Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

boşver sen bikaç gün yüzünden illa 1 ay dolsun diye bekleme dr onu takip etmiyo zaten, kar yağarsa zor olur yolda uzunmuş..bulduğun ilk fırsatta git derim...7 ayın bitiyo 8 .aydan gün alıyosun ama senin 7 aylık demen gerekiyo sanırsam... ben ay hesabı yapmadım valla soranlara haftasını söyledim karışık bu iş:)

geçmiş olsun canım yaa
cakallarla dans 2 ye gttk cnm ne mutlu sana allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsn
amin canım sağol..darısı sana olsun

iyi akşamlar kızlar perşembe günü 226.7 olan beta hcg bugün 631.3 olmuş artış iyimi acildeki doktor sadece hayırlı olsun demiş eşime sizce nasıl artış :18: :18:

süper cnm değer,daha ne istersinnn

tşk ederim dumancım ablamlar falan değerin daha fazla çıkması lazım deyince ister istemez benimde kafam karıştı

çok geçmiş olsun begümcüm Allah acil şifalar versin

kuzum tekrardan çok geçmiş olsun :26: nasıl oldun ıhlamur falan içtinmi işe yaradımı bari?

iyi akşamlar kızlar perşembe günü 226.7 olan beta hcg bugün 631.3 olmuş artış iyimi acildeki doktor sadece hayırlı olsun demiş eşime sizce nasıl artış :18: :18:

canım iyi tabi neden iyi olmasın değerleri ne takıyon sen kafaya yükseliyo nasılsa habire artık hamişliğinin tadını çıkarma vakti

artıkın şu saat itibariyle 28.haftaya girmiş bulunmaktayım 7 aylık oldu kuzucum evet çok karışıyo ay hesabı yaa ama 28-32 arası 7 ay diye biliyom ama çok sakin yaa hayla arada böle kalp atışı gibi pıt diye atıyo sanırım hıçkırık tutuyo oda bazen sabahları yataktayken oynuyo anne kalk acıktım diye hatırlatmak için galibaa oda gece yattığımda oynayabiliyo, hafif bişiiler yediğimde oynuyo bazen geneldede tatlı yediğimde hareket ediyo ama çok kısa süreli tabi şu anda yeri geniş olduğu ve güçlendiği için daha fazla oynaması gerekmezmi yaa :26: gerçi şimdiden sonra öyle olması lazım ama olsun daha belirgin olsun biran önce yaa daha çok hissetmek istiyom yavrumuu

günaydın..

güzel temennilerle başlamak istiyorum güne..

Rabbim hepimize sağlık,sıhhat,huzur,mutluluk,para versin veeee en önemliside hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin..

dilerim bundan sonra gönlünüzden geçen bundan önceki yıllar yaşamak isteyipte yaşayamadığınız herşeyi Rabbim yeni yılda nasip eder..herşeyin çok güzel olacağı hayal ettiklerimizi yaşayabileceğimiz bir hayat nasip etsin Rabbim sevdiklermizle..

canlarım hayırlı haftalar ve hayırlı bır yıl dılıyorum hepımız ıcın.. hayal ettıgınız dıledıgınız hersey olsun ınsallah bu yıl.. gonlunuzden gecen butun guzellıkler sızlerle olsun bol bol saglık huzur dılıyorum hepınıze

günaydın kızlarrrrr BU GÜNNN 2012 NİN SON GÜNÜ:26::26::26::26: 2013 İNŞŞ TÜM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAR SAĞLIK HUZUR İÇİNDE GEÇER HEP BEKLEDİĞİMİZ HASRET ÇEKTİĞİMİZ MEKELERİMİZE KAVUŞTURUR BİZLERİ HEPİMİZ 2013 DE HAMİŞ OLUR SAĞLIKLA MELEKLERİMİZİ KUCAKLARIZ İNŞŞŞMEMLEKETİMİZDE HUZUR BARIŞ İÇİNDE BİR YIL GEÇİRİR

herkesin yeni yılı kutlu olsun yeni yıl tüm güzellikleri sevdiklerimizle beraber yaşamamıza sebeb olsun herkese sağlık mutluluk huzur getirsin hepinizi iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum kızlar

Canlarım,güzel anneler ve anne adayları hepinizin yeni yılı kutlu olsun... İnşallah bu yıl herkesin dileği kabul olur hepimizin ortak dileği bebeksiz geçen son yılımız olur...

Merhaba kızlarr

Yeni yılımız hepimiz için sağlıklı,hayırlı,uğurlu,aşklı,boll bebişli olur inşallahhh

Boll bebişli yıllar dilerim

canım aslında iyice hissetmen lazım artık ama bilemeyiz tabi belki iç karnın geniştir ondan az hissediyosundur aman azını çoğunu boşver dediğim gibi varlığını bi şekilde belli etsin yeter, hiç oynamadığı günlerde insan kafayı yiyo neden oynamıyo diye...

mrb kızlarrr

yenı yılınız kutlu olsun rabbım gonlubuzde ne varsa onu versın

ben asılama ıcın ılk adımı attım ınsallah tutar bebısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…