Amin cnm saolsevinççim faceden aldım telini ordaydı aklıma geldiama işin vardı galiba mejgle aldım bebem rabbim acil şifalar versin kardeşim ya allah sana oglna bagışlamış eşini benimde içime kor düşmüştü ister inan ister inanma senin için girdim kkya eşim yemek yerken fırsat dedim işşallah bir daha birşey olmaz benim eşimdede sorun var biliyorsn rabbim esirgesin işşallah
aa çok geçmiş olsun ablacım yaa:26: çok şükür iyisiniz dimi şimdi? yeni yıl herşeydenönce sağlık getirsin ablam yaa
Cook saolun kizlarCanım yaaa çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın böyle bi sıkıntı neler olmuş bizde seni nezle sanıyoruz
merhaba kızlar yeni yıla ykda panik atak nöbetiyle girdim allahım bu hastalık olmasa ne var ne yok dün sevinçi aradım yüzüme kapadı teli işi vardı galiba yada konşmak istemedi yeniden arıyım dedim ya gene yüzüme kapatır diye elim gitmiyor sevinçi okynca okadar üzüldümkü panik atak nöbeti geçirdim yataktan çarpıntıyla yandım zor drdrdm kapbimin hızını eşim dün çok eziyet çekti benim yüzümden sakın ol paşa dedi drd rabbim eşime zn ömür versin işşallah sevince ogluna ailsibne bagışlasın işşallah
iyi akşamlar kızlar yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,şans,para ve bebiş getirsin inşallah ben yarın doktora gidiyorum inşallah en azından keseyi ve bebişimi görebilirim
sağol hayatım tşk ederimbasakkk kırkınız çıkmış öyle mi hadi gözünüz aydın canım
merhaba kızlar yeni yıla ykda panik atak nöbetiyle girdim allahım bu hastalık olmasa ne var ne yok dün sevinçi aradım yüzüme kapadı teli işi vardı galiba yada konşmak istemedi yeniden arıyım dedim ya gene yüzüme kapatır diye elim gitmiyor sevinçi okynca okadar üzüldümkü panik atak nöbeti geçirdim yataktan çarpıntıyla yandım zor drdrdm kapbimin hızını eşim dün çok eziyet çekti benim yüzümden sakın ol paşa dedi drd rabbim eşime zn ömür versin işşallah sevince ogluna ailsibne bagışlasın işşallah
inşallah öyle olur..evet zaman uzun gibi geliyo ama ben heranın tadını çıkarmaya çalışıcam : )
kasım ayında soğan kürü yapmıştım..ilaç falan hiçbişey kullanmadım zaten tedaviyi bırakmıştım..demekki vesile olcakmış : )
müsayit olnca dersin konuşuuruz bebemAmin cnm saol
Cook saolun kizlar
Pasacim musait degildim cnm Rabbim kimseye yasatmasin cok buyuk korkular yasadik ama gecti cok sukurr sende dikkat et cnm
sağol hayatım tşk ederim
dün gece sen bu msjı bana yazarken bende sana yazıyormuşumaynı anda
evet cnm vesile olmş çok şükür listeye eklemek içi sordum haaytım
hadi bakalım bu güzel hamişlik yolculuğun hayırlı uğurlu olsunnn
Saol cnm bebeginde hayirli olsun.sevinçcim çok geçmiş olsun canım Rabbim eşine sağlık sıhat versin
Insallah hayirli haberler alirsin cnmiyi akşamlar kızlar yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur,şans,para ve bebiş getirsin inşallah ben yarın doktora gidiyorum inşallah en azından keseyi ve bebişimi görebilirim
Yorgunnnnnnnsevinnnnçç naslsn böcüüm:26:
müsayit olnca dersin konuşuuruz bebem
vallahi çok kötü oldm eşim korkt ölüyorm zannettim okynca böle kaldım pc başında oglanın resimelrini nereye koyyon bu karılar yorum yapıyor
Saol cnm bebeginde hayirli olsun.
Insallah hayirli haberler alirsin cnm
Yorgunnnnnnn
bu kesin bana
Duman dogurmadi dimi :26:
doğurmadım cnm, sen bi normale dön biraz şurda muhabbet edelim öyle inş.
beydağlıııcnm nslsn?
kuzummmmmmmmmmmmmmm iyiyim ,sen nasılsın asıl çok az kaldı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?