Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaaa bugün kimsecikleeer yook pek sakin kalmış topik yaahu :26: bizde mama yedik oturuyoz şimdi kocişle :26:

eskiden hep buralar yeşillikti dimi
ben yokum artıkın o yüzden böyle kurak buralar hey gidiiiii:125:
ay evet ya sen yoksun hadi bebişin var anladık da.. diğer kızlara noldu en başta sevinç cadısı yok özledim onu
diğer kızlara noldu belinay yok erenay yok hadisko yok nazemiri göremedim.. paşam vilma mood yok daha aklıma gelmedi ama çok eksik var sanırım..:44:
bir de erenayı listede de göremedim.. noldu kız yoksa hamile kalınca sizi terk mi etti

ayyyy ölcemmm.. kız ben de yapıyorum onu çok acelem varsaaaa... çok komik oluyor her seferinde de kendimden utanıyorum ve gülüyorum..
adamlar bizi bıraksa yeridir bu halde.. millet saten elbiselerle jartiyerle kocasının yanında..
beni bi görsen anlatmaya kelimeler yetmez sokaktaki evsizler gibi geziyorum
bende tam bilemiyorum hastaymş sanırsam ama o tlf giredi yinede noldu bilmem:18:
sevinçççççççççççççççççççç ses ver bizeee

selam sessacım hoşgeldin
ben arada geliyorum biraz yoğun geçti bu sıralar fazla giremedim onun için
kardeşim yanımda olduğundan birde yeğenler falan derken çok fırsatım olmadı
gerçi yarında bir başka yeğenim gelecek gezmeye yanıma, bir kaç gün daha yine giremem
eranayda kocası buraya girmesini istemediği için artık girmeyecekmiş onun için gelmiyor

bende pazara gidecem kardeşimi beklerken bi bakayım kim var dedim ama artık hazırlanıp gitmem lazım
çok öpüyorum seni buralardasın artık görüşürüz

boşlamak derken:44: kendi işini kendi yapıyor derken:26:
iş yerini soruyosan işe gitmiyorum evet aylardır birşey yapmıyorum yazık bütün işler adamın başında içimden gelmiyr hiçbişey..
ama ev işlerini zar zor yetecek kadar yapıyorum.. yemek de öyle..ama içime sinmiyor evim eskiye göre pırıl pırıl değil tabi bana göre berbat halde:18:
mınıyı kastedyorsan tabiki de beraber yapıyoruzkendi kendine değil yani

işteeee beklenen soruuuuuuuuuuu

ve cevabııııııııııı

babasınaaaaaaaaaaaaaa:119::119::119::119:
çok dua etmştm hamileylekn babasına benzesin diyeeeeee

ayıp şeyler yazmada

bu çok ilginç gnelde anne hamileyken kime benzesin diye dua etse ona benziyor sanırım çocuk:44: yani benim etrafımdaki hamişlerin başına hep bu geldi.. ne güzel allahım kabul ediyor gerçekten hamişlerin dualarını demekki

ay geldi başıma dün pollye tam yazarken t basmamış sonra mesajı tekrar düzenledimm.

bengisu çok güzel açıklamışsın canım.. başak.. bunları uygula bak çaktırmadan

ben şimdiden bile paspal halde gezmeye başladım arada ama naapiim her kıyafetim olmuyo çok üşüyom hatta bi kaç kez kocişin polarlardan giyip yattığımı bilirim adam ertesi sabah hırkamın içinde görünce şaşırmıştı bu biyerden tanıdık geliyo diye anam ev soğuk ben naapiim arada olur okadar :26: kız sobalı evde ne jartiyeri ha anca arada o iş için geçici bi süre giyiliyo tabide genel itibari ile kat kat geziyoz vallaa

aa seni sordum hemen gelmişsin kız aladdinin cini gibi tamam canım iyi ne güzel yoğun geçiyor günlerin ben de keşke yoğun olsam yazdan beri neredeyse gördüğüm insanlar annemler ve kocam..arada bir komşum...:44: bir de kapıcı
evden adımımı atmıyorum nolucak bu halim bilmiyorum..
sen böyle oldun mu hiç nazemir.. olduysan nasıl başa çıktın kurtuldun?

erenaya üzüldüm aslında benim eşim de bilmiyor buraya yazdığımı.. söylemiştim sizlere de daha önce..
ama ben fırsatını bulup gizlice yazıyorum.. insan istedikten sonra fırsat buluyor.. neyse hayırlısı olsun o mutlu olsun da

evet yaaa.. ben alosman gibi derim o tipe..
bizim mahallede ben küçükken bi deli vardı ali osman ona alosman derdik..

adam normalde zayıf olmasına rağmen o kadar çok kat kat giyinirdiki küre şeklindeydi..
bir de hiç yıkanmazdı bize "siz yıkandığınız için hasta oluyosunuz" derdi

sobalı evde öyle oluyor canım.. ben de eskiden öyleydim kaloriferli eve çıkınca hep saten mini geceliklerle gezicem derdim.. sonuç; penye kel alaka pijamalar.. altta şort onun üstü swiit üstü hırka en altta patikler

yani insanın içinden gelicek bir de kocan da önem vericek öyle şeylere..
ne bilim ben şimdi eşimi bu akşam seksi saten geceliklerle karşılasam makyaj falan yapsam gülmekten yerlere yatar heralde alışmadı ki adam

Son düzenleme:

ali osmanmııı valla benim o dediğine benzer bi halim yok kat kat dediysekte badimizin üstüne hırka falan yaani yok evde pek makyaj yapmam üşeniyom buz gibi suda yüzümü yıkamasına sevmemde evde misafir falan gelmiycekse yapmam kolay kolay ama genelde dikkat etmeye çalışırım saçıma başıma giydiklerime arada gene şey giniyoz gene canım hamileyiz falan ama formdan düşmedik koca göbeklede iş görüyoz bayaa

kızlar nasılsınzz bn kocsım ızınlı dıye gezdıkk sınemaya gttk gıremedım gunduz sızler nasılsnzz

cnmmm ben iyim, güzel bigün olmuş senin için hangi filme gittiniz? bizde eve aldık sinema gecesi yapıcaz çekirdek filan hazır ohhh bugün dr a gittik kızımı gördüm neşem yerime geldi,herşey yolunda çok şükür...

ay ne güzel bide ben görsem rahatlıycaktım en son 12sindemi ne gittiydim kontrole ocakda gelebilirsen bidaa gel dedi perşembe nöbetten çıkıyo kociş gidelim diyom daha yeni gittik diyo :26: diyom kar bastırınca zor olcak yollar falan havalar güzelken giderbilirsek ne alaaa inşallah bidaa görürüm oğluşumu ay gözlerinide açıp kapıyodur artık ne güzel özledim yavrumu bende yaa

canım çok tşk ediyorumm : ) evet süprizlerle dolu günler yaşıyorum : D amin..sende öpüldün..

pollycim tebrik edicem fırsat bulamadım hayatım
Rabbm kcağına amayı nasib etsn çok sevndmmmmmmmm
inşallah hayatın daha eğlenceli olur bundan sonra çok mutlu olursun eminimmmmmmmm

Erenay sattı bizi
bütün paylaştıklarımızı bi kalemde sildi çok ayıp etti çoooookkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…