Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:18:her kafadan bi ses çıktı kimisi sar dedi kimisi delimisn ben sarmadım yinede bişi olmadı dedi:18:
bende önemsemedim:18:mekik çekiyimde gitsin bari göbecik hemi:18:
doğurdunmu kızzzzzzz

aman neyse artık geçmiş zaten halledersin sen bundan sonrasını yok canım daha doğurmadım:26:sen napıyosun? kesebildinmi Ege'nin tırnaklarını? huysuzluğu geçtimi?

aa çok geçmiş olsuun oğluşuyla kocişinden bulaştı demekki :26:
evet canm olabılır..

geçmiş olsun sevinç ablaya .: (
cook cook gecmıs olsn bı an once ıyılessn ablamm bnm

saglıklı ve hayırlı bı bebegın olsun canm o kadar yıl beklemıssn sımdı keyfını cıkar darısı basıma olsn ınsallah

hayırlı olsn cnm hayırla ve saglıkla al bebegını kucagına

aman neyse artık geçmiş zaten halledersin sen bundan sonrasını yok canım daha doğurmadım:26:sen napıyosun? kesebildinmi Ege'nin tırnaklarını? huysuzluğu geçtimi?

evet uyurken kestim. bundan sonrada törpü yapıcam daha kolay oluyorhuysuzluğu geliyor arada, ama genel olarak huysuz bi bebekdevamlı kucağımızda gezmek istiyor.
kız dumancım öyle bi duygu ki artık sadece onun için yaşadığımı fark ediyuorum
ve hayatımda önceden beri vardı sanki, hiç yabancı değilim ona, yüzü hareketleri hiç yeni biri gibi gelmiyor
az kaldı sende yaşayınca anlıycaksın inşallah

ne güzel anlatmışsın duygularını canım maşallah annelik çok yakışmıştır bacıma hem niye yabancı gelsin ege sana deli kız o senin ve eşinin bi parçası sizden izler taşıyo

yine ortalık boşboş..
kardeşim biraz rahatsızdı sabah hastaneye gttk.sonra birlikte simit çay keyfi yaptık bi güzel..sonra biraz yürüyüp eve geldim..uykum geldi.sabahları çok erken kalkıyorum ondan gun içinde uykum geliyo..

kız altları açık olduğunda yıkarken falan çöğdürüverdimi üstünede ay en çok o şeyi komik oluyo oğlişlerin bol bol çişlencez kusmuklancaz gibi geliyo banada hmm marta kaldı desene darısı başına kuzum inşallah yaa benim oğliş doğcak ozamana senin yavrun olcak desene

ayıpsa söölemiyeydi eyydi
pekte alçak gönülüyük

çarpışma felan yokbidahada istemembeyefendinin keyfini beklicez zaar
oğlan biraz toplanacakmş ne alakaysa

neeey kırkınız çıktı loğusalık bitti olmadımı dahaaa bizimki olaydı direk üstüme atlardı kesin kanama bitince :26: oğlan ne alakaysa oda yaani ilahi sanki onla şeetcek kız herüf onca zaman bişii yapamayınca formdan düşmüş olmasın macunlar fındık fıstık yeriydin bak bakalım oğlişi falan düşünüyomu direk atlayışa geçer

bilmiyomuşun işte hafif vurulmaz sert vurulur neyse toktor öğretir sanada

suya okuyoruz okunmuş su oluyo

hıh hafif dediysek patır kütür indirme diyeydi senin elinin ayarı bu bellimi olur pat pat ses çıkcak işte okşar gibi vurmayacan hıh ben biliyom zati kimsenin bişey öğretmesine gerek yok tek zorlandığım konu hangi bebek arabasını alıcam dr browns alcam biberonu hangi uç alsam hangi emzik daha iyidir hangi ıslak mendili kullansam suyla pamuktan sonra vs falandı onlarada karar verdim gibi bakalım :26: sevinç olaydı eydi ona gösterirdim alcaklarımı :26: ay bu arada istediğim ana kuıcağının kırmızısı e bebeğe gelmiş akşama sipariş veririm heralde annemlerin yeni evin adresini öğreniptee

ağlamak istiyoruum daha dün gece vardı ana kucağım kociş uyuyodu annemlerdende adresi gecenin bi yarısı alamayacağıma göre yarın alırım diye düşündüm bi baktım gene kalmamış stokdaa of yaa nedir bu şanssızlığım benim yaa :84::84:

neyse ben arkidişime oturmaya gidiyom hem yürüyüşte yapmış olurum hadi hoşçakalın kızlar ooof off talihsiz başım nasıl kalmaz ana kucağı yaa daha dün gece vardııı :84::84:

inanmazsın ama çiş yaptıyıkadık uyuttuk veldi yedik içtim konuştuk temem ayagımı sürttüm galiba anacım tam oturdum kapı çaldı arkadaşı geldimi sana yeni gelin almıştık o geldimi sana 6 geliyordu eve geldim nama zkıldım eşimi beklemeye başladım 12 geldi eve işleri anca bitti bir haftadır yemejk yaptım eşim ortada yok dedim yemicektin neden yaptırdın zati ben haşlama yiyom hep neyse gidiyim çorbamı içiyimde kendime gelem

slm kızlar bugün tekrar beta hcg baktırdım salı günü 93.81 olan değer bugün 226.7 çıktı yaklaşık 2.5 kat artmış daha çok yeni dedi doktor tahminen kaç haftalık oluyo :44::44:

bende salı günü kan testi yaptırdım beta hcg 230.9 çıktı kaç haftalıktır acaba?

slm kızlar bugün tekrar beta hcg baktırdım salı günü 93.81 olan değer bugün 226.7 çıktı yaklaşık 2.5 kat artmış daha çok yeni dedi doktor tahminen kaç haftalık oluyo :44::44:

kızlar yanlış bilgilendirmek istemem ama 2-3 haftalık falandırlar...

çünkü benim değerim 123 ten 300 e yükselmişti ayın 20siydi ozaman bana 2 -3 haftalık falan demişti.pazartesi günü gittim 4 haftalık dedi..
ayy çok seviniyorum böyle haberler duyunca..Rabbim tüm isteyenlere versin..her duamda söylüyorum bunu..

ayıpsa söölemiyeydi eyydi
pekte alçak gönülüyük

çarpışma felan yokbidahada istemembeyefendinin keyfini beklicez zaar
oğlan biraz toplanacakmş ne alakaysa

yok,yok pek güzel değilim

kız niye istemicekmişsin delimisin kadın,kıcana ne olduki oğlan niye toparlanacakmış hadi seni bahane etse anlıcamda..kız bazı erkekler karıları normal doğum yapınca etkileniyor seninkide öyle olmasın..bence sen güzelce önce bir konuş,belki adam etkilenmiştir,ama güzel konuş..

kızlar tekrar gözünüzaydın..henüz hamilelikleriniz çok yeni,yani doktora gitseniz bile birşey gözükmez ancak 2,3 haftalıktır..kese bile değer 15000 olunca gözüküyor düşünün..değerler 2 günde bir 2 katı artıyor..

kuzum çok geçmiş olsun..nasıl oldun acaba biraz daha iyimisin kaynoşun sana iyi bakıyormu:18:

heheh sidikli oğliş üstünüze gelmeyeydi bari çişi :26: kız te gece 12demi geldi eşin niye okdar geç ne iş yapıyoki? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…