Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee çok güzel olurdu ama,uzak memleketlerdeyiz işte,sen en guççüksün sen yapardın tabi kayfeleri yanınada çikolata koy bari
çiklota patatesli kıymalı böğrekler , çorbalar kurabıyeler anam herşey yapardım size ellerimle Ama yazın denize giderseniz deyınde oralarda buluşak

arada bı gorunuyorumm aplaaa ama pek kımse olmuyo nasılsınızz

dumann canım gecmısı okumuyorum dogurmadın demi

sağol kuzum iyi diyelim iyi olsun...
duman daha doğurmadı 15 ine doğuruyo kısmetse ondan önce ben yazdım,o artık ağır hareket ediyo bayağı

Son düzenleme:
bekle bekle bıktım gııı : D

kız harbi şöyle güzel bi börek olsada yesek tadı tuzu yerinde ıspanaklı olsa iyi olur yada su böreği töbe bn beceremem bana gelirseniz aç kalırsınız ama kaynoşa sölerim o sizin için döktürür

abowwwwwww canınmı çekti kız sen hamilesin kıcanı arada gelirken getirsin kuzum...

sende yufkayla yaparsın bize bende öyle yapıyorum şahane oluyor..ama kaynoşunun yaptığına yok demem....

benim kocişim izin vermiyo,bende sizleri merak ediyorum...kız ben açsamda benimki resim koydurtmazki neme lazım belki yerler beni
ben seni beren saat gibi düşünüyorum resmin vardı ya

Kızlar şu topikte herkez aynı şehirde olsa varya ne buluşup muhapet makara dedikodu yaparık haaa bende güzel türk kahvesi yapardım bize gelirdiniz
Pastada yaparmıydın???
arada bı gorunuyorumm aplaaa ama pek kımse olmuyo nasılsınızz

dumann canım gecmısı okumuyorum dogurmadın demi
Hoşgeldin cnmm salı günü canlı yayın doğurcam inşallah:)
sağol kuzum iyi diyelim iyi olsun...
duman daha doğurmadı 15 ine doğuruyo kısmetse ondan önce ben yazdım,o artık ağır hareket ediyo bayağı
Hani o kadar verdiğin gaz varyaaa hepsi bitti

Olsa iyi giderdi vallaaa anneme desem yaparmıki:)

abowwwwwww canınmı çekti kız sen hamilesin kıcanı arada gelirken getirsin kuzum...

sende yufkayla yaparsın bize bende öyle yapıyorum şahane oluyor..ama kaynoşunun yaptığına yok demem....

sabah kahvaltıya sölerım kaynoş yapar zaten daha yediğim hiçbişeyi zevkle yiyemiyorumki ağzımdaki iğrenç tatsızlık gitmedi bulantılarda cabası ama yınede pes etmek yok yiyorum herseyi..

tek mutlu lduğum şey sekerli şeylerden tiksindim nescafede içemiyorum bisküviymiş çikolataymış cıkss bugun zarzor bıtane yedım gitmiyo

Pastada yaparmıydın???

9:Hani o kadar verdiğin gaz varyaaa hepsi bitti
bilmeemmmmm öylemiyimki yok canım değilim:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,reyting rekoru kırarsın bütün kk seni izler
saldın gittimibak bunların hepsini tebessüm et diye yazıyom incecik tosunum

Son düzenleme:
gelir bebeam bekleeeeeeeeeeeeeee

ohhh menüler güzelmiş aferin kız hamaratsın walla..bizim deniz işimiz meçhul kuzum..
olsun olsunn siz kısmet ederse allah yaparsınız kaçamak
hayatta enn kusursuz yaptıgım böğrekler ve pilav lar ve sulu yemeklerdir

Pastada yaparmıydın???

Hani o kadar verdiğin gaz varyaaa hepsi bitti
Yparım hemde çook güzel çikolatalı muzlu krokanlı

Çok kilo alma yavrucuugm hamilelik heycanıyla 40 kılo alma biandan. Sonra çok üzülürsün 15 kılo eyidir

Kızın geliyo o zamannn
bilmeemmmmm öylemiyimki yok canım değilim:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,reyting rekoru kırarsın bütün kk seni izler
saldın gittimibak bunların hepsini tebessüm et diye yazıyom incecik tosunum
Hıı gitti vallaaa ince tosun o da ii
olsun olsunn siz kısmet ederse allah yaparsınız kaçamak

hayatta enn kusursuz yaptıgım böğrekler ve pilav lar ve sulu yemeklerdir

Yparım hemde çook güzel çikolatalı muzlu krokanlı
Tamam bende kesin gelirdim o zaman

Olsa iyi giderdi vallaaa anneme desem yaparmıki:)
kız söyle yapsın hamileliğinin son günleri dadını çıkar...

aman iyi olmuş o zararlı şeylerden tiskinmen....böreği yi bari zabahleyin bir dilimde benim için ye

Çok kilo alma yavrucuugm hamilelik heycanıyla 40 kılo alma biandan. Sonra çok üzülürsün 15 kılo eyidir

kız yok ne 40 kilosu 75 olsam yeter 60 kiloyla hamiş kaldım 1 kilo almışım 2 ayda sende insana iyi mooral veriyon haa kilo falan deme şimdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…