nasılsın?? canım.....
evet cnm bende öyle duydum çok çocuk istemekten dolayı artan bi hormonmuş,bu isteğin fazlasıda başa bela:26:
ben son son koysammı diyorum ama hala elim gitmiyogarip bi psikoloji bu sanki koyarsam bebeğimi kaybetcem Allah korusun... aman eksik kalsın napim
tamam bidenem görüşürüz,fazla yorma kendini devrilme sakınkızlar benim biraz çıkmam lazım mutfağı filan toparlayım...görüşürüz öpüyorum hepinizi
sağol tatlım ben de sizi çok özledim valla hep merak ettim ama giremedim gerçekten psikolojim çok çok kötüydü
sen neler yapıyosun beydağlıcım.. beren saati gördükçe aklıma geldin hep
doktora karar veremedim metro hastanesinde ferat erol var çok ii ama çok yoğun birde üniversal hastanesinde cazip bey varmış eltim ona gidiyodu çok memnundu herşeyi rahatlıkla konuşabiliyosun demişti
canım ikisi içnde iyi diyorlar bende öyle duydum..doktora karar veremedim metro hastanesinde ferat erol var çok ii ama çok yoğun birde üniversal hastanesinde cazip bey varmış eltim ona gidiyodu çok memnundu herşeyi rahatlıkla konuşabiliyosun demişti
kız o nasıl söz yaaa ağzından yel alsın ALLAH korusun boşver sende hamilelik takvimsiz doğuruver..evet cnm bende öyle duydum çok çocuk istemekten dolayı artan bi hormonmuş,bu isteğin fazlasıda başa bela:26:
ben son son koysammı diyorum ama hala elim gitmiyogarip bi psikoloji bu sanki koyarsam bebeğimi kaybetcem Allah korusun... aman eksik kalsın napim
kızzz napıyosun özledim seni.. gülcen mi gene bana
aynen öyle canımay allah korusun kız o nasıl söz.. ağzından yel alsın.. koyma boşver içinden gelmiyorsa.. ne gerek var doğunca koyarsın sen de
tamam bidenem görüşürüz,fazla yorma kendini devrilme sakın
anlıyabiliyorum canım seni,ama kendini rahatlatmaya çalış,bol,bol dualar oku canım ALLAH büyük bak hamile kalmamanın sebebinide öğrenmişsin inşaallah bundan sonra herşey yoluna girer..sen çalışmayı bıraktınmı??
bereni gördükçe demek ben geldim aklına heebende hep aynı gidiyor uğraşıyoz işte hayatla oda bizimle uğraşıyor..
tamam bidenem görüşürüz,fazla yorma kendini devrilme sakın
anlıyabiliyorum canım seni,ama kendini rahatlatmaya çalış,bol,bol dualar oku canım ALLAH büyük bak hamile kalmamanın sebebinide öğrenmişsin inşaallah bundan sonra herşey yoluna girer..sen çalışmayı bıraktınmı??
bereni gördükçe demek ben geldim aklına heebende hep aynı gidiyor uğraşıyoz işte hayatla oda bizimle uğraşıyor..
aynen öyle canım
tamam canım dikkat ederim devrilmeden halletmeyesende benim gibi olursun inşallahhhhhh,hadi öptüm byeeee
canım seninle tanışmışmıydık biz:26: ben aylardır yoktum da..
hayırlı olsun bebişin.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın tatlım
sağol canım valla rahatlatmaya çalışsam da olmuyor.. :26:
dua da edyorum yeterli değil aslında bana göre.. doktora gitmeyi düşünüyorum..
işe de gitmiyorum bu halim yüzünden..
ama dediğin doğru.. sanırım beni bilmemek de bu kadar yıpratıyordu..
şimdi öğrendim belki daha iyi olurum bak buraya yazmaya başladım bile öğrenince
daha önceden tanışmadık galiba bende uzun zamandır girmiyodum biraz uzak kalmak istedim bebiş içinde tşk ederim darısı sana olsun inşallah her namazımda sizler içinde dua ediyorum rabbim kabul etsin inşallah
kızlar size bişe dicem tesbih niyetimi duasımı ne oluyo tam bilmiyorumda namaz tesbihleri varya kuzenimin kayınvaldesi bana ondan verdi her bir boncuğuna üç ihlas bir fatiha okuyup dileğimi tuttum ve tesbihi kıbleye bakacak şekilde yüksek bir yere astım eğer niyetin olursa tesbihten 40 tane alıp niyeti olanlara dağıtıyosun yada camiye bağışlıyosun tesadüfmü oldu bilmiyorum ama ben onu yaptığım ay hamile olduğumu öğrendim
ewet buraya yazmak iyiye gittiğini gösterir,hemde rahatlatır...gideceksen bir an evvel git doktoraa bari hamile kalmadan hallet kuzum..
doktor bu hormonu düşürmek için başladımı tedaviyee:26:
kızlar hepinize teşekkür ederim...yazma fırsatım olmuyor bakım dedim gelen giden oldu hep...ben drumu değiştirdim kızlar bi gittim 5 dakikada muayene etti doğuma girecekmis fazla buyumemis yumurtan dedi 12 mm mis..ertesi gün ortadoguda levent toksöze gittim çok memnun kaldım süper bir yumurtan var dedi 18 mm mis aceleden yanlış görmüştür dedi klomeni kullanma dedi adetinin ilk 5 gününde bi gün gel dedi...çok memnun kaldım tavsiye ederim Adanadaki arkadaslara
dostinex verdi canım.. ama korkularım var çok yan etkisi varmış bir de bana korun falan demedi doktor..
ama ilacın üzerinde kullanırken korunun düşüğe neden olur diyormuş.. ama biraz araştırdım kullanan bazılarına doktor bunu bırakırsan bebek düşer demiş. 2 aylık olana kadar kullan demş..
bazılarına da hamile kalınca bırak demiş çok kafam karıştı ilacı bugün alıcak eşim:44:
br de hayıt tohumu çayı da prolaktini düşürüyormuş ikisini birlikte kullanmış çoğu kişi daha güzel sonuç almışlar
YAZDIĞIN YORUMU GÖRÜNCE CEVAP VERMEK İSTEDİM..BALIKLAMA ATLADIYSAM AFFOLAcanım yan etki bernde hiçbişey yapmadı dostinex,bende kullandım prolaktini düşürmek için..korunmadım da o dönemde,hiçbişey olmadı merak etme..etkili ve sağlam bi ilaç hemen düşürüyo prolaktini
sen daha önce kime gidiyordun unuttum,ama madem başından sağmış iyi yapmışsın değiştirmekle i,herşeyde bir hayır vardır seraycım inşaallah hakkında hayırlı olur..
dostinex verdi canım.. ama korkularım var çok yan etkisi varmış bir de bana korun falan demedi doktor..
ama ilacın üzerinde kullanırken korunun düşüğe neden olur diyormuş.. ama biraz araştırdım kullanan bazılarına doktor bunu bırakırsan bebek düşer demiş. 2 aylık olana kadar kullan demş..
bazılarına da hamile kalınca bırak demiş çok kafam karıştı ilacı bugün alıcak eşim:44:
br de hayıt tohumu çayı da prolaktini düşürüyormuş ikisini birlikte kullanmış çoğu kişi daha güzel sonuç almışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?