canlarmm merhaba hala cok hasta ve gırıbımgıremedım dun agrım da var sızler nasılsınzz
valla yaaaoyy kıyamam ne kadar uzun sürdü cnm... dinlen sen boşver neti...
valla yaaabogaz agrısı hapsırma bıde butun vucudum agrıyo hasta olmadım deyıp nazar ettım kendımı
sen nasılsın kuzucumm
waaaaaaaaaaaoooooooowwwwwwwwwww
bende 25im ama 10senedir 15yaşındayım
ben daha bi şarabım sankim:
canlarmm merhaba hala cok hasta ve gırıbımgıremedım dun agrım da var sızler nasılsınzz
Cok saol cnm Allahim beterinden esirgedi ewet cnm siddetli grip kalbine vurmus grip mikrobu kalp kapakciklarina yerlesmis Grip deyip gecmeyincanım çok geçmiş olsun ALLAH kocanı sana ve oğluna bağışlasın...en son gripti omu tetikledi yoksa..
bizde sen grip olmuşsunda kaynoşunda kalıyorsun biliyorduk...büyük geçmiş olsun canım sağlıkan önemlisi yok..
Aa gecmisi okudum huru goremedim nazoda kardesi tasinmis is mevzusu okumadimnapıyım kuzum yaaaaa oğlanla uğraşıyorumleyla gibi geziyorum ortalıkta
Allahhhh peygamber sabrı veriyor annelere
sen naslsınn senin tatlı böcük nasıllllllll
cnm benm ya kıyamam geçmezmi bu rahatsızlık kuzum Allah şifa versin
msj olarak koyuyorum hayatım geçmişi didiklemek gerek
ama senin için tekrar koyarım bbeeeeeeemmmmmmm
waaaaaaaaaaaoooooooowwwwwwwwwww
bende 25im ama 10senedir 15yaşındayım
ben daha bi şarabım sankim
evet onlar sanaydı çünküm online olduğun halde beni görmedin
duman doğurmadı merak etme bişi kaçırmadın meraklı melaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
hürrr geldi ama
nazo da işe başlamış
Wawwww gozunaydin cok sukur becerebildinmisuratsızım valla bu aralar maymuş gibiyim
sağol aşk böcüüm büyüyo oğlişim teyzesi, sarılıkta yeni yeni geçiyor rengi açılıyor
ha bu aralar raporu veriyimsaçımı başımı toğpladım şekil verdim makyaj yaptım allık sürdüm kalem çektimm dudakımı parlattımmmmmmmm
evde olmama rağmen pantolonla durma sabrını gösterdimmmmmm
yakası açık bir buluz giyip içten ipi dışa sarkan bir bady giydim yani façamı düzelttim,
dün büyük çarpışma oldu
yeni yıla çarpışarak girek bütün yıl çarpışak dedik
ayy neyle korunacağımı bilmiyorum:18:aslında hemen hamile kalabilirmiyim bende o yetenek yok 2.5 senede anca kaldım ama yine de belli olmaz
spiral istemiyorum korkuyorum iğne de olmaz napsam ya fikir verebilirmisinz :18::18:
Cok saol cnm Allahim beterinden esirgedi ewet cnm siddetli grip kalbine vurmus grip mikrobu kalp kapakciklarina yerlesmis Grip deyip gecmeyin
Gercektdn olduruyormus grip mikrobu
saol ablacım allah razı olsungeçmiş olsun begümcüm
reşit olmadan olmaz kız ne 15i ben 18den memnunum
cuma günü dönüyorum bende kocaşimin yanına..oyyy burnumda tütüyo kocabebemm
kuzumm kıyamam dikkat et kendine..bende gribimonun dışında aynıyım ben
Begum gecmis olsun cnm aman dikkat et grip deyip gecme doktora git mutlaka
valla yaaabogaz agrısı hapsırma bıde butun vucudum agrıyo hasta olmadım deyıp nazar ettım kendımı
sen nasılsın kuzucumm
başakçım
buruya koydklarınsa görüdm bebem bende dedim başka yere koyd çok şükür gebelik testi yaptım hamile degilim eşim kendinden emindi ama neden geçiktiki:44::44: çarpışarak giridn demekki bense panik atak nöbetiyle girdim
kızlar yarın kabl günüm var çok işler var ben çıkıyımda onları yapayımd aha yatagım dryor kaldırıcem menü kabarıkanca yetişir herkeze güzel bir gün diliyorm amasya marşıyla gidiyoruım izmir marşıyla geri dönerim işşallah
ben gecelik almadım cnm...2 tane lohusa pijama aldım o kadar...
