Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum teyzemin rahatsızlığıda devam ediyorda, benim kociş bu havada dün maç yapmaya gitti şifayı kaptı duman onu sormuştu...

bizim burda da yağsada hava yumuşasa ya....biz korunarak çalışıyoruz
geçmişolsun abla bu havada yapılırmı ya maç niye salıyon

geçmişolsun abla bu havada yapılırmı ya maç niye salıyon
kız beni dinledimiki....ay ajda için yazdığın söze bayıldım
ay evet göbişinin o yan tüysüz yeri ve üst kolunun içi şu yumuşak tüysüz kısmıyla oynamasını çok seviyom ben

Sıkılıyorummmmmmmmmm

insan kocası olmadan nerde olursa olsun öksüz gibi oluyo dimi...
zeyneple konuş sende sıkıntın geçsin...

kız beni dinledimiki....ay ajda için yazdığın söze bayıldım

insan kocası olmadan nerde olursa olsun öksüz gibi oluyo dimi...
zeyneple konuş sende sıkıntın geçsin...

Ben önceden böyle diildim artık hiç istemiyorum biyere gitmesini

Ben önceden böyle diildim artık hiç istemiyorum biyere gitmesini

ben her zaman öyleydim ama zaman geçtikçe daha artıyor,bende istemiyorum bir yere gitmesini...

kaçta gelecekki kocişin,eğer sabah gelecekse sende erken yatarsın bugün sabah uyandığında kocacın yanında olur...

Yarın öğleden sonra gelir, dünden de uykusuzum erken yatarım artıkın şuanda bile gözüm kapanıyooooo

Yarın öğleden sonra gelir, dünden de uykusuzum erken yatarım artıkın şuanda bile gözüm kapanıyooooo

kocan ne iş yapıyr bilmiyorum ama bayağı uzun saatler çalışıyor heralde kuzum ALLAH tüm çalışanların yardımcısı olsun...

öyle yap hem dinlenmiş olursun ve zeynepçiğin gelişi 1 gün daha yaklaşmış olur...

Kızlar şu topikte herkez aynı şehirde olsa varya ne buluşup muhapet makara dedikodu yaparık haaa bende güzel türk kahvesi yapardım bize gelirdiniz

Kızlar şu topikte herkez aynı şehirde olsa varya ne buluşup muhapet makara dedikodu yaparık haaa bende güzel türk kahvesi yapardım bize gelirdiniz

hee çok güzel olurdu ama,uzak memleketlerdeyiz işte,sen en guççüksün sen yapardın tabi kayfeleri yanınada çikolata koy bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…