Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız söyle yapsın hamileliğinin son günleri dadını çıkar...

aman iyi olmuş o zararlı şeylerden tiskinmen....böreği yi bari zabahleyin bir dilimde benim için ye
Yok yaaa yaparsa bu saatte yemem gerek iyice şişerim
kız yok ne 40 kilosu 75 olsam yeter 60 kiloyla hamiş kaldım 1 kilo almışım 2 ayda sende insana iyi mooral veriyon haa kilo falan deme şimdi bana
Bende 60 la kaldım ama 75 de kalamadım :) sen dikkat et bari

Kızın geliyo o zamannn

Hıı gitti vallaaa ince tosun o da ii

Tamam bende kesin gelirdim o zaman
beklerimm balkonumda ferah ferah hele yazın akşam çay çidemde yaparık
kız yok ne 40 kilosu 75 olsam yeter 60 kiloyla hamiş kaldım 1 kilo almışım 2 ayda sende insana iyi mooral veriyon haa kilo falan deme şimdi bana
kız 40 kılo alan arkadaşım vardı verememiş sonradan incecikmiş senin gib şimdi 40 bedendi uyardım kız 2 ay 1 kılo çok iyi annem çocuugn iiçin değer evladın için çatlak pörtlek olsan ne olur evlat ya evlat

kız bu saatte mi dedim sabah yapsın,sabah ye kızın bir tarafında börek izi çıkmasın..hep öyle derler yaa.

bir kere tuğbanın canı köfte istediğinde hemen yap efecik köfteli doğmasın demiştim...hemen aşamına yapıp yemişti

Senin manzaranda süper vallaaa...

O arkadaşın çok abartmış cnm şeker problemi mi varmış

Senin manzaranda süper vallaaa...

O arkadaşın çok abartmış cnm şeker problemi mi varmış
He güzel sizlerle daha güzellerşir Yo bildiğim kadarıyla yok 21 yaşında hamile kalmış bende şaşırdım baya 40kilo ama bilememiş birde sezeryan yapmış böyle bir tanıdıgım daha vardı vallaha zor ya olmak okadar ben 10 kılo diyorum en fazla

alaha emanetim bakalım nolcam 80i bulmazsam iyidir

kız allah korusun ben 40 alırsam naparım aklımı kaçırırım allahım sen koruu

Anammm böreğin izi nasıl olur kızz su böreği desek mesela

kız kedicikkkk izmirin gerçekten bütün kızları güzelmiii

yani güzeller diyebilirim anam hepsi aç aç geziyo sonra incecik bacagım var ölü gelin çok burda ama evet çok güzeller benim şehrimin kadını., kızı erkekleride bir okadar fiyasko 2-3 tane vardır birini ben buldum diğerleri mechul ama baya berbat erkekler ya

Ayy cnm keşke planlanan olsa böyle günden güne tartıda bilinçsizce ağırlaştığını görüyorsun :) aman hayırlısı yaaa
alaha emanetim bakalım nolcam 80i bulmazsam iyidir

kız allah korusun ben 40 alırsam naparım aklımı kaçırırım allahım sen koruu
Yok yok bişey olmaz şekerli şeylerdendde soğuduysan

bnde açıktım gidim birşeyler alım mutfaktan geliyorum hahahah kızlar hemen olan birşeyi anlatoyorum burda birşey okudum çok güldüm ütümden battanıye var altımda alex köpeğim bacak aramda yatıyor gülerken bir gaz çıakrttım hahahahahahhha köpeğin br uyanışı var

Su gibi bi kız olur belkim:)
inşaalllahhhhh:))

nasıl bir gazsa köpek bile uyanmış sesine ALLAH iyiliğini versin sıcaktan saldın zaarsen niye acıktın bu saatte yeme boşver...

yazamamısım hayırlııı cumalarr

sevınc ablacım halan abım hastalanmıs sımdı nasıl ıyıdır ınsallah rabbım mubarek cuma gunu tum hasta olanlara sıfa versınn
Iyi sayilir cnm daha iyi olacak insallah

Gozunaydin hayatimmm darisi kucagina almana insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…