ayyyy ölcemmm.. kız ben de yapıyorum onu çok acelem varsaaaa... çok komik oluyor her seferinde de kendimden utanıyorum ve gülüyorum..
adamlar bizi bıraksa yeridir bu halde.. millet saten elbiselerle jartiyerle kocasının yanında..
beni bi görsen anlatmaya kelimeler yetmez sokaktaki evsizler gibi geziyorum
sevinçççççççççççççççççççç ses ver bizeee
boşlamak derken:44: kendi işini kendi yapıyor derken:26:
iş yerini soruyosan işe gitmiyorum evet aylardır birşey yapmıyorum yazık bütün işler adamın başındaiçimden gelmiyr hiçbişey..
ama ev işlerini zar zor yetecek kadar yapıyorum.. yemek de öyle..ama içime sinmiyor evim eskiye göre pırıl pırıl değil tabi bana göre berbat halde:18:
mınıyı kastedyorsan tabiki de beraber yapıyoruzkendi kendine değil yani
bu çok ilginç gnelde anne hamileyken kime benzesin diye dua etse ona benziyor sanırım çocuk:44: yani benim etrafımdaki hamişlerin başına hep bu geldi.. ne güzel allahım kabul ediyor gerçekten hamişlerin dualarını demekki
ay geldi başımadün pollye tam yazarken t basmamış sonra mesajı tekrar düzenledimm.
bengisu çok güzel açıklamışsın canım.. başak.. bunları uygula bak çaktırmadan
en azından herşeyi senden daha iyi biliyomneyse hadi gene tecrübe kazanmışındır biraz ananda olunca yanında zaten 40ı da çıktı gerisini zaten halledersin artık alıştın anneliğe senden heç umutlu diildik malum hatta sevinç abla egeciğin pokuyla oynarsın diyip duruyodu ya aferim kız gene iyi kıvırdın böyle devam
selam sessacım hoşgeldin
ben arada geliyorum biraz yoğun geçti bu sıralar fazla giremedim onun için
kardeşim yanımda olduğundan birde yeğenler falan derken çok fırsatım olmadı
gerçi yarında bir başka yeğenim gelecek gezmeye yanıma, bir kaç gün daha yine giremem
eranayda kocası buraya girmesini istemediği için artık girmeyecekmiş onun için gelmiyor
bende pazara gidecem kardeşimi beklerken bi bakayım kim var dedim ama artık hazırlanıp gitmem lazım
çok öpüyorum seni buralardasın artık görüşürüz
ay ne güzel bide ben görsem rahatlıycaktım en son 12sindemi ne gittiydim kontrole ocakda gelebilirsen bidaa gel dedi perşembe nöbetten çıkıyo kociş gidelim diyom daha yeni gittik diyo :26: diyom kar bastırınca zor olcak yollar falan havalar güzelken giderbilirsek ne alaaainşallah bidaa görürüm oğluşumu ay gözlerinide açıp kapıyodur artık ne güzel özledim yavrumu bende yaa
nazocum erenayı pek bi masum yazmş, buda nazonun yüreğinin yufkalığımı gösteriyor
bide ben açklama yapıyımmmmmm
erenay bizi sattıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
nazocum kardeşinin taşnmasına çok sbvndm
senin üzerinden bi yük kalktığı gibi benmde kalktı rahatladıminşalllah hayırlısı olurrrrrrr
jartiyerrrrrrrrrrrrr
hiç giymedim ama giysem dahamı sexy olurum:26:çarpışmalar dahamı çatışmalı olur:26:
kocam bana zincirli bi iç çmaşırı getirmiş yaz gelsin onu deniycem bakalım çarpışmada kafa göz kırılıyomu:26::26:
merhaba kızlar artık bende geldim bebişimle yanınıza
ben kısaca anlatayım hikayemi 2 yıllık evliyim ilk adetimden beri düzensizlik problemi yaşadım hep evlendiğimde uzun süre kendi tercihimizdi bebiş yapmamak hamile kalmadan bir ay önce doktora gittim tam 3 ay hasta olmamıştım kistlerim var iki yumurtalığımdada gençliğimden beri duyduğum o klasik lafı söyledi tedavi olmadan hamile kalman çok zor diye.
ben rabbim bilir dedim ve çıktım yumurtlama tarihimi falan bile beklemeden hesaplamadan rabbim nasip etti çok şükür doktorlar ne derse desin rabbim ol dedimi gerisi boş gerçekten buna küçük mucizem en güzel örnek bence
evet haklısın
zaten bebek emzirdiğimden dolayı göğüsler her daim dekolteli ve ortada
ayrıca bugün kocam çarpışma için ısrar etti
ben hazır olmadığımı söyledimyollar kapandı acıyo dedim
adam zar zor ikna etti çarpışmaya
yolları açma çalşmaları yapıyoduki
Ege nin viyaklamalarıyla, kocamında "vay babanın şarap çanaaanaaaaaaaaaa" sözleri ile çabaları son buldu
ohh iyi oldu , bakalım bi sonraki hamle ne zman olcak
bu gidişle biraz uğraştırcam onu
sen baya büyük konuşuyon
bende 4.aydan sonra ayda 1 gitmiştim çok özlüyodum ama zamanla alışıyo insan:) 35 den sonra zaten haftada bir çağırıyo şimdide sıkılıp soracak bişey bulamıyorum
ben hiç görmedim gözlerini açık hep uyuyo uykucu
evet haklısın
zaten bebek emzirdiğimden dolayı göğüsler her daim dekolteli ve ortada
ayrıca bugün kocam çarpışma için ısrar etti
ben hazır olmadığımı söyledimyollar kapandı acıyo dedim
adam zar zor ikna etti çarpışmaya
yolları açma çalşmaları yapıyoduki
Ege nin viyaklamalarıyla, kocamında "vay babanın şarap çanaaanaaaaaaaaaa" sözleri ile çabaları son buldu
ohh iyi oldu , bakalım bi sonraki hamle ne zman olcak
bu gidişle biraz uğraştırcam onu
nazocum erenayı pek bi masum yazmş, buda nazonun yüreğinin yufkalığımı gösteriyor
bide ben açklama yapıyımmmmmm
erenay bizi sattıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
nazocum kardeşinin taşnmasına çok sbvndm
senin üzerinden bi yük kalktığı gibi benmde kalktı rahatladıminşalllah hayırlısı olurrrrrrr
cakallarla dans 2 ye gttk cnm ne mutlu sana allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsncnmmm ben iyim, güzel bigün olmuş senin için hangi filme gittiniz? bizde eve aldık sinema gecesi yapıcaz çekirdek filan hazır ohhhbugün dr a gittik kızımı gördüm neşem yerime geldi,herşey yolunda çok şükür...
pollycim tebrik edicem fırsat bulamadım hayatım
Rabbm kcağına amayı nasib etsn çok sevndmmmmmmmm
inşallah hayatın daha eğlenceli olur bundan sonra çok mutlu olursun eminimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?