Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyim ben cnm hala gezip tozuyorum sanki yakında doğurcak ben diilim aklıma geldikçe bi garip oluyorum oturdum bekliyorum işte... nerelerdeydin kaç gündür yoksun yine...

gez,gez nasılsa doğurunca gezemiceksin...kız bizim internet tamamen kesilmişti,bugün oldu nihayet kadın bugün ewde yok diye hiç kesintide olmadı..birde benim kayınpeder geçen sene tam yılbaşı günü vefat etmişti onun için pazar günüde mezarlıkta kuran okutuldu ordaydım..

öyle deme yaa bebekle beraber gezerim yine kadın evdeyken kesinti oluyosa bu kadında var bişey,fişimi çekiyo acaba:18: Allah duanızı kabul etsin cnm...

bende geçen sene bugün 3.kez düşük yapmıştım...yılbaşı sabahı,bugün çok korkulu ve mutsuz uyandım... bitseydi artık bu bekleme süreci...

hee gezersin bu soğuklarda tabi,tabi

amin canım sağol.....ya dumanım çıkar at kafandan şu kötü düşünceleri,bak prensesin gelmesine çok az kaldı yakında evinizde viyak,viyak bağıran bir kız olacak...eviniz şenlenecek....o kötü günler geride kaldı imtihanındı..seni anlıyorum onları yaşamak hamileliği sürdürmek çok zordu ama çok şükürki çok az kaldı oda hemen geçecek inşaallah..

kız nolcak 40 ı çıksın sarıp sarmalarım gezeriz

cnm sen çok iyi anlarsın beni,daha fazlasını yaşadın...insan üstüste aynı şeyleri yaşayınca sanki bu sürekli devam edecek gibi geliyo..Çok şükür bu kez sonuna geldik ama işte korkularrr...

ben şubatta doğmuşum benim anam ben 7 günlükken beni almış sinemaya götürmüş

ahhh ahh senin neler hissettiğini en iyi ben anlarım,ama dediğin gibi inşaallah sonuna geldin ve yakında zeynep eyşan hanım gezenti anasının kucağına teşrif edecek

bak bide gezemezsin diyosun ellerinden öperim annenin,tam üstadmış yaa:) inşallah canım.... Kendim için istediğim kadar içten istiyor ve dua ediyorum ki Allah sanada yaşatsın bu günleri...

bak bide gezemezsin diyosun ellerinden öperim annenin,tam üstadmış yaa:) inşallah canım.... Kendim için istediğim kadar içten istiyor ve dua ediyorum ki Allah sanada yaşatsın bu günleri...

walla eskiden iyiki gezmiş anacım şimdi hiç bir yer gidemiyor,çok sinemaya gderlermiş eskiler....amin kuzum benim çok sağol,sende doğurunca inana bana ben çok ama çok mutlu olucam bunu sakın unutma..

walla eskiden iyiki gezmiş anacım şimdi hiç bir yer gidemiyor,çok sinemaya gderlermiş eskiler....amin kuzum benim çok sağol,sende doğurunca inana bana ben çok ama çok mutlu olucam bunu sakın unutma..

annen iyileşsin yine gezer cnm... biliyorum bende senin ne kadar sevineceğini, birbirimize umut olucaz inşallah...

cnm ben çıkarım birazdan, biraz çamaşır asmam lazım sonrada yatarım..yarın görüşürüz öpüyorum seni

inşaallah canım inşaallah.....

tamam kuzum,bende çıkıyorum çok öpüyorum seni görüşürüz

kuzum düşünme öyle şeyleri artık bak sonuna geldin sağlıklıda çok şükür bebişin inşallah yavrunu kucağına aldığında tüm sıkıntıların geçecektir bitanem benim küçük meleğin unutturacak sana

heyyy kuzum napıyon bakım
napıyım kuzum yaaaaa oğlanla uğraşıyorumleyla gibi geziyorum ortalıkta
Allahhhh peygamber sabrı veriyor annelere
sen naslsınn senin tatlı böcük nasıllllllll
vallahi çok kötü oldm eşim korkt ölüyorm zannettim okynca böle kaldım pc başındaoglanın resimelrini nereye koyyon bu karılar yorum yapıyor
cnm benm ya kıyamam geçmezmi bu rahatsızlık kuzum Allah şifa versin
msj olarak koyuyorum hayatım geçmişi didiklemek gerek
ama senin için tekrar koyarım bbeeeeeeemmmmmmm
çok teşekkür ediyorum bitanem : ) yaşımıda bi ara 25 yap istersen 12 gün sonra 25 olcam : D ama görüntüm hala 18 huhh şarap gibiyim
waaaaaaaaaaaoooooooowwwwwwwwwww
bende 25im ama 10senedir 15yaşındayım
ben daha bi şarabım sankim
Saol cnm bebeginde hayirli olsun.

