boşver sen bikaç gün yüzünden illa 1 ay dolsun diye bekleme dr onu takip etmiyo zaten, kar yağarsa zor olur yolda uzunmuş..bulduğun ilk fırsatta git derim...7 ayın bitiyo 8 .aydan gün alıyosun ama senin 7 aylık demen gerekiyo sanırsam... ben ay hesabı yapmadım valla soranlara haftasını söyledim karışık bu iş:)ay özlenmezmi yaa iyi olduğunu herşeyin yolunda olduğunu bilmek bile rahatlatıyo insanı çokta hareket etmiyo ya henüz merak ediyom naapiim 27+6 olduk şu saat itibari ile ay 7.ayım bitiyomu benim yaa uzman tvdeki doktor 28-32 haftalar 7. ay diyodu şaşırdım anam pazartesi 7 aylıkmı olucak benim oğluşum şimdiikız sorma kesin benimkide hep uyuyo uykucu çıktı buda galiba fazla hareket etmediğine göree :26: zaten 34.haftamda gidicem ya canım memlekete orda rahatça giderim 1-2 haftaya bir burda sorun oluyo bi doktora gitmek işte merkeze 74 km 200 küsür virajı var kışında yolları kapanabiliyo poku yiyebilirim heran anlıycağın :26: perşembeye randevu alabilipte gitsem iyiydi kar başlamadan :26:
geçmiş olsun canım yaacanlarım merhaba dun esımle gezdım eglendım ya ılla burnumdn gelcek ewe geldık bıseyım yok bırden bogazım agrımaya basladı atesım yukseldı anlamadm noldu duramıyorum yerımde atesım baktm ıyyıce yukselıyo acıle gttık serum taktılar atesım dusunce eve geldık sıdddetlı bogaz enfeksıyonu dedı doktor ıgne ılac verdı bırden bıre nasıl oldu anlamadm oluyorm bogaz agrısındanhala şoktayım gezdık eglendım saka gıbı
amin canım sağol..darısı sana olsuncakallarla dans 2 ye gttk cnm ne mutlu sana allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsn
iyi akşamlar kızlar perşembe günü 226.7 olan beta hcg bugün 631.3 olmuş artış iyimi acildeki doktor sadece hayırlı olsun demiş eşime sizce nasıl artış :18: :18:
boşver sen bikaç gün yüzünden illa 1 ay dolsun diye bekleme dr onu takip etmiyo zaten, kar yağarsa zor olur yolda uzunmuş..bulduğun ilk fırsatta git derim...7 ayın bitiyo 8 .aydan gün alıyosun ama senin 7 aylık demen gerekiyo sanırsam... ben ay hesabı yapmadım valla soranlara haftasını söyledim karışık bu iş:)
geçmiş olsun canım yaa
amin canım sağol..darısı sana olsun
süper cnm değer,daha ne istersinnn
canlarım merhaba dun esımle gezdım eglendım ya ılla burnumdn gelcek ewe geldık bıseyım yok bırden bogazım agrımaya basladı atesım yukseldı anlamadm noldu duramıyorum yerımde atesım baktm ıyyıce yukselıyo acıle gttık serum taktılar atesım dusunce eve geldık sıdddetlı bogaz enfeksıyonu dedı doktor ıgne ılac verdı bırden bıre nasıl oldu anlamadm oluyorm bogaz agrısındanhala şoktayım gezdık eglendım saka gıbı
sagol kuzucum allah razı olsun bebsıne de kendınede dıkkat et hvalar sogukkçok geçmiş olsun begümcüm Allah acil şifalar versin
canlarım merhaba dun esımle gezdım eglendım ya ılla burnumdn gelcek ewe geldık bıseyım yok bırden bogazım agrımaya basladı atesım yukseldı anlamadm noldu duramıyorum yerımde atesım baktm ıyyıce yukselıyo acıle gttık serum taktılar atesım dusunce eve geldık sıdddetlı bogaz enfeksıyonu dedı doktor ıgne ılac verdı bırden bıre nasıl oldu anlamadm oluyorm bogaz agrısındanhala şoktayım gezdık eglendım saka gıbı
iyi akşamlar kızlar perşembe günü 226.7 olan beta hcg bugün 631.3 olmuş artış iyimi acildeki doktor sadece hayırlı olsun demiş eşime sizce nasıl artış :18: :18:
boşver sen bikaç gün yüzünden illa 1 ay dolsun diye bekleme dr onu takip etmiyo zaten, kar yağarsa zor olur yolda uzunmuş..bulduğun ilk fırsatta git derim...7 ayın bitiyo 8 .aydan gün alıyosun ama senin 7 aylık demen gerekiyo sanırsam... ben ay hesabı yapmadım valla soranlara haftasını söyledim karışık bu iş:)
geçmiş olsun canım yaa
amin canım sağol..darısı sana olsun
süper cnm değer,daha ne istersinnn
ıctım kuzumm bugun daha ıyıym ama agrım var yınedekuzum tekrardan çok geçmiş olsun :26: nasıl oldun ıhlamur falan içtinmi işe yaradımı bari?
artıkın şu saat itibariyle 28.haftaya girmiş bulunmaktayım 7 aylık oldu kuzucum evet çok karışıyo ay hesabı yaa ama 28-32 arası 7 ay diye biliyomama çok sakin yaa hayla arada böle kalp atışı gibi pıt diye atıyo sanırım hıçkırık tutuyo oda bazen sabahları yataktayken oynuyo anne kalk acıktım diye hatırlatmak için galibaa oda gece yattığımda oynayabiliyo, hafif bişiiler yediğimde oynuyo bazen geneldede tatlı yediğimde hareket ediyo ama çok kısa süreli tabi şu anda yeri geniş olduğu ve güçlendiği için daha fazla oynaması gerekmezmi yaa :26: gerçi şimdiden sonra öyle olması lazım ama olsun daha belirgin olsun biran önce yaa daha çok hissetmek istiyom yavrumuu
ıctım kuzumm bugun daha ıyıym ama agrım var yınede
mrb kızlarrr
yenı yılınız kutlu olsun rabbım gonlubuzde ne varsa onu versın
ben asılama ıcın ılk adımı attım ınsallah tutar bebısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?