Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

herkese merhaba;
başakcım egeni kucağına almışsın
profil resminden gördüğüm kadarıyla süper yakışıklı maşallah yerim onu
hayırlı olsun tatlım güle güle sağlıkla büyüt
analı babalı uzun mutlu sağlıklı bir ömür dilerim

başka doğuran ve yeni hamile kalan var mı bilmiyorum. :26:

diğer hamile arkadaşlara da ve hamile kalmayı bekleyen
bizlere de allahım nasip etsin inşallah..
en kısa sürede hayırlısıyla

beni sorucak olursanız aylardır evden hiç çıkmadım diyebilirim.
doktora yani psikolojiye gitmeyi düşünüyorum artık. tam bir depresyon içindeyim..

geceleri uyuyamyorum (sabah 6 gibi uyuyabiliorum)
ve öğleden sonra 2-3 lere kadar uyuyorum..

ama sabah 8-9 da kalksam bile yine sabah 6 ya kadar uyuyamıyorum..:44:

kendi kendime söz vermiştim testlerimi yaptırmadan buraya yazmayacağım diye..
sonunda testlerimi tekrar yaptırdım.

prolaktinim yüksek çıktı.. 34.80:26: 0-20 arası olması gerekiyormuş..
süt annesi olmuşum haberim yokmuş

fazla uzun yazmak istemiyorum.
umarım herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum..

slm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..

vaktin oldukça gezdir o zaman annesi en fazla yürümeye başlayana kadar kucak ister yazık üzme çocuuu...
çoook güzel anlatmışsın duygularını,Allah herkese yaşamayı nasip etsin...

cnm geçmiş olsun,inş.tedavi sonucu normale döner,o da hamile kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum

naapıyon dumanım nasılsın? bebişin nasıl ne zamana doğuyoo :26:

iyim tatlım sen napıyosun yordumu dün misafirler seni?? bebişim iyi 2 gündür biraz hareketsizdi endişeliydim şimdi hıçkırık tuttu onu seviyorum valla şöyle bi bakınca doğmaya hiç niyeti yok gibi, ben rahat geziyom tozuyom filan... ama bugünüde saymakzak 18 gün kaldı büyük güne inşallahhhh

ay hadi yaa senin çok az kalmıış banada daha 88 gün var :26: benimde hayla az hareketleri daha tam güçlenemedimi ne? :26: tatlı yiyince hareket oluyo genelde anca oy yesinler onun hıçkırığını yaa kız az gez biraaz tekde gezme noolur noolmaz gezerken falan doğuruverirsin evdede pek yalnız kalma artık canım benim :26:

hayırlı cumlar hatunlar..
kahvaltımı yaptım haberleri izliyorum biyandanda dedim bi bakayım uyanmışlar mı..
dunden beri biraz garibim..ağzımın içinde garip bi tatsızlık var..mide bulantısı değilde garip bişey var içimde..sanırım artık daha belli belirtiler yaşamaya başladım..: )
şu mübarek cuma günü Allah ettiğimiz tüm duaları hayırlısıyla kabul etsin..

yok cnm tek çıkamıyorum yemiyo uzağa da gidemiyorum kısa zamanda tuvaletim geliyo:) burda bi cadde var artık onunla yetiniyorum en fazla:) ilk başlarda hareketleri zayıf oluyo benim 30 dan sonra çok güçlendi, şuan zaten tekme filan atamıyo yeri daraldı sadece ittirmekle yetiniyo ama o bile can yakıyo...30-33 arasında net hissedersin cnm...

ıyyy metalik tat dimimide bulantıların başlamaz inş.

sesacım bizde seni merak etmiştik,canım benim geçmiş olsun...prlaktin yüksek çıkınca hamile kalmayı engelliyo inşaallah tedaviyle düşer sende bebişine kavuşursun...
slm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..
başınız sağolsun seraycım ALLAH sabır versin....
5 günde bir geliyosun sonrada sayfaya ilk ben yazdım diye seviniyosun tesadüf olmuş işte...hem ilk sen yazmamışsın nerdesin sen bakim?????

5 günde birmiii ne 5 günü kız anaaaamm koynumda bir göbekli marul beslemişim...hem ilk ben yazmışım sayfanın tepesine bakarsan görürsün gezenti....sen çantanla çık artık dışarı fırt diye doğuruverirsin gezerken zeynepçik çıplak kalmasın bari

hayırlı cumalar kızlar..RABBİM ne dileğiniz varsa hayırlısından kabul eylesin

evett en son 5gün önce görmüştüm seni hiç gelmiyosun artık kız artık öyle özgürce gezemiyorum sünnetlik çocuklar gibi oldum yürüyüşüm değişti valla bende korkuyom yolda doğurmaktan sen nasılsın neden gelmiyosun???

hayırlı cumalar kızlar..RABBİM ne dileğiniz varsa hayırlısından kabul eylesin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…