Insallah hayirli haberler alirsin cnm

Yorgunnnnnnn

bu kesin bana

Duman dogurmadi dimi :26:
evet onlar sanaydı çünküm online olduğun halde beni görmedin
duman doğurmadı merak etme bişi kaçırmadın meraklı melaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
hürrr geldi ama
nazo da işe başlamış

selam hatunlar bugün malatyaya gittik beyler bize araba baktı bayanlarda malatya parkta gezdik bi güzel daha doğrusu çocuklular onları eğlemekten çok gezemedi ama ben yaptım alış verişimi henüz daha doğmamışken bıdığım geziyom rahat rahat kalçama sancılar giriyo arada oyüzden zorlanıyom ama naapalım katlancaz artıkın bu arada kendime polarlı pijama ve kışlık ciciler aldım rimelle sıvı fondeten aldım loğusa geceliğine baktım güzel bulamadım kontrole gittiğimde bakarım gene kırmızı cicili bicili loğusa geceliği istiyom ben yaa bilen varmı? :26: dumanım sen naaptın geceliğini falan? başak sen ne giydin kız doğumda? :26:

kızzz suratsızz bu ege gittikçe yakışıklı oluyor maaşşallahbu reimde daha güzel çıkmış kerata

suratsızım valla bu aralar maymuş gibiyim
sağol aşk böcüüm büyüyo oğlişim teyzesi, sarılıkta yeni yeni geçiyor rengi açılıyor

ha bu aralar raporu veriyimsaçımı başımı toğpladım şekil verdim makyaj yaptım allık sürdüm kalem çektimm dudakımı parlattımmmmmmmm
evde olmama rağmen pantolonla durma sabrını gösterdimmmmmm
yakası açık bir buluz giyip içten ipi dışa sarkan bir bady giydim yani façamı düzelttim,
dün büyük çarpışma oldu
yeni yıla çarpışarak girek bütün yıl çarpışak dedik

ayy neyle korunacağımı bilmiyorum:18:aslında hemen hamile kalabilirmiyim bende o yetenek yok 2.5 senede anca kaldım ama yine de belli olmaz
spiral istemiyorum korkuyorum iğne de olmaz napsam ya fikir verebilirmisinz :18::18:

kııız delüüü olmaz olurmuu yeni doğum yaptın hemide normaaal şimdik için yumoşların falan tertemizdir zart diye kalırsın hee aman tikkat eşin korunadursun şimdilik kuzum spiral bile kesin çözüm diil hem can yanıyo takıp çıkarırken hemde kayabiliyomuş yara falan yapabiliyomuş iyide iğneyi neden istemiyonki doktorlar bile bildiğim kadarıyla ayda 1 olunan iğneyle korunuyo canım onuda düşünebilirsin bence yada doğum kontrol haplarını hee bizde çarpıştık böle mumlar eşliğinde seksüü kırmızı cicilerimle emme öncesinde tabi o saate kadaar kalırmıyık biiz yeni yılada tıkınarak girmiştim yalancı kumpir yiyodum bütün yıl tıkıncam şimdik hamişim diye yiyom o zamanda emziriyom diye yirim artıkın

Son düzenleme:
günaydın kızlar yeni bir gün yeni bir yıl yeni umutlara yeni mutluluklara gebe olsun herşey gönünüzden geçen gibi hayırlara vesile olsun bu yıl evlat isteyenler sağlık mutluluk huzur isteyenler şifa dileyenler borçlarından kurtulmak isteyenler sevdiklerine ailelerine kavuşmak isteyenler tüm dileklerine hayırlısıyla kavuşsunlar herkes için güzel bir yılın bir ömürün başlangıcı olsun bu yıl Allah hep yanımızda ve yardımcımız olsun

ben gecelik almadım cnm...2 tane lohusa pijama aldım o kadar...

valla olurmu olur canım sen dikkat et,çarpışmalar da tüm hızııyla başlamışken aman kazaya kurban gtme

sen o göbekle seksi ciciyi nasıl giyiyosun ben azcık seksü davranayım kociş gülme krizine giriyo göbeğim oynadığı için zaten bizim 4.bebek olduğu için çok dikaktli davrandık öyle tehlikeli işlere girişmedik, girişmek istediğimizde kız uyandı sende dr a soruyosun dimi hanımefendi??? artık az kaldı dikkat et,doğumu tetikliyo cinsel ilişki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…