Saol cnm esim siddetli grip olmustu kalbine vurmus kalp krizi gecirdi anjiyo felan oldu cnm yogun bakimda yatti 5 gun hast kaldik simdi iyi sukur
ha evet sezeryandada o iyi oluyo haklsın ama dikişlerine falan gelirse bel kısmı acıtabilir :26: benim doğum şekli belli diil malum son dakkaya kadarda olmaz heralde oyüzden alsam iyi olucak sanırım :26:
slm kızlar bugün doktora gittim 5+1 günlükmüş bebeğim kesesini gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi çok güzel bir duygu yaaa rabbim herkese nasip etsin inşallah,
darısı kalp atışlarına inşallah canım benimben çok duygulanmıştım ilk duyduğumda
bu arada dumancım sen kullandığın için sorim benim daha önceden 6 haftalık bir düşüğüm 1 tanede kimyasal gebeliğim olmuştu doktora söledim o da bana önlem amaçlı kan pıhtılaşmasına karşı hıbor die bir iğne yazdı 10 tane var içinde günde bir tane yapılacak dedi göbekten tahlil yapılmadan vermesi normalmi
cnm geçici bi süremi peki süreklimi? o iğneyi bilmiyorum ama kan sulandırıcı sonuçta.. eğer pıhtılaşma yoksa zaten sulu olan kanın daha da sulanıcak mutlaka zararı olur, bende fazla dozdan dolayı plesentada kanama olmuştu mesela... neden test filan yaptırmadan kullan dedi anlamadım,dr un daha bilinçli davranması lazım.
bende dedim önce tahlil yaptırsak ona göre kullansam die tahlilde herşey çıkmıyoki dedi önlem amaçlı 3 ay kullan dedi ben ücretli muayene oluyorum haftaya da mecbur gidecem olmazsa doktor değişecem
cnm belki dozu çok düşüktür ama şimdi bilemeyizki? kaç mg iğne? tahlili mutlaka yaptırsın bari, plesentada bi sıkıntı olursa 4.5 aydan sonra olur diye biliyorum...
0.2 ml yazıyo kafam iyice karıştı :44:
tşk canım haftaya cuma tekrar gidecem 6+2 olacaz o zaman bebeği görüp kalp atışını duyabilirmiyiz
slm kızlar bugün doktora gittim 5+1 günlükmüş bebeğim kesesini gördük çok şükür 10 gün sonra tekrar gel bebeği görürüz dedi çok güzel bir duygu yaaa rabbim herkese nasip etsin inşallah,
ıyılesmedım kuzum ıcıorm bol bol ama yapıstı banaoy kıyamam iyileşemedinmi kuzum sen dahaaa? kız bol bol kivi ye taze skılmış bol c vitaminli meyve suları iç greyfurt mandalin falan şıp diye ayaklandırır
ıyılesmedım kuzum ıcıorm bol bol ama yapıstı bana
neey onca kilo verdin daha yapamıyonmu bebişi kız ne demek neyseki hamiş diilmişim
canım şubatta ablamın kızının dügünü var annemi memleketten getiricem 5 kilo fazlam var anlıcagın benim iş şubatta işimi halledeyim işşallah gelince ver elini bebek işi işşallah anacıgımı memleketten almam laızm okma yazması yok annemin öle tekte gelemiyor malm hamile kalınca bana bakıcakya ondan şöyle bir toznu arttırıyım amasyanın dana bebek düşünmüyorm bebem ben ya korkyorm rahat olması lazım bedenimin biliyorsun zate yokturda eşim kornyo zaten
bu arada spralle ablam oglna hamile kaldı kaç kişi bizim burda bilinekacana selam söyle kondom kullansın bebem işlerim anca bitti 8 çeşit yaptrım ama anam agladı şimdi gidiyim yemekerli ısıtıyım eşim yoldaymış hürremimi seyrediyim işşallah
dozu düşük cnm benim kullandığım iğnede en düşük doz hiçbi işe yaramıyo :) sen dr a güven o zaman düşünme bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?