Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Saol cnm esim siddetli grip olmustu kalbine vurmus kalp krizi gecirdi anjiyo felan oldu cnm yogun bakimda yatti 5 gun hast kaldik simdi iyi sukur

ablam çok geçmiş olsun yaa gene ucız atlatmışsınız genç yaşta kalp krizi çok tehlikeli malum :18: çok şükür iyileşmiş kocişin ya sen ona bak

ha evet sezeryandada o iyi oluyo haklsın ama dikişlerine falan gelirse bel kısmı acıtabilir :26: benim doğum şekli belli diil malum son dakkaya kadarda olmaz heralde oyüzden alsam iyi olucak sanırım :26:

normal doğum ihtimali var senin cnm al bulunsun,normal doğumda çok işine yarar eminim...

slm kızlar bugün doktora gittim 5+1 günlükmüş bebeğim kesesini gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi çok güzel bir duygu yaaa rabbim herkese nasip etsin inşallah,

darısı kalp atışlarına inşallah canım benim ben çok duygulanmıştım ilk duyduğumda

bu arada dumancım sen kullandığın için sorim benim daha önceden 6 haftalık bir düşüğüm 1 tanede kimyasal gebeliğim olmuştu doktora söledim o da bana önlem amaçlı kan pıhtılaşmasına karşı hıbor die bir iğne yazdı 10 tane var içinde günde bir tane yapılacak dedi göbekten tahlil yapılmadan vermesi normalmi

cnm geçici bi süremi peki süreklimi? o iğneyi bilmiyorum ama kan sulandırıcı sonuçta.. eğer pıhtılaşma yoksa zaten sulu olan kanın daha da sulanıcak mutlaka zararı olur, bende fazla dozdan dolayı plesentada kanama olmuştu mesela... neden test filan yaptırmadan kullan dedi anlamadım,dr un daha bilinçli davranması lazım.

bende dedim önce tahlil yaptırsak ona göre kullansam die tahlilde herşey çıkmıyoki dedi önlem amaçlı 3 ay kullan dedi ben ücretli muayene oluyorum haftaya da mecbur gidecem olmazsa doktor değişecem

bende dedim önce tahlil yaptırsak ona göre kullansam die tahlilde herşey çıkmıyoki dedi önlem amaçlı 3 ay kullan dedi ben ücretli muayene oluyorum haftaya da mecbur gidecem olmazsa doktor değişecem

cnm belki dozu çok düşüktür ama şimdi bilemeyizki? kaç mg iğne? tahlili mutlaka yaptırsın bari, plesentada bi sıkıntı olursa 4.5 aydan sonra olur diye biliyorum...

tşk canım haftaya cuma tekrar gidecem 6+2 olacaz o zaman bebeği görüp kalp atışını duyabilirmiyiz

geç yumurtladıysan falan daha duyamazsın canım ama normalde 6.haftadan sonra duyulabiliyo tabi bende pazartesiye randevu aldım doktorumdan bakalım bebeğin az hareketliliğine ne diycek :26:

slm kızlar bugün doktora gittim 5+1 günlükmüş bebeğim kesesini gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi çok güzel bir duygu yaaa rabbim herkese nasip etsin inşallah,

canımm hadi gözün aydın inşallah sorunsuz çok güzel bi hamilelik geçirirsinn : )

kızlaay yarın için tavuk suyuna sebzeli çorba soslu makarna ve yanına tavuk baget yapıcam sizce nasıl butlar haşlanıyo şimdi suyuna pattis havuç ve soğandan sarımsaktan terbiyeli çorba yapcam içinede diderim 1-2 tanesini sonra yarında haşladığım butları önce yumurtaya sonrada pane harcına bulayıp kızartırım yanınada salata daha ne olsun ama dimi şifa niyetine içeriz tavuk çorbasını

ıyılesmedım kuzum ıcıorm bol bol ama yapıstı bana

bende dün bayaa gezdim malatyada kendime bakmasam hastalık kapıda vallaa burnum falan akmaya başladı :26: sebzeli tavuklu terbiyeli çorba (pataresli havuçlu kırmızı salçalık biberli ve soğanlı nide pişince dere otu konuyo) yaptım gelin beraber içelim şifaa niyetine ooh mis gibide olmuş vallaa güyaa yarına yaptım ama şimdide içiyom bi yandan makarnanın sosunuda pişiriyom yarına bi makarnası pişcek kaldı butlarımıda haşladım yumurtalayıp paneleyip attım dolaba bi kızarması kaldı bide salata yaparım yarın yanlarına oooh misss hehe kociş nöbette oldummu önceki günden yapması yemekleri iyi oluyı bol bol kocişle ilgilenebiliyom gelincede ne akıllı marifetli kadınım yaaa ha bide sabah kahvaltısına yemeye kıymalı soğanlı kaşarlı börek sarıyım diyom nasıl olur

Son düzenleme:
neey onca kilo verdin daha yapamıyonmu bebişi kız ne demek neyseki hamiş diilmişim

canım şubatta ablamın kızının dügünü var annemi memleketten getiricem 5 kilo fazlam var anlıcagın benim iş şubatta işimi halledeyim işşallah gelince ver elini bebek işi işşallah anacıgımı memleketten almam laızm okma yazması yok annemin öle tekte gelemiyor malm hamile kalınca bana bakıcakya ondan şöyle bir toznu arttırıyım amasyanın dana bebek düşünmüyorm bebem ben ya korkyorm rahat olması lazım bedenimin biliyorsun zate yokturda eşim kornyo zaten

bu arada spralle ablam oglna hamile kaldı kaç kişi bizim burda biline kacana selam söyle kondom kullansın bebem işlerim anca bitti 8 çeşit yaptrım ama anam agladı şimdi gidiyim yemekerli ısıtıyım eşim yoldaymış hürremimi seyrediyim işşallah

hıı ondan diyosun yaaani vere vere kilo bırakmadın diye biliyodum bende neyse canım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda verirsinde onlarıda sonra gelsin bebişiiin bende daha yeni oturdum sayılır bayaa işlerle uğraştım bugün çamaşırları topladım katladım yerlerine yerleştirdim yenisini yıkadım astım mutfağı toparladım yemek yaptım yarına bulaşıkları yıkadım daha bide kahvaltıya kıymalı börek yaptım meyvemi hazırladım evi toparladım vs. vs. sonra baktımki bebek hiç kıpraşmadı bugün :18: çikolata yedim azcık oynar gibi yaptı gene durdu sıpa yaa sade

dozu düşük cnm benim kullandığım iğnede en düşük doz hiçbi işe yaramıyo :) sen dr a güven o zaman düşünme bişey olmaz

tşk ederim canım rahatladım biraz ilk iğnemide yaptım az önce hayatta cesaret edemezdim normalde ama bu bebekler varya neler yaptırıyo bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…