Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nolmş sevince:18:kaynoştamı kalıyomş:18:nedenki:18:geçmş olsunn sevinçççççççç aşşkımmmmmmm:18::18::18:
anaaaaa nolmuş sevince sahidenn... ben de yok 2 gündür diye kızdıydımm.. ben geldim sevinç nerelerde diyeee..
sevinççççççççççç noldu sana yavrum kaynoş seni tutsak mı tututtu noldu. biri bana da bilgi versin :44:

çocuk gibi sevilmek hoşuma gitti kız çok şaşırdım

evet daha iyiyim başakcım sağol
bir de şu tembelliği atabilsem üzerimden daha da iyi olucam ama kısır döngüne girdim yine:44:
depresyon beni tembel yapıyor.. sonra da birşey yapamadığım için daha da bunalıyorum vicdan azabı çekiyorum:26:

sormayı unuttum.. oğlişin aşırı yakışıklı maşallahhhhhh

klasik soru geliyor hazır mısın?
sana mı benziyor babasına mı?

polly hamile misin canım çok sevindim
tebrik ederim tatlım allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım benim

allah kolaylık versin canım inşallah tez zamanda sağlıkla alırsın kucağına.. biz de seni öptük kendine dikkat et

hehehehe tamam yapsın daaa,boşa yapmasın bari... bebiş olsun istediği kadar yapsın sonra
di mi bu ne yaaa çocuk yok haldır haldır süt hormonlarımız çalışıyor ben duyunca şok geçirdim..
bir de doktor bana ilk tahlillere bakınca ''sütün geliyor mu ?'' dedi..
ben böyle kaldım

doktor bey ben doğurmadım hamile bile kalmadım zaten amacım hamile kalmak unuttunuz mu ?
diyecektim ki yooookkk diyebildim...doktor suratımdan anlayıp durumu açıklamayı lütfetti..
sonra gelince araştırdım internetten de tam olarak öğrendim ne olduğunu

ya bu arada klavyenin bazı tuşları zor basıyor.. abuk sabuk yazıyorum bazı kelimeleri :44: yeni klavye bi de bu dandik çıktı..

canım telden gırdıgım ıcın bazen alıntı yapmamıs oluyorum ıdare et xD Gazıantepteyım ben aılemln yanına geldım.adetım gecıkmıstı ama hıc ıhtımal vermedım.kuzenımkıde gecıkmıstı.gulup eglenıyoduk hamıle numaraları yapıyoduk.ama ben geldıgım hafta test yaptım cıkmadı..neyse kuzenım test yapmıs cıkmıs dedıkı bırlıkte doktora gıdelım olur dedım.gttk ben pkoluyum asılamada yaptırmıstım tutmadı.doktor kontrol ettı falan kıst var dedı ılac yazdı ama kan tahlılı yapım ole al ılacı dedı . Sonucu telle bıldırıyolar.2 saat sora kuzenımler aradı benı sende bır ben uzuldum tam kuzenımınkı kac haftalık dıcekken kız saka yaptık hamılesın sakın ılacları alma dedıler ay ınanamadımm 2 gun sora tedt tekrrlandı degerımde ys.ptesı gunude gordum ultrasondan daha kesede degıl persembe gunu yıne gıtcez 4 haftalıktı 5e gırcem nasıp olursa..ıste oyle bı muclze oldu tek sorunum kıstım 6 cm olmus ama doktor sorun degıl korkma dedı..esım hala sokta xd

ıkıncı testım yapılmadan once ıdrar tahlılıde yaptım cıft cızgıyıde gordum sonunda o anıda yasadım ama eksık kalmadım xd

ay ne güzel süpriz olmuş canım yaaa.. kuzeninle aynı anda hamile kaldınız yani şansa bak ne güzell
inşallah keseyi de görürsünüz kucağına da alırsın canım benim sağlıkla..

ay ne güzel süpriz olmuş canım yaaa.. kuzeninle aynı anda hamile kaldınız yani şansa bak ne güzell
inşallah keseyi de görürsünüz kucağına da alırsın canım benim sağlıkla..

evet gerçekten tamamen şans : D aminn çok tşk ederim iyi dileklerin için.. : )

ıkıncı testım yapılmadan once ıdrar tahlılıde yaptım cıft cızgıyıde gordum sonunda o anıda yasadım ama eksık kalmadım xd
çok iyi yapmışsın ben de kesinlikle kan tahlilinde ultrasonda bile çıksa sırf görmek için yapıcam içimize dert oldu

hemen fotosunu çekseydin.. çekmediysen gene yap da çek bari

çok iyi yapmışsın ben de kesinlikle kan tahlilinde ultrasonda bile çıksa sırf görmek için yapıcam içimize dert oldu

hemen fotosunu çekseydin.. çekmediysen gene yap da çek bari

cantamda saklıyorum okadar çok gördümki tek çizgiyi dediğin gibi içime dert olmuştu : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…