Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne güzel anlatmışsın duygularını canım maşallah annelik çok yakışmıştır bacıma hem niye yabancı gelsin ege sana deli kız o senin ve eşinin bi parçası sizden izler taşıyo
tşk ederim ablaımm
haklısın tabii ki yabancı değil o bize ama anlatmak istediğim hiç zorlanmadım hiç değişik gelmedi hareketleri
bilmem anlatabildimmisanki hep yaşadığım bildiğim şeyler çok garip
Rabbm tüm isteyenlere de nasb etsn diye dua ediyorum
doğurup doğurup sokağa atanlarıda bildiği gibi yapsın

biliyorum hayatım kimin haddine düşmüş sana bişi öğretmek sen herşeyin en iyisini biliyosun zten

seninde derdin hiç bi şeye benzemiyo

Son düzenleme:

:18:ayy bunu hiç düşünmemiştim haklı olabilirsin
ama kocam normal doğm olmasnını çok istemşti, hatta "ben öyle karnı dikişli kadın istemem" falan diye beni ikna etmeye çalşmştı
hamileleiğimn son zamanlarında hep gün sayardı, doğm yaptıktan sonra 40ımızın çıkmasını bekledi
ama şimdi bi acayip oldu
ve dün izin günü olmasına rağmen hiç mevzusu olmadı
ben bu konuda çok guru yaparım meraklı görünmek rahatsız eder beni
madem öyle heeeeeeeeeeççççççççç umrumda olmaz
diye düşünmekteyim:26:

Son düzenleme:

sağol canım benimm Allah razı olsun Rabbm sanada yaşatsın tez zmandaaaaaaaaaa
sen nerelerdesin bakimmmmmmmmmmm
oy senin bal dudakınmı var
oy senin hokka burnunmu var
oy senin elma yanaklarınmı varrrrrrr
guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yerinm seni yerimmmmm

bak ben doğurdumm çocuğum okula başlıcak ama sen yoksun ortalıktaaaaaaa
inşallah şimdi daha iyisindirrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
slm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..
seraycm başınız sağolsn cnm Allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Kızzzzzzzzzzz belki adam çekiniyordur 40 ın çıktı ama adam belki senin pskolojını düşünüyor ne bilim :26:

Heeeeeeeeçç umrumda olmaz nedemek Koçiş kız ooo senınde libidon tavan yapar dolaşmayın öyle Sen bilirsin işini öyle koy verdime girme Sen maşllahın var akça pakça kızsınn azçık kalem ruj tamamdırdır sen

ben yokken ohh muhabbet almış başını gitmiş..

çarşıya gittim kardeşimin yanına uğradı sonra eve dönüş biletimi aldım.ocağın ilk cuması nasip olursa dönüyorum adapazarına..sonra çarşıda dolaştım bakındım..sonra annemin yanına uğradım..yemek yedim balık yedim ama yemez olaydım bu ikinci balık yiyişim midem almıyo..zar zor yedim salataydı yeşillikti derken bitirdim bi şekilde..yoruldum dolaşım derken ama
eve geldim midem zaten bi garip dünden beri balıktan değil üşütmüşte olabilirim..şimdi bakam dedim hatunlara ne oluyo diye..
kocama kavuşcam Allah nasip ederse..ama anamı bırakcam olsun annemin yanında hamileliğimi öğrenmek bile annem için çok iyi oldu..kimbilir bidaha nezaman gelebilirim..ancak annem gelcek..kocamıda özledim adam daha bebeğinin ilk nokta halini görmedi : D o yolu nasılç çekicem bilmiyorum tek dileğim midem bulanmasın..oyuüzden biraz daha belirtiler ortaya çıkmadan gitmek istiyorum..

dUMANım evet ağzımda metalmi neyse artık bilmiyorum bi tat var..su bile içmek istemiyorum ama el mahkum..ama dediğim igib üşüytmüşte olabilirim çünkü burnum falan akıyo öksürüyorum

canım şöle cips gibi baharatlı bişeler yemek istiyo

CANLAR NASISINIZZ :26::26::26::26: BEN YİNE YOĞUNUM HER ZAMANKİ GİBİ:44::44::44::44: EŞİMİN GEÇİRMİŞ OLDUĞU AMELİYATA BAĞLI OLARAK MALÜLEN EMEKLİ OLABİLMESİ İÇİN HASTANEYE BAŞ VURMUŞTUK ONUNLA UĞRAŞIYORUMMM :18::18::18::18:HEP KOŞTURMACAA .. DÜN KIZ KARDEŞİMLE KONTROLE GİTTİK (bıdıkın anası) BEBİŞİN (hamile biliyorsunuz)CİNSİYETİNİ ÖĞRENECEKTİK:44::44::44::44: KIZ KARDEŞİM ERKEK DİYE BEKLİYORDU:26::26::26::26: BELİRTİLERİM AYNI DİYORDUUUU:26::26::26::26: DR BAKTI VEEEEE BIDIKAAAA KIZ KARDEŞ GELİYOR DEDİİ ÇOK MUTLU OLDUMMMM (son 10 yıldır kız yeğenimiz olmamaıştı) ONU (bebişi) ULTURASONDA İZLEMEK ÇOK KEYİFLİ VE ÇOK DUGUSAL BİR DURUMDU ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM ALAHIM BİZLEREDE NASİP EDERMİ BUNLARI YAŞAMAYI ACABA DEDİMMMM EVE GELİRKENDE İLK KIRMIZI ELBİSESİNİ ALDIMMM .... DİĞER KARDEŞİMDE (tüp bebek yaptırmıştı hatırlarsınız) DEĞERLERİ BİRAZ YAVAŞYÜKSELİYOR :26::26::26::26:AMA DR BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ DEDİİ:44::44::44::44: VAJİNAL MUAYENE YAPTIII HER ŞEY NORMAL DEDİİİ BİR SIKINTI YOK DEDİİ PZRTS İNŞŞ KESEYİ GÖRÜRLER VE SONRASINDADA HER ŞEY YOLUNDA GİDERSEE MİNACIK BİR YEĞENİM DAHA OLACAK BU GÜNDE KÖYE GİDİYORUMMMM BİR KAÇ GÜN GELMEYECEĞİZ

slm kızlar nasılsınız,bende inşallah haftaya doğum iznine çıkıyorum:) ama hazırlıklar hala bitmedi ağırlaştım bugün iyice belli etti oturamıyorum artık bana dua edin kızlar hayırlısıyla kızıma kavuşayım doktor 12 ocakta sezeryan dedi, şimdiden heyecan var doğum yapan arkadaşlarım inşallah darısı bize, minik egenin annesi başak,nikocum, hurrcum dua edin kızlar, bidaha giremezsem kalın sağlıcakla öpüyorum hepinizi kocamancana

rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin..sağ salim bebişini alırsın inşallah kucağına..duıalarımız seninle..

benim de 34,80 yani 35 de işte.. evet 50 nin altında olanlarda adenomdan şüphelenmiyorlarmış çok şükür.
ama yine de a başlangıçsa diye korkuyor insan allah korusun..

inşallah düşürürüz hayırlısıyla da bebişlerimizi emziririz artık sonra yükselsin.. bizim beyin demek ki pek meraklı süt yapmaya

hehehehe tamam yapsın daaa,boşa yapmasın bari... bebiş olsun istediği kadar yapsın sonra

seninde derdin hiç bi şeye benzemiyo
ayy koptumm
bence de meraklı görünme.. fazla abartmadan seksi giyin ve davran ama çaktırmadan.. ve zaman ver .. elbet düşecek kapına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…