Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin sevinç abla

dıkındım azcık

Oğlumun an itibariyle çekilen fotosu uyandırdım size boy gösterisi yapmak içi zaten bak uyurken hali uyandıktan sonraki hali

Eklentiler

• $alex.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 34
Napiyon cnm ya aysundan hbr varmu ewinemi tasiniyorr:26:
kuzucum geçmişi okuyodummmkocam yanımda horul horul uyuyor bende geçmişi okuyom ne konuşulmuş ya dün hele abooooovvvvvvvaysunu dün aradım daha işteymiş çok yoğundu seslerden anladım bi nasılsın dedim sonra sen müsait olunca ara dedim çünkü nezaman arasam koşturuyorrrbu ay klomen kullandı bakalım napacakkkevi daha taşımadı galiba çünkü taşısa annecim bana sölerdi

Heeee cenesiz basak vardi ondan
Anladim insallah bebegi gelir bekletmezz

Heeee cenesiz basak vardi ondan
Anladim insallah bebegi gelir bekletmezz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhbenimde gelsiiiinnnnnn ya böle aylar geçti ya sevinç daha doğrusu 5 ay oldu ama bu bebek nasıl bi özlemse yine çok istemeye başladım ben bu ay yaaaaaaaaaokuldaki arkadaşlarıma söledim bugün sen delimisinnnnn vücudun toparlansın biraz ne bebeği dediler haklılarda ama allahım en kısa zamanda hayırlı bi evlat versin inşşş isteyen herkese içindede bana:44::44::44::44::44::44:

Kuzuuuummmmmmm insallah yaaaaaaa dua ediyommmm gelsin bebelrrimizzz psikolojik olarak hazir olunca hemen yapcen bebeyi
Aminnnnnnnnn

Kuzuuuummmmmmm insallah yaaaaaaa dua ediyommmm gelsin bebelrrimizzz psikolojik olarak hazir olunca hemen yapcen bebeyi
Aminnnnnnnnn
inşallahhhhhhhh ben anca tekrar hamile kalırsam kendimi hazır hissederim yoksa şu iğne işinden dolayı hayattada hazırım diyemem çünkü ben kan alınırken bile kötü oluyom kaldıki günlük iğneeeee alaaaaahııımmm nasıl olacak sevinççç yaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:biliyomusun her tarafın mosmor oluyomuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…