benim kocişim izin vermiyo,bende sizleri merak ediyorum...kız ben açsamda benimki resim koydurtmazki neme lazım belki yerler beni
oooooo beloş gelmiş nerelerdesin kız sen özlettin kendini
ah bu kocalar yok muu
kuzum hoşgeldin
çiklota patatesli kıymalı böğrekler , çorbalar kurabıyeler anam herşey yapardım size ellerimlehee çok güzel olurdu ama,uzak memleketlerdeyiz işte,sen en guççüksün sen yapardın tabi kayfeleri yanınada çikolata koy bari
arada bı gorunuyorumm aplaaa ama pek kımse olmuyo nasılsınızz
dumann canım gecmısı okumuyorum dogurmadın demi
gelir bebeam bekleeeeeeeeeeeeeeekocam gelmedi daha
çiklota patatesli kıymalı böğrekler , çorbalar kurabıyeler anam herşey yapardım size ellerimleAma yazın denize giderseniz deyınde oralarda buluşak
bekle bekle bıktım gııı : D
kız harbi şöyle güzel bi börek olsada yesek tadı tuzu yerinde ıspanaklı olsa iyi olur yada su böreği töbe bn beceremem bana gelirseniz aç kalırsınız ama kaynoşa sölerim o sizin için döktürür
ben seni beren saat gibi düşünüyorum resmin vardı yabenim kocişim izin vermiyo,bende sizleri merak ediyorum...kız ben açsamda benimki resim koydurtmazki neme lazım belki yerler beni
Pastada yaparmıydın???Kızlar şu topikte herkez aynı şehirde olsa varya ne buluşup muhapet makara dedikodu yaparık haaa bende güzel türk kahvesi yapardım bize gelirdiniz
Hoşgeldin cnmm salı günü canlı yayın doğurcam inşallah:)arada bı gorunuyorumm aplaaa ama pek kımse olmuyo nasılsınızz
dumann canım gecmısı okumuyorum dogurmadın demi
Hani o kadar verdiğin gaz varyaaa hepsi bittisağol kuzum iyi diyelim iyi olsun...
duman daha doğurmadı 15 ine doğuruyo kısmetse ondan önce ben yazdım,o artık ağır hareket ediyo bayağı
bekle bekle bıktım gııı : D
kız harbi şöyle güzel bi börek olsada yesek tadı tuzu yerinde ıspanaklı olsa iyi olur yada su böreği töbe bn beceremem bana gelirseniz aç kalırsınız ama kaynoşa sölerim o sizin için döktürür
abowwwwwwwcanınmı çekti kız sen hamilesin kıcanı arada gelirken getirsin kuzum...
sende yufkayla yaparsın bize bende öyle yapıyorum şahane oluyor..ama kaynoşunun yaptığına yok demem....
bilmeemmmmm öylemiyimki yok canım değilim:ben seni beren saat gibi düşünüyorum resmin vardı ya
Pastada yaparmıydın???
Hoşgeldin cnmm salı günü canlı yayın doğurcam inşallah:)
9:Hani o kadar verdiğin gaz varyaaa hepsi bitti
olsun olsunn siz kısmet ederse allah yaparsınız kaçamakgelir bebeam bekleeeeeeeeeeeeeee
ohhh menüler güzelmiş aferin kız hamaratsın walla..bizim deniz işimiz meçhul kuzum..
hayatta enn kusursuz yaptıgım böğrekler ve pilav lar ve sulu yemeklerdirbekle bekle bıktım gııı : D
Yparım hemde çook güzel çikolatalı muzlu krokanlıben seni beren saat gibi düşünüyorum resmin vardı ya
Pastada yaparmıydın???
Hoşgeldin cnmm salı günü canlı yayın doğurcam inşallah:)
Hani o kadar verdiğin gaz varyaaa hepsi bitti
Çok kilo alma yavrucuugm hamilelik heycanıyla 40 kılo alma biandan. Sonra çok üzülürsün 15 kılo eyidirsabah kahvaltıya sölerım kaynoş yaparzaten daha yediğim hiçbişeyi zevkle yiyemiyorumki ağzımdaki iğrenç tatsızlık gitmedi bulantılarda cabası ama yınede pes etmek yok yiyorum herseyi..
tek mutlu lduğum şey sekerli şeylerden tiksindim nescafede içemiyorum bisküviymiş çikolataymış cıkss bugun zarzor bıtane yedım gitmiyo
Kızın geliyo o zamannnsabah kahvaltıya sölerım kaynoş yaparzaten daha yediğim hiçbişeyi zevkle yiyemiyorumki ağzımdaki iğrenç tatsızlık gitmedi bulantılarda cabası ama yınede pes etmek yok yiyorum herseyi..
tek mutlu lduğum şey sekerli şeylerden tiksindim nescafede içemiyorum bisküviymiş çikolataymış cıkss bugun zarzor bıtane yedım gitmiyo
Hıı gitti vallaaabilmeemmmmm öylemiyimki yok canım değilim:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,reyting rekoru kırarsın bütün kk seni izler
saldın gittimibak bunların hepsini tebessüm et diye yazıyom incecik tosunum
Tamam bende kesin gelirdim o zamanolsun olsunn siz kısmet ederse allah yaparsınız kaçamak
hayatta enn kusursuz yaptıgım böğrekler ve pilav lar ve sulu yemeklerdir
Yparım hemde çook güzel çikolatalı muzlu krokanlı
kız söyle yapsın hamileliğinin son günleri dadını çıkar...Olsa iyi giderdi vallaaa anneme desem yaparmıki:)
sabah kahvaltıya sölerım kaynoş yaparzaten daha yediğim hiçbişeyi zevkle yiyemiyorumki ağzımdaki iğrenç tatsızlık gitmedi bulantılarda cabası ama yınede pes etmek yok yiyorum herseyi..
Çok kilo alma yavrucuugm hamilelik heycanıyla 40 kılo alma biandan. Sonra çok üzülürsün 15 kılo eyidir
Kızın geliyo o zamannn
bakalım kısmet
aman iyi olmuş o zararlı şeylerden tiskinmen....böreği yi bari zabahleyin bir dilimde benim için ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?