kızkardeşim kuzenlerim falanda hep ferhat beye gitti çok övdüler çok yoğun bir doktor ama ben yinede ona gidecem
kuzum teyzemin rahatsızlığıda devam ediyorda, benim kociş bu havada dün maç yapmaya gitti şifayı kaptı duman onu sormuştu...
bizim burda da yağsada hava yumuşasa ya....biz korunarak çalışıyoruz
azcık olsa bişey değilde bizimki bayağı belli olduiyi çimdiklniyor dimi
Iyiyik sen napiyon bulaniyonmu hayla
O gebelim takvimin yanlis haaa
sen ne yapıyosun canım mercimeğin nasıl
kız beni dinledimiki....ay ajda için yazdığın söze bayıldımgeçmişolsun abla bu havada yapılırmı ya maç niye salıyon
ay evet göbişinin o yan tüysüz yeri ve üst kolunun içi şu yumuşak tüysüz kısmıyla oynamasını çok seviyom ben
Sıkılıyorummmmmmmmmm
heee bulanıyom : ) yaa nasıl olcak niye benim takvimim yanlış yaaaa
mercimeğim iyi teyzesi napsın : ) sen nasılsınn
kız beni dinledimiki....ay ajda için yazdığın söze bayıldım
insan kocası olmadan nerde olursa olsun öksüz gibi oluyo dimi...
zeyneple konuş sende sıkıntın geçsin...
Ben önceden böyle diildim artık hiç istemiyorum biyere gitmesini
neyse sende daha sonra yenisini yaparsın...takvimimi kaldırdım yanlış yazıyo
beydaglı aplamm facen varsa bi sayfa var anam çok komık şeyelr yazıyor bak link vereyım https://www.facebook.com/tespitet
ben her zaman öyleydim ama zaman geçtikçe daha artıyor,bende istemiyorum bir yere gitmesini...
kaçta gelecekki kocişin,eğer sabah gelecekse sende erken yatarsın bugün sabah uyandığında kocacın yanında olur...
Yarın öğleden sonra gelir, dünden de uykusuzum erken yatarım artıkın şuanda bile gözüm kapanıyooooo
beydağlı sen niye face açmıyon bi göremedim gitti seni
Kızlar şu topikte herkez aynı şehirde olsa varya ne buluşup muhapet makara dedikodu yaparık haaa bende güzel türk kahvesi yapardım bize gelirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?