Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

modem sizde diilmi canım? öyle olunca insan sinir oluyo acaba diğerleri bişeymi yapıyo diye... hamsi olunca kızartma çok güzel ama buğulama büyük balıklara daha iyi gidiyo sanki dimi...sarı kanat da çok lezzetli gelmeye başladı bu aralar yaa ondan mı alsam?? bu arada bize balık yasak diildi dimi? pıhtılaşma yapıyo diye duymuştum balık ve bezelye için ama

yok kuzm bizde değil zırt vırt bende aramaya utanıyorum..walla bende yasak biliyorum ama biraz tadarsın sende,hiç yedinmi hamileliğin boyunca...

kız sen karar veremedin en iyisi kızartın gitsin yanına bol yeşillikli salata yaparsınız

nerdeyse her hafta yedim canım.bezelyede dün canım çekti yaptım yedim napim... bu arada dr benim iğnemi teke düşürdü biliyomusun... bugün öğlene bezelye yicektim dünden kalanı,akşama da balık yemeyim bari dimi bezelyeyi üstüste olmasın

herkese hayırlı cumalar bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah

biliyorum canım...bence bezelyeyi yeme,dün akşamda yemişsin zeten öğlen başka birşey ya akşamada biraz balık yersin..bezelye daha tehlikeli..

herkese hayırlı cumalar bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
amin canım sağol...
biliyorum canım...bence bezelyeyi yeme,dün akşamda yemişsin zeten öğlen başka birşey ya akşamada biraz balık yersin..bezelye daha tehlikeli..

evet haklısın yemeyim bezelyeyi

amin canım....inşaallah hiç bir sorun çıkmaz,bebişini kucağına sorunsuz bir şekilde alırsın canım..

inşallah pazar günü tekrar kan tahlili yaptıracam eğer yükselme varsa ondan sonra kadın doğuma gidecem hamile kalmak ayrı stres doktor kontrolü ayrı stres hep bir acaba var bir sorun varmı die

slm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..

seraycım başın sağolsun.. allah eşine ve sizlere sabır versin mekanı cennet olsun inşallah..

inşallah pazar günü tekrar kan tahlili yaptıracam eğer yükselme varsa ondan sonra kadın doğuma gidecem hamile kalmak ayrı stres doktor kontrolü ayrı stres hep bir acaba var bir sorun varmı die

inşaallah yükselir canım..ewet hamile kalmakla iş bitmiyor,ama stres yapma şimdiden tadını çıkar..hangi doktora gideceksin??

cnm geçmiş olsun,inş.tedavi sonucu normale döner,o da hamile kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum
inşallah dumancım çok şaşırdım hiç beklemiyordum böyle bir sonuç..:26: çok çocuk istemekten de olabiliyormuş

senin de çok az kalmış doğumuna ne güzel yaaa.. maşallah
normal doğum mu olacak.. herşey yolunda di mi tatlım? valla çizelgeyi koymaya hazır değilim daha diye diye doğumun geldi

kızlar benim biraz çıkmam lazım mutfağı filan toparlayım...görüşürüz öpüyorum hepinizi

sesacım bizde seni merak etmiştik,canım benim geçmiş olsun...prlaktin yüksek çıkınca hamile kalmayı engelliyo inşaallah tedaviyle düşer sende bebişine kavuşursun...

sağol tatlım ben de sizi çok özledim valla hep merak ettim ama giremedim gerçekten psikolojim çok çok kötüydü

sen neler yapıyosun beydağlıcım.. beren saati gördükçe aklıma geldin hep

inşaallah yükselir canım..ewet hamile kalmakla iş bitmiyor,ama stres yapma şimdiden tadını çıkar..hangi doktora gideceksin??

doktora karar veremedim metro hastanesinde ferat erol var çok ii ama çok yoğun birde üniversal hastanesinde cazip bey varmış eltim ona gidiyodu çok memnundu herşeyi rahatlıkla konuşabiliyosun demişti

evet cnm bende öyle duydum çok çocuk istemekten dolayı artan bi hormonmuş,bu isteğin fazlasıda başa bela:26:

ben son son koysammı diyorum ama hala elim gitmiyo garip bi psikoloji bu sanki koyarsam bebeğimi kaybetcem Allah korusun... aman eksik kalsın napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…