çıktı yaklaşık 2.5 kat artmış daha çok yeni dedi doktor tahminen kaç haftalık oluyo :44::44:
bende salı günü kan testi yaptırdım beta hcg 230.9 çıktı kaç haftalıktır acaba?
ayıpsa söölemiyeydi eyydi
pekte alçak gönülüyük
çarpışma felan yokbidahada istemem beyefendinin keyfini beklicez zaar
oğlan biraz toplanacakmş ne alakaysa
slm kızlar bugün tekrar beta hcg baktırdım salı günü 93.81 olan değer bugün 226.7 çıktı yaklaşık 2.5 kat artmış daha çok yeni dedi doktor tahminen kaç haftalık oluyo :44::44:
bende salı günü kan testi yaptırdım beta hcg 230.9 çıktı kaç haftalıktır acaba?
inanmazsın ama çiş yaptıyıkadık uyuttuk veldi yedik içtim konuştuk temem ayagımı sürttüm galiba anacım tam oturdum kapı çaldı arkadaşı geldimi sana yeni gelin almıştık o geldimi sana 6 geliyordu eve geldim nama zkıldım eşimi beklemeye başladım 12 geldi eve işleri anca bitti bir haftadır yemejk yaptım eşim ortada yok dedim yemicektin neden yaptırdın zati ben haşlama yiyom hep neyse gidiyim çorbamı içiyimde kendime gelem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?