ay iyiki de atladın tatlım ne affı çok iyi yaptıntamam o zaman korunmuyorum ben de.. zaten çoğu kişi korunmamış:44:
peki sen hamile mi kaldın ilacı kullanırken canım?
bayram bukan a gidiyordum cnm...ne zamandır duyuyordum levent beyide çok ii di bayag konuştuk rahatlattı beni...zaten bu ay unut çocuğu dedi yapabilirsen persembe c.tesi pazartesi ilişki dedi ama olmaz zaten cenazeden dolayı...hayırlısı dedik ilacda içme dedi bakalım nolcak
seraycım bende yeni hamileyim üniversalde cazip kocabağlı die bir doktor varmış eltim ona gitti çok memnun kaldı sen biliyomusun duydunmu hiç nasıl bir doktor olduğunu
mart 2012'de düşük yaptım ben cnm,2 aylık olmaya 1 hafta vardı.. ama kürtaj olmadım parçalar ilaçla temizlendi çok şükür.. o zaman adetlerimde düzenliydi,herşey normaldi.. sonradan prolaktin çıktı 37'ye,dostinex kullandım 1 ay düştü.. ama hala hamilelik için uğraşıyorummalesef henüz tık yok,adetlerimde düzensizleşti gerçi doktor fazlalık kiloları ver düzelcek diyo ama bakalım...
canım eğer doktor bir sakınca görsedi vermezdi zaten, bu hormonu düşürmek için birçok kişi kullandı bu ilacı,iyide sonuç aldılar ve arkasından hamile kaldılar..inşaallah sende de öyle olur...
yan etkisiz ilaç yok zaten ,keşke ihtiyacımız olmasada hiç kullanmasak...ama hayıt tohumunu bilmiyorum,çoğu bitkilerin yararı kadar zararı ve yan etkiside var..helede ilaçlarla birlikte kullanıldığında ,birde herkesin bünyesi farklı olduğundan hekeste farklı etki gösterebilir..
üstelik gebeliklerde çoğu bitki yasak düşüğe neden olabilir diye sende korunmayacağın için bence sadece ilacını iç..
aaaay bıcır bıcır ne güzeltebrikler canım,hayırlı olsun..
geçmiş olsun canım ALLAH bir daha yaşatmasın...kiloları verip hızla çalışmalara başlarsın sende o zaman
seraycım bende yeni hamileyim üniversalde cazip kocabağlı die bir doktor varmış eltim ona gitti çok memnun kaldı sen biliyomusun duydunmu hiç nasıl bir doktor olduğunu
doktorun rahatlatması ve her sorduğun soruya cevap vermesi çok önemli zaten..kimisi kalk git der gibi bakıyor insana ..iyi olmuş değişmen...hayırlısı canım inşaallah hemen gelir bebişin..
mart 2012'de düşük yaptım ben cnm,2 aylık olmaya 1 hafta vardı.. ama kürtaj olmadım parçalar ilaçla temizlendi çok şükür.. o zaman adetlerimde düzenliydi,herşey normaldi.. sonradan prolaktin çıktı 37'ye,dostinex kullandım 1 ay düştü.. ama hala hamilelik için uğraşıyorummalesef henüz tık yok,adetlerimde düzensizleşti gerçi doktor fazlalık kiloları ver düzelcek diyo ama bakalım...
tşk ederim canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah
hayıtın göğüs büyüttüğünü bende duydumm,tabii sen bilirsin canım ilaçla birlikte kullanman doğru olurmu ben onu bilemedim...evet ama bu hayıtı çok duyuyuorum herkesten hatta bizim başak da kullanmıştı hamile kalmadan aylar önce çok faydasını gördüm göğüslerim bile büyüdü demişti... adet düzenlemek için prolaktin düşürmek için hatta fsh yükseltmek için kullananlar var. ve hayıt içerken çok hamile kalan çok kişinin yazısını okudum..
bilmiyorum olmadı önce sadece ilacı denerim düşmezse hayıtla birlikte denerim bir sonraki ay:44:
düşük ağrısı gibi bişey ben hayatımda yaşamadım..gerçekten çok fenaydı,hala dün gibi aklımda..şimdi tekrar hamile kalsam kesin ufacık bi ağrıda,ufacık bi lekelenmede binbir senaryo kurarımkısmet artık bakalım.. kilo vermeye başladım zaten,3 hafta oldu diyet+spora başlayalı
gözün aydın cnmmmm...hayırlı olsun sağlıkla buyut insallah...cnm hiç duymadım ben o dr u universalde muzaffer şengüle gitmiştim ilk hamileligimde...sonra bıraktım onu...
insallah cnm isteyen herkesin hemen gelsin insallah....daha taşınma işlerim olacak o nedenle acelede etmiorum..insallah yeni ev yeni bebis olur...;-)
geçmiş olsun canım yaa.. ama bak en azından hamile kalabiliyorsun demekki.. eşinde de bir sorun yok demekki yine kalırsın allahın izniyle..
ben de bu prolaktin adetlerimi falan düzensizleştirecek diye çok korkuyorum herşeyim çok düzenliydi bu güne kadar..
nerden çıktı bu prlktn başıma..bir de ilaç kullanmadığın aylarda yine yükseliyor diyorlar..
yok beyinde hipoffizde adenom olabilir mr çektir diyorlar.. tırstım biraz açıkçası :18:
inşallah en kısa sürede verirsin tatlım.. moralimizi yüksek tutalım iyi olsun herşeydüşük ağrısı gibi bişey ben hayatımda yaşamadım..gerçekten çok fenaydı,hala dün gibi aklımda..şimdi tekrar hamile kalsam kesin ufacık bi ağrıda,ufacık bi lekelenmede binbir senaryo kurarımkısmet artık bakalım.. kilo vermeye başladım zaten,3 hafta oldu diyet+spora başlayalı
inşallah en kısa sürede verirsin tatlım.. moralimizi yüksek tutalım iyi olsun herşey
pufpuf çok memnın oldum canım ara sıra uğra sohbet ederiz
kızlar komşum geldi benim acil çıkmam lazım sonra gene girerim..yasser beydağlı seray öptüm hepinizi
amin canım...ne zaman taşınacaksınız ki:26:
inşallah en kısa sürede verirsin tatlım.. moralimizi yüksek tutalım iyi olsun herşey
pufpuf çok memnın oldum canım ara sıra uğra sohbet ederiz
kızlar komşum geldi benim acil çıkmam lazım sonra gene girerim..yasser beydağlı seray öptüm hepinizi
herzaman gel bekleriz canım..üye olduğumdan beri devamlı burdayım zaten,müptela oldum bağımlılık yaptı bendegörüşürüz cnm,bende memnun oldum
bugun tapuyu almaya gidecez..sonra ev sahibi evi bosaltacak bizde 15 20 güne tasiniriz heralde...kiramizda doluyo ay sonunda onedenle biran once tasinmamiz lazım...
herzaman gel bekleriz canım..
az kalmış seraycım inşaallah yeni evin uğurlu gelir..darısı bizleree olsun kiracılıktan kurtulalım,inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?