Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

öyle canım tabikide hissetmek bile güzel ama çok ufak hayla hareketleri tekme gibide diil ya yaa ona takılıyo kafaam :26: bu hafta gidebilirsem gitcem bakalım bidaha doktora inşallah yolundadır herşey kuzum sanmıyom karnımın geniş olduğunu geniş olsa birden göbeğim çıkmazdı dar sanırım iç karnım :26:

şimdi kızlar buraya bakın va lütfen yorumlarınız yazınnnn .....................................................şimdi geçenlerde ben burada bir haber paylaşmıştımmm aile ve sosyal poltikalar bakanlığının sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile yapmış olduğu bir çalışma vardı ücretsiz tüp bebek başlığı altında bir yasa çıkartılmış ve sadece yeşil kartlı ve ya hiç sosyal güvencesi olmayan ailelerin acıbadem has ile ortak yürütülecek çalışma ile tüp bebek yaılmasıydı ..... Buraya kadar her şeyi biliyoruz bu gün benim bir sebebpten doalyı sosyal dayanışma vakfını aramam gerekti ve oradaki bayanla konuşurken tüp bebekle ilgili yukarda yazdığım konu açıldı aile ve sosyal poltikalar bakanlığını yapmış olduğu bu çalışmaya bekleninlen oranda aile baş vurmayınca bakanlık yeniden yasayı düzenleyerek sosyal güvencesi olanlarıda bu kapsama almış ama başvurular bitmişşşş malesef((( oradaki bayan bana dediki bakanlığa başvurup talebinizi belirtin infertilte hastaları yeniden başvurup talepde bulurlarsa bu genelge yeniden düzenlenip ücretsiz tüp bebek ypılacak istiyorsanız telefon ve mailerle isteğinizi bildirin dediii .. ( arkadaşlar bu konuyu girdiğiniz diğer topiklerdede paylaşabilirisnizzz belki bakanlığa yazmak isteyen olabili

Selam kizlar hepinize saglikli mutlu huzurlu bol bebisli yillar diliyorum
Bende haberler karisik esim kalp krizi gecirdi ve anjiyo oldu yogun bakimda
Felan yatti bugun hastaneden ciktik kayinvalidemlerdeyiz
Cok sukur atlattik ama omurumden omur gitti sagliktan onemli
Hic birsey yokmus Rabbim ogluna ve bana bagisladi sonra detaylari yazarim
Opuyorum Allaha emanet olun hepinizi cok ozledim

GEÇMİL OLSUN CANIMMM eşlerimiz bizim diğer yarımız

ablammm cook gecmıs olsun ben sen hastasın acıle kaldırıldım dedın ondan kaynanandasn dıye bılıomm hakan abıye noldu ya bırden bıre
yenı yıl saglık getrsn ablam oncelıkle ya coook cook gecmıs olsnnn rabbım sıfa versınn

Cnm çok geçmiş olsunnnn

ablacım çok geçmiş olsun..RAbbim tüm iyi dilkelerini seninde yaşamanı nasip etsin..
evet en önemli şey sağlık..

canım geöçmiş olsn telini özelime yazsana seni aramam lazım sesini dymadan içim rahat etmz

slm kızlar giremedim bayagdir kayinbabam vefat etti 21 aralıkta.pazartesi işbaşı yapacam izin verdiler bu haftayı kosturuyoruz gelen giden çok oluyor...görüşmek üzere..
Basiniz ssolsun cnm Allah rahmet eylesin
nolduki???? sevinçde hastaymış yokluğu nasılda belli oluyo....begüm görüştünmü cnm hiç iyileşmemeişmi hala

nolmş sevince:18:kaynoştamı kalıyomş:18:nedenki:18:geçmş olsunn sevinçççççççç aşşkımmmmmmm:18::18::18:

nerde bu millet nerde bu devlet nerde bu sevinççç
noldu bu topiğe eskiden buralar hep dutluktu

mrb kızlarrr

yenı yılınız kutlu olsun rabbım gonlubuzde ne varsa onu versın

ben asılama ıcın ılk adımı attım ınsallah tutar bebısım
Canim hayirli olsun.
canım çok çok geçmiş olsun merak etmiştim seni allah oğluna ve sana bağışlamış eşini

GEÇMİL OLSUN CANIMMM eşlerimiz bizim diğer yarımız

Cnm çok geçmiş olsunnnn

ablacım çok geçmiş olsun..RAbbim tüm iyi dilkelerini seninde yaşamanı nasip etsin..
evet en önemli şey sağlık..

canım geöçmiş olsn telini özelime yazsana seni aramam lazım sesini dymadan içim rahat etmz

Kizlar cok saolun teldeyim kaynostayim detaylari yazacam simdi iyiyiz cok sukur

sevinççim faceden aldım telini ordaydı aklıma geldiama işin vardı galiba mejgle aldım bebem rabbim acil şifalar versin kardeşim ya allah sana oglna bagışlamış eşini benimde içime kor düşmüştü ister inan ister inanma senin için girdim kkya eşim yemek yerken fırsat dedim işşallah bir daha birşey olmaz benim eşimdede sorun var biliyorsn rabbim esirgesin işşallah

aa çok geçmiş olsun ablacım yaa :26: çok şükür iyisiniz dimi şimdi? yeni yıl herşeydenönce sağlık getirsin ablam yaa

Canım yaaa çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın böyle bi sıkıntı neler olmuş bizde seni nezle sanıyoruz

bekler tabii cnm insan beklemezmi hiç
inşallah gösteriri Rabbmö
uzun bir süreymiş gibi gözüküyor ama zaman öyle çabk geçiyorki
bir bakmşsın oğlunu kucağına almşsın
bence hayatın pembeye dönecek
benm yakışıklımda büyüyo çok şkür daha dün doğmş gibi:106:
bu arada doğal yollamı hamile kaldın cnm

basakkk kırkınız çıkmış öyle mi hadi gözünüz aydın canım

inşallah öyle olur..evet zaman uzun gibi geliyo ama ben heranın tadını çıkarmaya çalışıcam : )

kasım ayında soğan kürü yapmıştım..ilaç falan hiçbişey kullanmadım zaten tedaviyi bırakmıştım..demekki vesile olcakmış : )

merhaba kızlar yeni yıla ykda panik atak nöbetiyle girdim allahım bu hastalık olmasa ne var ne yok dün sevinçi aradım yüzüme kapadı teli işi vardı galiba yada konşmak istemedi yeniden arıyım dedim ya gene yüzüme kapatır diye elim gitmiyor sevinçi okynca okadar üzüldümkü panik atak nöbeti geçirdim yataktan çarpıntıyla yandım zor drdrdm kapbimin hızını eşim dün çok eziyet çekti benim yüzümden sakın ol paşa dedi drd rabbim eşime zn ömür versin işşallah sevince ogluna ailsibne bagışlasın işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…