Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Amin cnm saol
aa çok geçmiş olsun ablacım yaa :26: çok şükür iyisiniz dimi şimdi? yeni yıl herşeydenönce sağlık getirsin ablam yaa

Canım yaaa çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın böyle bi sıkıntı neler olmuş bizde seni nezle sanıyoruz
Cook saolun kizlar

Pasacim musait degildim cnm Rabbim kimseye yasatmasin cok buyuk korkular yasadik ama gecti cok sukurr sende dikkat et cnm

sevinçcim çok geçmiş olsun canım Rabbim eşine sağlık sıhat versin

iyi akşamlar kızlar yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,şans,para ve bebiş getirsin inşallah ben yarın doktora gidiyorum inşallah en azından keseyi ve bebişimi görebilirim

iyi akşamlar kızlar yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,şans,para ve bebiş getirsin inşallah ben yarın doktora gidiyorum inşallah en azından keseyi ve bebişimi görebilirim

canımm inşallah yarın görürsün..: ) bende perşembe günü gidicem umarım bende hayırlısıyla görürüm keseyi..nokta olarak gördüm enson : D inşallah kistimde erimiştir :18::18: takvim yapmak istiyorum

basakkk kırkınız çıkmış öyle mi hadi gözünüz aydın canım
sağol hayatım tşk ederim
dün gece sen bu msjı bana yazarken bende sana yazıyormuşumaynı anda

evet cnm vesile olmş çok şükür listeye eklemek içi sordum haaytım
hadi bakalım bu güzel hamişlik yolculuğun hayırlı uğurlu olsunnn

Amin cnm saol

Cook saolun kizlar

Pasacim musait degildim cnm Rabbim kimseye yasatmasin cok buyuk korkular yasadik ama gecti cok sukurr sende dikkat et cnm
müsayit olnca dersin konuşuuruz bebem
sağol hayatım tşk ederim
dün gece sen bu msjı bana yazarken bende sana yazıyormuşumaynı anda

vallahi çok kötü oldm eşim korkt ölüyorm zannettim okynca böle kaldım pc başındaoglanın resimelrini nereye koyyon bu karılar yorum yapıyor

evet cnm vesile olmş çok şükür listeye eklemek içi sordum haaytım
hadi bakalım bu güzel hamişlik yolculuğun hayırlı uğurlu olsunnn

çok teşekkür ediyorum bitanem : ) yaşımıda bi ara 25 yap istersen 12 gün sonra 25 olcam : D ama görüntüm hala 18 huhh şarap gibiyim

Son düzenleme:
sevinçcim çok geçmiş olsun canım Rabbim eşine sağlık sıhat versin
Saol cnm bebeginde hayirli olsun.
Insallah hayirli haberler alirsin cnm
sevinnnnçç naslsn böcüüm:26:
Yorgunnnnnnn

bu kesin bana

Duman dogurmadi dimi :26:

canım çok geçmiş olsun ALLAH kocanı sana ve oğluna bağışlasın...en son gripti omu tetikledi yoksa..

bizde sen grip olmuşsunda kaynoşunda kalıyorsun biliyorduk...büyük geçmiş olsun canım sağlıkan önemlisi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…