valla olurmu olur canım sen dikkat et,çarpışmalar da tüm hızııyla başlamışken aman kazaya kurban gtme
sen o göbekle seksi ciciyi nasıl giyiyosunben azcık seksü davranayım kociş gülme krizine giriyo göbeğim oynadığı için zaten bizim 4.bebek olduğu için çok dikaktli davrandık öyle tehlikeli işlere girişmedik, girişmek istediğimizde kız uyandı sende dr a soruyosun dimi hanımefendi??? artık az kaldı dikkat et,doğumu tetikliyo cinsel ilişki...
geçmiş olsun eşinmi hasta geçmişi okumadığımdan bilmiyorum nesi var şimdi nasıl Allah şifa versin
Saol cnm esim siddetli grip olmustu kalbine vurmus kalp krizi gecirdi anjiyo felan oldu cnm yogun bakimda yatti 5 gun hast kaldik simdi iyi sukur
dikkat et canım yaa herkes hasta bu arahavalar bianda soğudu ya ondan herhalde...ben iyim canım evde pinekleme devam...valla yaaabogaz agrısı hapsırma bıde butun vucudum agrıyo hasta olmadım deyıp nazar ettım kendımı
sen nasılsın kuzucumm
vay yaaa şuna bak şiddetli bi gripten neler öğrenebiliyo insan valla bununla geçmiş olsun canım...Cok saol cnm Allahim beterinden esirgedi ewet cnm siddetli grip kalbine vurmus grip mikrobu kalp kapakciklarina yerlesmis Grip deyip gecmeyin
Gercektdn olduruyormus grip mikrobu
Aa gecmisi okudum huru goremedim nazoda kardesi tasinmis is mevzusu okumadim
Wawwww gozunaydin cok sukur becerebildinmi
Esin korunmayi beceremiyorsa en iyisi spiral ben 2 sene kullandim
Digerleri hormon sakincali zaten emziriyon korkma taktir spirali
Normal dogurdun bilmezsin bile takilirken
kız en çok gecelik lazım oluyo hastanede neden almadınki? tamam sezeryan olcan ama genede lazımmış daha rahat oluyomuş yoksa benimde 1-2 defalık giymeye en az 50-60 lira veresim yok ama mecbur alıcaz canım normal olursa doktor sonra alttan muayenemi ne edebiliyomuş heralde bide kan gelcek ya sürekli daha rahat olur kuzum
Kız naapalım garibim şurda anca 1 buçuk ay daha şeedebilicek sonra 2-3 ay yokum :26: adamada yazık onuda ihmal edememkii zaten 4-5 günde bi yapıyoz anca :26: hem bizimki uslu duruyo teyzesi karışmıyo hiç işimize akıllı bıdığım o benim üzmüyoda hiç annesini gerçi biraz fazla uslu yaa niyeyse korkutuyo bu beni bazen kontrole gidiyim bi ara yaa en iyisi :26: du arayıpta bi randevu aliim
slm kızlar bugün doktora gittim 5+1 günlükmüş bebeğim kesesini gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi çok güzel bir duygu yaaa rabbim herkese nasip etsin inşallah,
dikkat et canım yaa herkes hasta bu arahavalar bianda soğudu ya ondan herhalde...ben iyim canım evde pinekleme devam...
vay yaaa şuna bak şiddetli bi gripten neler öğrenebiliyo insan valla bununla geçmiş olsun canım...
yok canım sezeryanda aksine gecelik çok angarya oluyo, dr dikişlerini kontrol edecek en basiti komple sıyırıyosun üstünü filan...
sen yinede dr una danışmadan devam etme cnm açılma filan olur Allah korusun... valla bizim kız yaramaz ufacık bi yakınlaşmada hop güm başlıyo içine ediyokocişde özlemiş olur napayım...
gözün aydın canım... darısı kalp atışına inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?