Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız ne gelmemesi sadece bir gün gelmemiştim o günde misafirim vardı,hamilelik gözünemi vurdu ne..eee tabi beni gözün görmüyo artık dimi
sen ne yapıyon ev hatunu ne yemek yapacan bugün anlat bakim

kız ne gelmemesi sadece bir gün gelmemiştim o günde misafirim vardı,hamilelik gözünemi vurdu ne..eee tabi beni gözün görmüyo artık dimi
sen ne yapıyon ev hatunu ne yemek yapacan bugün anlat bakim
ben neden özledim seni o zaman bayadır yoksun gibi geliyo
valla canım ev hatunluğu güzel ama şu salak dizilere dalıyorum oturup kalıyorum hanımın çiftliğini sevmezdim onu bile izliyorum valla... bugün menüde hamsi var,bizim ev kokmasın diye alıp anneme gidicem
yok canım kacak degılım carsamba annemde bıle gırdım dunde cok agrım vardı adet oldum ya cok yogun gelıyo dun yattım hep bı cepten baktm kımse yok cıktım bnde.. sen nasılsn boncugum

geçmiş olsun canım iyi yapmışssın o zaman yatmakla..bende işte tembellik yapıyorum öyle...

ıyı yapıosn canm uzan dınlen bol bol tv ızle

bende seni özlüyorummm bende dün hamsi almıştım anamın evinde temizledim kızartmayla uğraşmayım birde kokmasın diye fırında yaptım şahane oldu tavsiye edrim..
ama sen gezmek için bahane arıyon yaa git bakalım.....senin kızda kova burcumu olacak dumanım

ıyıyım abla hamd olsun dun cok karnm agrıyodu bugun kalktm evımı temzledm sabah 7 den berı.. sımdı otrdm ıste
ellerine sağlık canım...sevinçle telefondamı görüştün sen,şimdi nasıl acaba??
nolduki???? sevinçde hastaymış yokluğu nasılda belli oluyo....begüm görüştünmü cnm hiç iyileşmemeişmi hala

ne olmuyorki....walla bayağı belli yokluğu...kaynoşla ne yapıyor acabaaa:26:

dumanım sen yaseminden haber aldınmı hiç?? onuda merak ediyorum..

nolduki???? sevinçde hastaymış yokluğu nasılda belli oluyo....begüm görüştünmü cnm hiç iyileşmemeişmi hala
canım en son demıstıkı kaynanamda gıreemem nete bıkac gun kalcam orda demıstı dahada haberm yok cnm alırsam yazarmm
fazlasıyla hakkını veriyorum cnm tembelliğin
ıyı yapıosn cnm

fırında da güzel olur bak anneme bi teklif sunayım belki öyle yaparız... ama öyle deme valla çok sıkılıyorum evde yaa yapacak bişey bulamıyorum... iş yapınca belim çok ağrıyo yavaş yavaş bişiler yapıyorum ama onun dışında otur otur nereye kadar,anneme gidince yeğenimi filan seviyorum işte napim...oğlak olacak cnm kova olmuyo...

cnm bazen msjlaşıyoruz yogun çalışıyo yasemin biraz.

canım en son demıstıkı kaynanamda gıreemem nete bıkac gun kalcam orda demıstı dahada haberm yok cnm alırsam yazarmm

ıyı yapıosn cnm
hıı anladım cnm görüşürsen selam söyle...

hamsilerin kılçıklarını çıkarıp tuz,pulbiber,az kimyon ve karabiberle karıştırıp iki hamsyi birbirine yapıştıryosun tepsiye yuvarlak bir şekilde dizdikten sonra üzerine bir tabak dolusu yada ne kadar istiyosan halka doğranmış soğan ve maydanoz karışımını ,bir kaç dilimde limonla üzerine döşeyip yolla fırına missshemde balığın vitamin değeri içinde kalıyor..

kız haklısın walla insan sıkılıyor işte tek başına bende dönüp dolaşım sonunda kendimi annemgilde buluyorum...dikkatli git sağa,sola devrilerek yürüyon yaaa

buğulama mı oluyo onun adı cnm? benim kayınvalide yapmıştı buna benzer fırın tepsisinin içine lahana yaprağı koyup ortasına balıkları soğanı biberi filan koyup sonra ocakta pişirmişti bayılmıştım utanmasam bütün balıkları ben yicektim tadı ona benzerse öyle yapalım ama herkes severmi işte onu düşünmek lazım..
annenle teyzen nasıl canım?

ay net gitti yaa sinir oldum ortak kullanıyoruz komşularla,bizimki bugünlerde durmadan gidip geliyor...

ewet canım buğulama,ama biz biber yada başka sebze koymuyoruz,bence böyle daha güzel oluyor..bende balığı bir tek kızartma sewerdim,böylede hoşuma gitmeye başladı..

sizde oylamaya sunun en çok oyu hangisi alırsa öyle pişirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…