cnm bazen msjlaşıyoruz yogun çalışıyo yasemin biraz.
hıı anladım cnm görüşürsen selam söyle...
ay net gitti yaa sinir oldum ortak kullanıyoruz komşularla,bizimki bugünlerde durmadan gidip geliyor...
ewet canım buğulama,ama biz biber yada başka sebze koymuyoruz,bence böyle daha güzel oluyor..bende balığı bir tek kızartma sewerdim,böylede hoşuma gitmeye başladı..
sizde oylamaya sunun en çok oyu hangisi alırsa öyle pişirin..
modem sizde diilmi canım? öyle olunca insan sinir oluyo acaba diğerleri bişeymi yapıyo diye... hamsi olunca kızartma çok güzel ama buğulama büyük balıklara daha iyi gidiyo sanki dimi...sarı kanat da çok lezzetli gelmeye başladı bu aralar yaa ondan mı alsam?? bu arada bize balık yasak diildi dimi? pıhtılaşma yapıyo diye duymuştum balık ve bezelye için ama
yok kuzm bizde değil zırt vırt bende aramaya utanıyorum..walla bende yasak biliyorum ama biraz tadarsın sende,hiç yedinmi hamileliğin boyunca...
kız sen karar veremedin en iyisi kızartın gitsin yanına bol yeşillikli salata yaparsınız
nerdeyse her hafta yedim canım.bezelyede dün canım çekti yaptım yedim napim... bu arada dr benim iğnemi teke düşürdü biliyomusun... bugün öğlene bezelye yicektim dünden kalanı,akşama da balık yemeyim bari dimi bezelyeyi üstüste olmasın
herkese hayırlı cumalar bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
amin canım sağol...herkese hayırlı cumalar bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah
biliyorum canım...bence bezelyeyi yeme,dün akşamda yemişsin zeten öğlen başka birşey ya akşamada biraz balık yersin..bezelye daha tehlikeli..
amin canım..hamilelik takvimin hayırlı olsun..
amin canım sağol...
evet haklısın yemeyim bezelyeyi
tşk ederim darısı sizlere olsun inşallah bendede bir sorun çıkmazda takvimi kaldırmak zorunda kalmam
,
amin canım....inşaallah hiç bir sorun çıkmaz,bebişini kucağına sorunsuz bir şekilde alırsın canım..
slm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..
inşallah pazar günü tekrar kan tahlili yaptıracam eğer yükselme varsa ondan sonra kadın doğuma gidecem hamile kalmak ayrı stres doktor kontrolü ayrı stres hep bir acaba var bir sorun varmı die
inşallah dumancım çok şaşırdım hiç beklemiyordum böyle bir sonuç..:26: çok çocuk istemekten de olabiliyormuşcnm geçmiş olsun,inş.tedavi sonucu normale döner,o da hamile kalmayı zorlaştırıyor diye biliyorum
sesacım bizde seni merak etmiştik,canım benim geçmiş olsun...prlaktin yüksek çıkınca hamile kalmayı engelliyo inşaallah tedaviyle düşer sende bebişine kavuşursun...
inşaallah yükselir canım..ewet hamile kalmakla iş bitmiyor,ama stres yapma şimdiden tadını çıkar..hangi doktora gideceksin??
inşallah dumancım çok şaşırdım hiç beklemiyordum böyle bir sonuç..:26: çok çocuk istemekten de olabiliyormuş
senin de çok az kalmış doğumuna ne güzel yaaa.. maşallah
normal doğum mu olacak.. herşey yolunda di mi tatlım? valla çizelgeyi koymaya hazır değilim daha diye diye doğumun geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?