anaaaaa nolmuş sevince sahidenn... ben de yok 2 gündür diye kızdıydımm.. ben geldim sevinç nerelerde diyeee..nolmş sevince:18:kaynoştamı kalıyomş:18:nedenki:18:geçmş olsunn sevinçççççççç aşşkımmmmmmm:18::18::18:
sağol canım benimm Allah razı olsun Rabbm sanada yaşatsın tez zmandaaaaaaaaaa
sen nerelerdesin bakimmmmmmmmmmm
oy senin bal dudakınmı var
oy senin hokka burnunmu var
oy senin elma yanaklarınmı varrrrrrr
guduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
yerinm seni yerimmmmm
bak ben doğurdumm çocuğum okula başlıcak ama sen yoksun ortalıktaaaaaaa
inşallah şimdi daha iyisindirrrrrrrrrrr
ben yokken ohh muhabbet almış başını gitmiş..
çarşıya gittim kardeşimin yanına uğradı sonra eve dönüş biletimi aldım.ocağın ilk cuması nasip olursa dönüyorum adapazarına..sonra çarşıda dolaştım bakındım..sonra annemin yanına uğradım..yemek yedim balık yedim ama yemez olaydım bu ikinci balık yiyişim midem almıyo..zar zor yedim salataydı yeşillikti derken bitirdim bi şekilde..yoruldum dolaşım derken ama
eve geldim midem zaten bi garip dünden beri balıktan değil üşütmüşte olabilirim..şimdi bakam dedim hatunlara ne oluyo diye..
kocama kavuşcam Allah nasip ederse..ama anamı bırakcamolsun annemin yanında hamileliğimi öğrenmek bile annem için çok iyi oldu..kimbilir bidaha nezaman gelebilirim..ancak annem gelcek..kocamıda özledim adam daha bebeğinin ilk nokta halini görmedi : D o yolu nasılç çekicem bilmiyorum tek dileğim midem bulanmasın..oyuüzden biraz daha belirtiler ortaya çıkmadan gitmek istiyorum..
dUMANım evet ağzımda metalmi neyse artık bilmiyorum bi tat var..su bile içmek istemiyorum ama el mahkum..ama dediğim igib üşüytmüşte olabilirim çünkü burnum falan akıyo öksürüyorum
canım şöle cips gibi baharatlı bişeler yemek istiyo
slm kızlar nasılsınız,bende inşallah haftaya doğum iznine çıkıyorum:)ama hazırlıklar hala bitmedi ağırlaştım bugün iyice belli etti oturamıyorum artık bana dua edin kızlar hayırlısıyla kızıma kavuşayım doktor 12 ocakta sezeryan dedi, şimdiden heyecan var doğum yapan arkadaşlarım inşallah darısı bize, minik egenin annesi başak,nikocum, hurrcum dua edin kızlar, bidaha giremezsem kalın sağlıcakla öpüyorum hepinizi kocamancana
hehehehe tamam yapsın daaa,boşa yapmasın bari... bebiş olsun istediği kadar yapsın sonra
napıyonuzz guzel hatunlarr
polly hamile misincanım çok sevindim
tebrik ederim tatlım allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım benim
canımmm evett hamileyim rabbim nasip etti sonunda cok tsk ediyorum .aminn.Allah isteyen herkese nasip etsin
canım telden gırdıgım ıcın bazen alıntı yapmamıs oluyorum ıdare et xD Gazıantepteyım ben aılemln yanına geldım.adetım gecıkmıstı ama hıc ıhtımal vermedım.kuzenımkıde gecıkmıstı.gulup eglenıyoduk hamıle numaraları yapıyoduk.ama ben geldıgım hafta test yaptım cıkmadı..neyse kuzenım test yapmıs cıkmıs dedıkı bırlıkte doktora gıdelım olur dedım.gttk ben pkoluyum asılamada yaptırmıstım tutmadı.doktor kontrol ettı falan kıst var dedı ılac yazdı ama kan tahlılı yapım ole al ılacı dedı . Sonucu telle bıldırıyolar.2 saat sora kuzenımler aradı benı sende bır ben uzuldum tam kuzenımınkı kac haftalık dıcekken kız saka yaptık hamılesın sakın ılacları alma dedıler ay ınanamadımm 2 gun sora tedt tekrrlandı degerımde ys.ptesı gunude gordum ultrasondan daha kesede degıl persembe gunu yıne gıtcez 4 haftalıktı 5e gırcem nasıp olursa..ıste oyle bı muclze oldu tek sorunum kıstım 6 cm olmus ama doktor sorun degıl korkma dedı..esım hala sokta xd
ay ne güzel süpriz olmuş canım yaaa.. kuzeninle aynı anda hamile kaldınız yani şansa bak ne güzell
inşallah keseyi de görürsünüz kucağına da alırsın canım benim sağlıkla..
çok iyi yapmışsın ben de kesinlikle kan tahlilinde ultrasonda bile çıksa sırf görmek için yapıcam içimize dert olduıkıncı testım yapılmadan once ıdrar tahlılıde yaptım cıft cızgıyıde gordum sonunda o anıda yasadım ama eksık kalmadım xd
çok iyi yapmışsın ben de kesinlikle kan tahlilinde ultrasonda bile çıksa sırf görmek için yapıcam içimize dert oldu
hemen fotosunu çekseydin.. çekmediysen gene yap da çek bari
nerde bu millet nerde bu devlet nerde bu sevinççç
noldu bu topiğe eskiden buralar hep dutluktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?