ne güzel anlatmışsın duygularını canım maşallah annelik çok yakışmıştır bacıma hem niye yabancı gelsin ege sana deli kız o senin ve eşinin bi parçası sizden izler taşıyo
biliyorum hayatım kimin haddine düşmüş sana bişi öğretmek sen herşeyin en iyisini biliyosun ztenhıh hafif dediysek patır kütür indirme diyeydi senin elinin ayarı bu bellimi olur pat pat ses çıkcak işte okşar gibi vurmayacanhıh ben biliyom zati kimsenin bişey öğretmesine gerek yok tek zorlandığım konu hangi bebek arabasını alıcam dr browns alcam biberonu hangi uç alsam hangi emzik daha iyidir hangi ıslak mendili kullansam suyla pamuktan sonra vs falandı onlarada karar verdim gibi bakalım :26: sevinç olaydı eydi ona gösterirdim alcaklarımı :26: ay bu arada istediğim ana kuıcağının kırmızısı e bebeğe gelmiş akşama sipariş veririm heralde annemlerin yeni evin adresini öğreniptee
ağlamak istiyoruum daha dün gece vardı ana kucağım kociş uyuyodu annemlerdende adresi gecenin bi yarısı alamayacağıma göre yarın alırım diye düşündüm bi baktım gene kalmamış stokdaaof yaa nedir bu şanssızlığım benim yaa :84::84:
yok,yok pek güzel değilim
kız niye istemicekmişsin delimisin kadın,kıcana ne olduki oğlan niye toparlanacakmış hadi seni bahane etse anlıcamda..kız bazı erkekler karıları normal doğum yapınca etkileniyor seninkide öyle olmasın..bence sen güzelce önce bir konuş,belki adam etkilenmiştir,ama güzel konuş..
kuzum çok geçmiş olsun..nasıl oldun acaba biraz daha iyimisin kaynoşun sana iyi bakıyormu:18:
herkese merhaba;
başakcım egeni kucağına almışsın
profil resminden gördüğüm kadarıyla süper yakışıklı maşallah yerim onu
hayırlı olsun tatlım güle güle sağlıkla büyüt
analı babalı uzun mutlu sağlıklı bir ömür dilerim
başka doğuran ve yeni hamile kalan var mı bilmiyorum. :26:
diğer hamile arkadaşlara da ve hamile kalmayı bekleyen
bizlere de allahım nasip etsin inşallah..
en kısa sürede hayırlısıyla
beni sorucak olursanız aylardır evden hiç çıkmadım diyebilirim.
doktora yani psikolojiye gitmeyi düşünüyorum artık. tam bir depresyon içindeyim..
geceleri uyuyamyorum (sabah 6 gibi uyuyabiliorum)
ve öğleden sonra 2-3 lere kadar uyuyorum..
ama sabah 8-9 da kalksam bile yine sabah 6 ya kadar uyuyamıyorum..:44:
kendi kendime söz vermiştim testlerimi yaptırmadan buraya yazmayacağım diye..
sonunda testlerimi tekrar yaptırdım.
prolaktinim yüksek çıktı.. 34.80:26: 0-20 arası olması gerekiyormuş..
süt annesi olmuşum haberim yokmuş
fazla uzun yazmak istemiyorum.
umarım herkes iyidir hepinizi çok öpüyorum..
seraycm başınız sağolsn cnm Allah rahmet eylesin çok üzüldümslm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..
8001 inci sayfaya ilk ben yazdım:124::124:
:18:ayy bunu hiç düşünmemiştim haklı olabilirsin
ama kocam normal doğm olmasnını çok istemşti, hatta "ben öyle karnı dikişli kadın istemem" falan diye beni ikna etmeye çalşmştı
hamileleiğimn son zamanlarında hep gün sayardı, doğm yaptıktan sonra 40ımızın çıkmasını bekledi
ama şimdi bi acayip oldu
ve dün izin günü olmasına rağmen hiç mevzusu olmadı
ben bu konuda çok guru yaparım meraklı görünmek rahatsız eder beni
madem öyle heeeeeeeeeeççççççççç umrumda olmaz
diye düşünmekteyim:26:
slm kızlar nasılsınız,bende inşallah haftaya doğum iznine çıkıyorum:)ama hazırlıklar hala bitmedi ağırlaştım bugün iyice belli etti oturamıyorum artık bana dua edin kızlar hayırlısıyla kızıma kavuşayım doktor 12 ocakta sezeryan dedi, şimdiden heyecan var doğum yapan arkadaşlarım inşallah darısı bize, minik egenin annesi başak,nikocum, hurrcum dua edin kızlar, bidaha giremezsem kalın sağlıcakla öpüyorum hepinizi kocamancana
ilk duyduğumda bende çok tırsmıştım haklısın..araştırdım,dediğin gibi çok yüksek değerler beyindeki tümöre dek varabiliyo..benim değer 37'ydi,kayda değer değil yani..seninki kaç?
70-80 ve üzeri olursa risk teşkil ediyo,o zamanda mr isteniyo falan filan.o kısmı biraz korkutucu tabi Allah korusun...
bide ilacı bırakalı 4-5 ay falan oldu benim,hala normal değerlerde..ama 1 ayda bir kontrol ettiriyorum ben..dediğin gibi sanki gitgide yükseliyo yine hınzır şeyo çok sorun değil ama,ilaç kullandığın an düşüyo nede olsa..kontrolü elden bırakma yeter
benim de 34,80 yani 35 de işte.. evet 50 nin altında olanlarda adenomdan şüphelenmiyorlarmış çok şükür.
ama yine de a başlangıçsa diye korkuyor insan allah korusun..
inşallah düşürürüz hayırlısıyla da bebişlerimizi emziririz artık sonra yükselsin.. bizim beyin demek ki pek meraklı süt yapmaya
pörtlemiş sahidensöyleyene bakkk sende gel arada sohbet ederikbende seni öptüm bende ecuk çıkayım gözlerim pörtledi
ayy koptummseninde derdin hiç bi şeye benzemiyo
bence de meraklı görünme.. fazla abartmadan seksi giyin ve davran ama çaktırmadan.. ve zaman ver .. elbet düşecek kapına:18:ayy bunu hiç düşünmemiştim haklı olabilirsin
ama kocam normal doğm olmasnını çok istemşti, hatta "ben öyle karnı dikişli kadın istemem" falan diye beni ikna etmeye çalşmştı
hamileleiğimn son zamanlarında hep gün sayardı, doğm yaptıktan sonra 40ımızın çıkmasını bekledi
ama şimdi bi acayip oldu
ve dün izin günü olmasına rağmen hiç mevzusu olmadı
ben bu konuda çok guru yaparım meraklı görünmek rahatsız eder beni
madem öyle heeeeeeeeeeççççççççç umrumda olmaz
diye düşünmekteyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?