Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet aslınd ahaklısın geçen gün kocam baan " iyice saldın kendini" demiştikocalar karılarını çocuk sahibi olduktan sonra
sexy bir bayan olarak görmekten vazgeçip bi "anne" olarak görmeye başlarlarmş
bu yüzden çarpışma hayatı etkilenebilirmiş çiftlerin
ama ben gururu elden bırakmam
bakakta görek

ayy koptumm

bence de meraklı görünme.. fazla abartmadan seksi giyin ve davran ama çaktırmadan.. ve zaman ver .. elbet düşecek kapına

kopulmıycak gibi değilk:101:

evet meraklı görübnüp peşinde koşarsan kaçarlar
sexy giyinsem iyi olcak haklısın tontişim ama saftirik gibi geziyorum kfam uyuşuk gibi
hatta kafamdan yukarı doğru zzzzz harfi yükseliyor
uykusuzluk stres vs vs
düşünsene bazen wcden öyle acele çıkıyorumki donumu çekmeye vakit bulamıyorum
kaldı ki sexy giyineyim

bende tam bilemiyorum hastaymş sanırsam ama o tlf giredi yinede noldu bilmem:18:

polly cim gözün aydın çok sevindim ne güzel bir sürpriz olmuş...Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....öptüm cokk...

basakcim napionnn cnmmm...ege nasıl büyümüştür kuzucummm....kokla benim için ...çok öptüm...

anaa kız ben senden 8-10 gün öndeydim sen benden öncemi doğum yapacaksınnn hadi hayırlı olsun cnm..çook az kaldı çok heyecanlı:)

her zaman olmaz bu kıymetini bil
bayağıdır yoktun özledik o yüzden hem depresyondaymışınn moral olur sana
cnm ya kıyamam geçer inşallah tez zmanda kocacın ne durumda bu arada kendi işinin kendi mi yapıyor
adamcağızı boşluyormusun:26:

sormayı unuttum.. oğlişin aşırı yakışıklı maşallahhhhhh

klasik soru geliyor hazır mısın?
sana mı benziyor babasına mı?

işteeee beklenen soruuuuuuuuuuu

ve cevabııııııııııı

babasınaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119:
çok dua etmştm hamileylekn babasına benzesin diyeeeeee

basakcim napionnn cnmmm...ege nasıl büyümüştür kuzucummm....kokla benim için ...çok öptüm...

cnm büyüdü maaşallah
canımza okuyo ama daha yeni uyudu
bu arada nesneleri takip etnmeye başladıııııııııı
hemen koklarım senin için bend eçok öptüm seni canınmmmmmmmm

neey daha çok bekliycem deseneee of yaa büyüsün yavrum biran öncee ha iyi bari tek kalma pek canım yaa çok dikkat et kendine artık

geçmişimi okuyon sende benim gibi yoksa?

Slm cnm
Ewet geçmişe daldım okuyamamıştm akşmda arkadş çağırdı oturmaya gittim 12 de geldi kocişim aldı kocişimi uyutum anca girebildim
Sen nasılsın cnmm
Bebiş nasıl
Bu arada aldınmı anakucağını we gönderdiğin bebek arabasıda çok güzeldi

seninde derdin hiç bi şeye benzemiyo

naapalım benimde şuanki derdim alıncaklar :26: bebek arabasına hayla karar veremedim :26: denemedende almak istemiyom tabi ama önce genede netten araştırıp beğendiğim modellerin arasından görüp iyice inceleyip ağırlığına sürüşüne falan bakıp öyle seçim yapcam ana kucağımıda bi alamadım gitti habire açıp bakıyom siteye gelmişmi diye gelse tetikteyim alcam hemen bu sefer 1 ocağa kadar geleydi iyiydi 40 lira indirimli alcaktım ne güzel :26:

Son düzenleme:
biliyorum hayatım kimin haddine düşmüş sana bişi öğretmek sen herşeyin en iyisini biliyosun zten

en azından herşeyi senden daha iyi biliyom neyse hadi gene tecrübe kazanmışındır biraz ananda olunca yanında zaten 40ı da çıktı gerisini zaten halledersin artık alıştın anneliğe senden heç umutlu diildik malum hatta sevinç abla egeciğin pokuyla oynarsın diyip duruyodu ya aferim kız gene iyi kıvırdın böyle devam

kuzu meraklı gibi görünme tabi ama giyin süslen püslen öyle gez çaktırmadan tahrik edicek şeyler falan yap ne biliim ev soğuk olsada bi göğüs dekolten olsun sonracığıma önünde bişii alma bahanesiyle eğil popon çıksın meydana falan onun gibi şeyler göster ama elletme hesaabı anlıycaan bak mesela yanağını yüzünü falan öpüyon ya tam dudağının yanınıda öp meselaa yanlışlıkla ya ne biliim yap işte bişiiler eşinin nasıl şeylere tahrik olduğunu sen daha iyi bilirsin mesela benimkine yatakta sarılırken falan dötümü dönmeye gelmiyo eli kolu doğru duramıyo heç uğraşmama gerek kalmıyo zaten sonracığıma iki öpiim yanağından dudağının kenarından falan gene dayanamıyo hiç atlıyo üstüme çaktırmadan yap naapıcaksan bide kur yap arada nazlıca istemiyomuş gibi falan yap ay yap işte bişiiler soğutma adamı kendinden şimdi o elleyince süt gelir göğüslerden belki ora çok geniştir falan diye çekiniyoda olabilir ama dayanamıycaktır oda bi yere kadar

ay çok güldüm var ya zz harfi yükseliyo demene ah kuzum yaa kıyamam uykusuzlukta çekermiş donunu bile çekemezmiş :26: sende haklısın kuzum zaten özenli giyinsen bile illaki üstün ikide bi kusmuk çiş falan olucaktır :26: gelecekteki halimi görür gibiyim bende :26: ama eşin evdeyken genede dikkat etmeye çalış canım loğusalık bitti nasılsa artık oğlunda toparlanmıştır biraz artık eşinlede ilgilenme vaktin geldi onlarda bildiğin koca bebekler duştan falan çıkınca çorabını bile ben veriyom giysin üşümesin diye daha düşün yaani çokta ihmal etmemek lazım onları genede

yok canım yaa nerde alayım yokki stokta kırmızı rengi başka sitelerdede yok aksi gibi bitek sitede buldum onuda hiç bilmiyom güvenilir bi sitemi bilemedim almadım ordan :26: hangi bebek arabasıydı acaba o yaa unuttum gitti baştan araştırmam lazım :26: bebiş iyi teyzesi çok şükür şimdilik uslu uslu takılıyo kendi halinde daha canımı yakamıyo bende okudum biraz işte geçmişi bütün gün gezmedeydim 11de girdik eve gündüz iş hanındaki otelin dairesine bakmaya gittik stüdyo tipiydi kaloriferli diye çocuk olduktan sonra orayamı çıksam acaba diye düşünüyomda ordan yanımdaki arkadaşımla ona geçtim bizde kalın yemeğe dedi beraber yemek tatlı vs yaptık neyse eşlerimiz geldi yediler toplantıya gittiler bizde oturduk kız kıza sonra 9u geçerekten geldiler çay içtik oturduk sohbet ettik vs geldik sonrada öyle geçti benimde günüm

polly cim gözün aydın çok sevindim ne güzel bir sürpriz olmuş...Rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sonrada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....öptüm cokk...

canım çok tşk ediyorumm : ) evet süprizlerle dolu günler yaşıyorum : D amin..sende öpüldün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…