efendim topraaaaaammmmmmmm
kuzucum geçmişi okuyodummmNapiyon cnm ya aysundan hbr varmu ewinemi tasiniyorr:26:
napayım abla haremi izliyorumKedicikkkhosbulduk cnm napiyon yidinmi afiyet olsun
kuzucum geçmişi okuyodummmkocam yanımda horul horul uyuyor bende geçmişi okuyom ne konuşulmuş ya dün hele abooooovvvvvvv aysunu dün aradım daha işteymiş çok yoğundu seslerden anladım bi nasılsın dedim sonra sen müsait olunca ara dedim çünkü nezaman arasam koşturuyorrr bu ay klomen kullandı bakalım napacakkk evi daha taşımadı galiba çünkü taşısa annecim bana sölerdi
napayım abla haremi izliyorumuzanıyorum hea tıkındım azcık senın tabirinle boğazımdan ittirdim Sen nasılsın iyisin çocuk nasıl
inşallahhhhhhhhhhhhhhhHeeee cenesiz basak vardi ondan
Anladim insallah bebegi gelir bekletmezz
benimki geldide aniden çıktım..öpüyom sizleri hatunlar iyi geceler yarın görüşürüzzz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhbenimde gelsiiiinnnnnn ya böle aylar geçti ya sevinç daha doğrusu 5 ay oldu ama bu bebek nasıl bi özlemse yine çok istemeye başladım ben bu ay yaaaaaaaaa okuldaki arkadaşlarıma söledim bugün sen delimisinnnnn vücudun toparlansın biraz ne bebeği dediler haklılarda ama allahım en kısa zamanda hayırlı bi evlat versin inşşş isteyen herkese içindede bana:44::44::44::44::44::44:
bnde yatayım öptümm hepiniizi sevinç abla hadi iyi geceeler yat sende
inşallahhhhhhhh ben anca tekrar hamile kalırsam kendimi hazır hissederim yoksa şu iğne işinden dolayı hayattada hazırım diyemem çünkü ben kan alınırken bile kötü oluyom kaldıki günlük iğneeeee alaaaaahııımmm nasıl olacak sevinççç yaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:biliyomusun her tarafın mosmor oluyomuşşşKuzuuuummmmmmm insallah yaaaaaaa dua ediyommmm gelsin bebelrrimizzz psikolojik olarak hazir olunca hemen yapcen bebeyi
Aminnnnnnnnn
hoşgeldin sevinç abla
dıkındım azcık
Eki Görüntüle 602505 Eki Görüntüle 602504 Eki Görüntüle 602502 Eki Görüntüle 602503
Oğlumun an itibariyle çekilen fotosuuyandırdım size boy gösterisi yapmak içi zaten bak uyurken hali uyandıktan sonraki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?