Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

jartiyerrrrrrrrrrrrr
hiç giymedim ama giysem dahamı sexy olurum:26:çarpışmalar dahamı çatışmalı olur:26:
kocam bana zincirli bi iç çmaşırı getirmiş yaz gelsin onu deniycem bakalım çarpışmada kafa göz kırılıyomu:26::26:

mını
zaten o konu önemli tek başına yapmasın onu
bence kayınvaliden sana kalmaya gelsin geçenki gibi
bak nasıl koltukların altlarına kadar parlatıyosun
senin ilacın kayınvaliden

merhaba kızlar artık bende geldim bebişimle yanınıza
ben kısaca anlatayım hikayemi 2 yıllık evliyim ilk adetimden beri düzensizlik problemi yaşadım hep evlendiğimde uzun süre kendi tercihimizdi bebiş yapmamak hamile kalmadan bir ay önce doktora gittim tam 3 ay hasta olmamıştım kistlerim var iki yumurtalığımdada gençliğimden beri duyduğum o klasik lafı söyledi tedavi olmadan hamile kalman çok zor diye.
ben rabbim bilir dedim ve çıktım yumurtlama tarihimi falan bile beklemeden hesaplamadan rabbim nasip etti çok şükür doktorlar ne derse desin rabbim ol dedimi gerisi boş gerçekten buna küçük mucizem en güzel örnek bence

abovvvvvvvv işte onu kastetmiştim "tam " yazarken bi kaç kez kontrol et

Evet cnm ya Allah hamilelerin dualarını kabul eder derler ya Çok şükür Rabbime

bengisu çok güzel açıklamışsın canım.. başak.. bunları uygula bak çaktırmadan

evet haklısın
zaten bebek emzirdiğimden dolayı göğüsler her daim dekolteli ve ortada

ayrıca bugün kocam çarpışma için ısrar etti
ben hazır olmadığımı söyledimyollar kapandı acıyo dedim
adam zar zor ikna etti çarpışmaya
yolları açma çalşmaları yapıyoduki
Ege nin viyaklamalarıyla, kocamında "vay babanın şarap çanaaanaaaaaaaaaa" sözleri ile çabaları son buldu
ohh iyi oldu , bakalım bi sonraki hamle ne zman olcak
bu gidişle biraz uğraştırcam onu

Son düzenleme:

sen baya büyük konuşuyon

nazocum erenayı pek bi masum yazmş, buda nazonun yüreğinin yufkalığımı gösteriyor
bide ben açklama yapıyımmmmmm

erenay bizi sattıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

nazocum kardeşinin taşnmasına çok sbvndm
senin üzerinden bi yük kalktığı gibi benmde kalktı rahatladıminşalllah hayırlısı olurrrrrrr

bende 4.aydan sonra ayda 1 gitmiştim çok özlüyodum ama zamanla alışıyo insan:) 35 den sonra zaten haftada bir çağırıyo şimdide sıkılıp soracak bişey bulamıyorum
ben hiç görmedim gözlerini açık hep uyuyo uykucu

sende pek acımasızsın

neey zincirli çamaşırmııı kafa göz kıracak kadarda diil kız abartma

canım hayırlı olsun bebişin hoş geldin aramızada sendemi pkolusun yoksa? Bende pkoluyum soğan kürü sağolsun sayesinde kistlerim küçüldüde hamiş kalabildim tabi ilaçda kullanmıştım orası ayrı ama en azından doğal yolla kaldım bende öyle canım tabi allah biliyo en iyi zamanını bende evlendikten 1 yıl sonra kalabildim en idealde zamandı şükürler olsun rabbime

kız çokta süründürme adamı hem diyon yanaşmıyodu hemde geri git diyon ama uğraştırmak iyidir tabi biraz daha bi iştaha geliyolar

ay özlenmezmi yaa iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu bilmek bile rahatlatıyo insanı çokta hareket etmiyo ya henüz merak ediyom naapiim 27+6 olduk şu saat itibari ile ay 7.ayım bitiyomu benim yaa uzman tvdeki doktor 28-32 haftalar 7. ay diyodu şaşırdım anam pazartesi 7 aylıkmı olucak benim oğluşum şimdii kız sorma kesin benimkide hep uyuyo uykucu çıktı buda galiba fazla hareket etmediğine göree :26: zaten 34.haftamda gidicem ya canım memlekete orda rahatça giderim 1-2 haftaya bir burda sorun oluyo bi doktora gitmek işte merkeze 74 km 200 küsür virajı var kışında yolları kapanabiliyo poku yiyebilirim heran anlıycağın :26: perşembeye randevu alabilipte gitsem iyiydi kar başlamadan :26:

Son düzenleme:

şimdi konuyu bilmiyor onun için biraz masum yazdım
açıklayacak zamanım yoktu çıkmam greekiyordu çünkü

bende çok sevindim anca bugün kalmaya başlayacak evinde nihayet
bu sabah antalyadan kız yeğenim geldi en fazla bir hafta burda fazla giremem gezmekten şimdide çıkacaz çıkmadan bi bakayım dedim

hürrr
sara
canım sizde gelmişiniz ama çıkmam lazım inşallah iyiyisinizdir çok öpüyorum

canlarım merhaba dun esımle gezdım eglendım ya ılla burnumdn gelcek ewe geldık bıseyım yok bırden bogazım agrımaya basladı atesım yukseldı anlamadm noldu duramıyorum yerımde atesım baktm ıyyıce yukselıyo acıle gttık serum taktılar atesım dusunce eve geldık sıdddetlı bogaz enfeksıyonu dedı doktor ıgne ılac verdı bırden bıre nasıl oldu anlamadm oluyorm bogaz agrısından hala şoktayım gezdık eglendım saka gıbı

cakallarla dans 2 ye gttk cnm ne mutlu sana allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsn

iyi akşamlar kızlar perşembe günü 226.7 olan beta hcg bugün 631.3 olmuş artış iyimi acildeki doktor sadece hayırlı olsun demiş eşime sizce nasıl artış :18: :18:

pollycim tebrik edicem fırsat bulamadım hayatım
Rabbm kcağına amayı nasib etsn çok sevndmmmmmmmm
inşallah hayatın daha eğlenceli olur bundan sonra çok mutlu olursun eminimmmmmmmm

tatlımm çok teşekkür ediyorumm açıkçası beklemedim değil baktım sesin çıkmıyo acep dedim tebrik ettide ben mi okumadım

çok şükürki Rabbim sonunda nasip etti amin inşallah ogunleride hayırlısıyla gösterir..ayy dilerim öyle olur..hayatım renklenicekte bakalım ne renge döncek

senin yakışıklınında aşallahı var yani yerim onu bennnn n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…