Yok yaaa yaparsa bu saatte yemem gerek iyice şişerimkız söyle yapsın hamileliğinin son günleri dadını çıkar...
aman iyi olmuş o zararlı şeylerden tiskinmen....böreği yi bari zabahleyin bir dilimde benim için ye
Bende 60 la kaldım ama 75 de kalamadım :) sen dikkat et barikız yok ne 40 kilosu 75 olsam yeter60 kiloyla hamiş kaldım 1 kilo almışım 2 ayda sende insana iyi mooral veriyon haa kilo falan deme şimdi bana
beklerimm balkonumda ferah ferah hele yazın akşam çay çidemde yaparıkKızın geliyo o zamannn
Hıı gitti vallaaaince tosun o da ii
Tamam bende kesin gelirdim o zaman
kız 40 kılo alan arkadaşım vardı verememiş sonradan incecikmiş senin gib şimdi 40 bedendikız yok ne 40 kilosu 75 olsam yeter60 kiloyla hamiş kaldım 1 kilo almışım 2 ayda sende insana iyi mooral veriyon haa kilo falan deme şimdi bana
Yok yaaa yaparsa bu saatte yemem gerek iyice şişerim
Bende 60 la kaldım ama 75 de kalamadım :) sen dikkat et bari
beklerimm balkonumda ferah ferah hele yazın akşam çay çidemde yaparık
kız 40 kılo alan arkadaşım vardı verememiş sonradan incecikmiş senin gib şimdi 40 bedendiuyardım kız 2 ay 1 kılo çok iyi annem çocuugn iiçin değer evladın için çatlak pörtlek olsan ne olur evlat ya evlat
He güzel sizlerle daha güzellerşirSenin manzaranda süper vallaaa...
O arkadaşın çok abartmış cnm şeker problemi mi varmış
Yok yaaa yaparsa bu saatte yemem gerek iyice şişerim
Bende 60 la kaldım ama 75 de kalamadım :) sen dikkat et bari
beklerimm balkonumda ferah ferah hele yazın akşam çay çidemde yaparık
kız 40 kılo alan arkadaşım vardı verememiş sonradan incecikmiş senin gib şimdi 40 bedendiuyardım kız 2 ay 1 kılo çok iyi annem çocuugn iiçin değer evladın için çatlak pörtlek olsan ne olur evlat ya evlat
kız bu saatte mi dedim sabah yapsın,sabah ye kızın bir tarafında börek izi çıkmasın..hep öyle derler yaa.
bir kere tuğbanın canı köfte istediğinde hemen yap efecik köfteli doğmasın demiştim...hemen aşamına yapıp yemişti
kız kedicikkkk izmirin gerçekten bütün kızları güzelmiii
Anammm böreğin izi nasıl olur kızz su böreği desek mesela
Ayy cnm keşke planlanan olsa böyle günden güne tartıda bilinçsizce ağırlaştığını görüyorsun :) aman hayırlısı yaaaHe güzel sizlerle daha güzellerşirYo bildiğim kadarıyla yok 21 yaşında hamile kalmış bende şaşırdım baya 40kilo ama bilememiş birde sezeryan yapmış böyle bir tanıdıgım daha vardı vallaha zor ya olmak okadar ben 10 kılo diyorum en fazla
Yok yok bişey olmaz şekerli şeylerdendde soğuduysanalaha emanetim bakalım nolcam 80i bulmazsam iyidir
kız allah korusun ben 40 alırsam naparım aklımı kaçırırım allahım sen koruu
su böreğimiii
Git bakalım bende biraz çıkayım görüşürüz sonra kızlarkociş acıkmış yemek ısıtmaya gidiyorum
inşaalllahhhhh:))Su gibi bi kız olur belkim:)
bnde açıktım gidim birşeyler alım mutfaktan geliyorumhahahah kızlar hemen olan birşeyi anlatoyorum burda birşey okudum çok güldüm ütümden battanıye var altımda alex köpeğim bacak aramda yatıyor gülerken bir gaz çıakrttım hahahahahahhha köpeğin br uyanışı var
ay erken yedi bugun peynırdomates 1 dilim ekmek yiyım gı yatamaminşaalllahhhhh:))
nasıl bir gazsa köpek bile uyanmış sesine ALLAH iyiliğini versin sıcaktan saldın zaar sen niye acıktın bu saatte yeme boşver...
Iyi sayilir cnm daha iyi olacak insallahyazamamısım hayırlııı cumalarr
sevınc ablacım halan abım hastalanmıs sımdı nasıl ıyıdır ınsallah rabbım mubarek cuma gunu tum hasta olanlara sıfa versınn
slm kızlar sevinç ve beydağlı çok geçmiş olsun kocişleriniz hastaymış rabbim acil şifalar versin bende bugün doktora gittim bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm çok şükür mükemmel bir duyguymuş ama ultrason eski olduğu için sesini duyamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?