Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakçım
buruya koydklarınsa görüdm bebem bende dedim başka yere koyd çok şükür gebelik testi yaptım hamile degilim eşim kendinden emindi ama neden geçiktiki:44::44: çarpışarak giridn demekki bense panik atak nöbetiyle girdim

kızlar yarın kabl günüm var çok işler var ben çıkıyımda onları yapayımd aha yatagım dryor kaldırıcem menü kabarık anca yetişirherkeze güzel bir gün diliyorm amasya marşıyla gidiyoruım izmir marşıyla geri dönerim işşallah

waaaaaaaaaaaoooooooowwwwwwwwwww
bende 25im ama 10senedir 15yaşındayım
ben daha bi şarabım sankim:

reşit olmadan olmaz kız ne 15i ben 18den memnunum
cuma günü dönüyorum bende kocaşimin yanına..oyyy burnumda tütüyo kocabebemm

canlarmm merhaba hala cok hasta ve gırıbım gıremedım dun agrım da var sızler nasılsınzz

kuzumm kıyamam dikkat et kendine..bende gribim onun dışında aynıyım ben

Cok saol cnm Allahim beterinden esirgedi ewet cnm siddetli grip kalbine vurmus grip mikrobu kalp kapakciklarina yerlesmis Grip deyip gecmeyin
Gercektdn olduruyormus grip mikrobu
Aa gecmisi okudum huru goremedim nazoda kardesi tasinmis is mevzusu okumadim
Wawwww gozunaydin cok sukur becerebildinmi
Esin korunmayi beceremiyorsa en iyisi spiral ben 2 sene kullandim
Digerleri hormon sakincali zaten emziriyon korkma taktir spirali
Normal dogurdun bilmezsin bile takilirken
canlarmm merhaba hala cok hasta ve gırıbım gıremedım dun agrım da var sızler nasılsınzz

Cok saol cnm Allahim beterinden esirgedi ewet cnm siddetli grip kalbine vurmus grip mikrobu kalp kapakciklarina yerlesmis Grip deyip gecmeyin
Gercektdn olduruyormus grip mikrobu

geçmiş olsun eşinmi hasta geçmişi okumadığımdan bilmiyorum nesi var şimdi nasıl Allah şifa versin

geçmiş olsun begümcüm
saol ablacım allah razı olsun

sagolll bebegımm sende dıkkat et kendınee cookkk

Begum gecmis olsun cnm aman dikkat et grip deyip gecme doktora git mutlaka

abla acıle gttık zaten hafta sonu gece ayy ayy su hastalıklarr bı gecseydı ablamm

valla yaaa bogaz agrısı hapsırma bıde butun vucudum agrıyo hasta olmadım deyıp nazar ettım kendımı
sen nasılsın kuzucumm

oy kıyamam iyileşemedinmi kuzum sen dahaaa? kız bol bol kivi ye taze skılmış bol c vitaminli meyve suları iç greyfurt mandalin falan şıp diye ayaklandırır

neey onca kilo verdin daha yapamıyonmu bebişi kız ne demek neyseki hamiş diilmişim

kız en çok gecelik lazım oluyo hastanede neden almadınki? tamam sezeryan olcan ama genede lazımmış daha rahat oluyomuş yoksa benimde 1-2 defalık giymeye en az 50-60 lira veresim yok ama mecbur alıcaz canım normal olursa doktor sonra alttan muayenemi ne edebiliyomuş heralde bide kan gelcek ya sürekli daha rahat olur kuzum

Kız naapalım garibim şurda anca 1 buçuk ay daha şeedebilicek sonra 2-3 ay yokum :26: adamada yazık onuda ihmal edememkii zaten 4-5 günde bi yapıyoz anca :26: hem bizimki uslu duruyo teyzesi karışmıyo hiç işimize akıllı bıdığım o benim üzmüyoda hiç annesini gerçi biraz fazla uslu yaa niyeyse korkutuyo bu beni bazen kontrole gidiyim bi ara yaa en iyisi :26: du arayıpta bi randevu aliim

geçmiş olsun eşinmi hasta geçmişi okumadığımdan bilmiyorum nesi var şimdi nasıl Allah şifa versin

Saol cnm esim siddetli grip olmustu kalbine vurmus kalp krizi gecirdi anjiyo felan oldu cnm yogun bakimda yatti 5 gun hast kaldik simdi iyi sukur

Saol cnm esim siddetli grip olmustu kalbine vurmus kalp krizi gecirdi anjiyo felan oldu cnm yogun bakimda yatti 5 gun hast kaldik simdi iyi sukur

çok geçmiş olsun canım hiç bilmiyodum inan neyseki atlatmış Allah şifa versin sana ve oğluna bağışlasın

valla yaaa bogaz agrısı hapsırma bıde butun vucudum agrıyo hasta olmadım deyıp nazar ettım kendımı
sen nasılsın kuzucumm
dikkat et canım yaa herkes hasta bu arahavalar bianda soğudu ya ondan herhalde...ben iyim canım evde pinekleme devam...

vay yaaa şuna bak şiddetli bi gripten neler öğrenebiliyo insan valla bununla geçmiş olsun canım...

yok canım sezeryanda aksine gecelik çok angarya oluyo, dr dikişlerini kontrol edecek en basiti komple sıyırıyosun üstünü filan...
sen yinede dr una danışmadan devam etme cnm açılma filan olur Allah korusun... valla bizim kız yaramaz ufacık bi yakınlaşmada hop güm başlıyo içine ediyo kocişde özlemiş olur napayım...

slm kızlar bugün doktora gittim 5+1 günlükmüş bebeğim kesesini gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi çok güzel bir duygu yaaa rabbim herkese nasip etsin inşallah,

slm kızlar bugün doktora gittim 5+1 günlükmüş bebeğim kesesini gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi çok güzel bir duygu yaaa rabbim herkese nasip etsin inşallah,

gözün aydın canım... darısı kalp atışına inşallahh

ha evet sezeryandada o iyi oluyo haklsın ama dikişlerine falan gelirse bel kısmı acıtabilir :26: benim doğum şekli belli diil malum son dakkaya kadarda olmaz heralde oyüzden alsam iyi olucak sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…