slm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..
Kızzzzzzzzzzz belki adam çekiniyordur 40 ın çıktı ama adam belki senin pskolojını düşünüyor ne bilim :26:
Heeeeeeeeçç umrumda olmaz nedemekKoçiş kız ooo senınde libidon tavan yapar dolaşmayın öyle Sen bilirsin işini öyle koy verdime girme Sen maşllahın var akça pakça kızsınn azçık kalem ruj tamamdırdır sen
ayy koptumm
bence de meraklı görünme.. fazla abartmadan seksi giyin ve davran ama çaktırmadan.. ve zaman ver .. elbet düşecek kapına
anaaaaa nolmuş sevince sahidenn... ben de yok 2 gündür diye kızdıydımm.. ben geldim sevinç nerelerde diyeee..
sevinççççççççççç noldu sana yavrum kaynoş seni tutsak mı tututtu noldu. biri bana da bilgi versin :44:
slm kızlar nasılsınız,bende inşallah haftaya doğum iznine çıkıyorum:)ama hazırlıklar hala bitmedi ağırlaştım bugün iyice belli etti oturamıyorum artık bana dua edin kızlar hayırlısıyla kızıma kavuşayım doktor 12 ocakta sezeryan dedi, şimdiden heyecan var doğum yapan arkadaşlarım inşallah darısı bize, minik egenin annesi başak,nikocum, hurrcum dua edin kızlar, bidaha giremezsem kalın sağlıcakla öpüyorum hepinizi kocamancana
çocuk gibi sevilmek hoşuma gitti kız çok şaşırdım
evet daha iyiyim başakcım sağol
bir de şu tembelliği atabilsem üzerimden daha da iyi olucam ama kısır döngüne girdim yine:44:
depresyon beni tembel yapıyor.. sonra da birşey yapamadığım için daha da bunalıyorum vicdan azabı çekiyorum:26:
sormayı unuttum.. oğlişin aşırı yakışıklı maşallahhhhhh
klasik soru geliyor hazır mısın?
sana mı benziyor babasına mı?
ya bu arada klavyenin bazı tuşları zor basıyor.. abuk sabuk yazıyorum bazı kelimeleri :44: yeni klavye bi de budandik çıktı..
basakcim napionnn cnmmm...ege nasıl büyümüştür kuzucummm....kokla benim için ...çok öptüm...
yok cnm tek çıkamıyorum yemiyo uzağa da gidemiyorum kısa zamanda tuvaletim geliyo:) burda bi cadde var artık onunla yetiniyorum en fazla:) ilk başlarda hareketleri zayıf oluyo benim 30 dan sonra çok güçlendi, şuan zaten tekme filan atamıyo yeri daraldı sadece ittirmekle yetiniyo ama o bile can yakıyo...30-33 arasında net hissedersin cnm...
ıyyy metalik tat dimimide bulantıların başlamaz inş.
geçmişimi okuyon sende benim gibi yoksa?
seninde derdin hiç bi şeye benzemiyo
biliyorum hayatım kimin haddine düşmüş sana bişi öğretmek sen herşeyin en iyisini biliyosun zten
:18:ayy bunu hiç düşünmemiştim haklı olabilirsin
ama kocam normal doğm olmasnını çok istemşti, hatta "ben öyle karnı dikişli kadın istemem" falan diye beni ikna etmeye çalşmştı
hamileleiğimn son zamanlarında hep gün sayardı, doğm yaptıktan sonra 40ımızın çıkmasını bekledi
ama şimdi bi acayip oldu
ve dün izin günü olmasına rağmen hiç mevzusu olmadı
ben bu konuda çok guru yaparım meraklı görünmek rahatsız eder beni
madem öyle heeeeeeeeeeççççççççç umrumda olmaz
diye düşünmekteyim:26:
kopulmıycak gibi değilk:101:
evet meraklı görübnüp peşinde koşarsan kaçarlar
sexy giyinsem iyi olcak haklısın tontişim ama saftirik gibi geziyorum kfam uyuşuk gibi
hatta kafamdan yukarı doğru zzzzz harfi yükseliyor
uykusuzluk stres vs vs
düşünsene bazen wcden öyle acele çıkıyorumki donumu çekmeye vakit bulamıyorum
kaldı ki sexy giyineyim
Slm cnm
Ewet geçmişe daldım okuyamamıştm akşmda arkadş çağırdı oturmaya gittim 12 de geldi kocişim aldı kocişimi uyutum anca girebildim
Sen nasılsın cnmm
Bebiş nasıl
Bu arada aldınmı anakucağını we gönderdiğin bebek arabasıda çok güzeldi
polly cim gözün aydın çok sevindim ne güzel bir sürpriz olmuş...Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....öptüm cokk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?