inşallahhhhhhhh ben anca tekrar hamile kalırsam kendimi hazır hissederim yoksa şu iğne işinden dolayı hayattada hazırım diyemem çünkü ben kan alınırken bile kötü oluyom kaldıki günlük iğneeeee alaaaaahııımmm nasıl olacak sevinççç yaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:biliyomusun her tarafın mosmor oluyomuşşş
inşallahhhhhhhh ben anca tekrar hamile kalırsam kendimi hazır hissederim yoksa şu iğne işinden dolayı hayattada hazırım diyemem çünkü ben kan alınırken bile kötü oluyom kaldıki günlük iğneeeee alaaaaahııımmm nasıl olacak sevinççç yaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18:biliyomusun her tarafın mosmor oluyomuşşş
Ben yatıyom sen napıyosun?Meraba kızlaar ne yapiyınız bakiim?
Meraba kızlaar ne yapiyınız bakiim?
anaaaaaaaaaaammmmmmmmmm eşimmi ohayatta yapamaz söledim ilk duydukta bana hayatt güvenme ben yapamam kıyamam dedi çıktı işin içindenİlk günler zor oluyo cnm sonra morarma filan olmuyo, benim 2 olmasına rağmen çok kötü diildi, kendine yapamazsan hemşireye söyle eşine öğretsin o yapar, hem acırsa bağırıp acısını da çıkarırsın
anaaaaaaaaaaammmmmmmmmm eşimmi ohayatta yapamaz söledim ilk duydukta bana hayatt güvenme ben yapamam kıyamam dedi çıktı işin içindenyine iş bana düştü :18::18::18::18::18:kuzucum ben yatıyom çooooookkkkkk yorgunum iyi sohbetler sizeeeee öpüldünüzzzzzz
Ben yatıyom sen napıyosun?
Hosgeldiiiinnnnn iyiyik sennn
Göbekten yapamamaya başlayınca iş başa düşer öyle bi kıyarki:) ii geceler cnm.
Bende çıktım canlar iyi geceler
bende iyiyim nasıl oliim işte oturup duruyoz :26: senin kociş nasıl oldu sonuçlar nasıldı bugünkü?
Göbekten yapamamaya başlayınca iş başa düşer öyle bi kıyarki:) ii geceler cnm.
Bende çıktım canlar iyi geceler
Cnm bugun muayene oldu kalpteki doku zedelenmesi gecmemis ilerlememiste ayni duruyormus
Bol bol istirahat verdi ama kicam raporlu oldugu halde halaa ise gidiyor
Cnm bugun muayene oldu kalpteki doku zedelenmesi gecmemis ilerlememiste ayni duruyormus
Bol bol istirahat verdi ama kicam raporlu oldugu halde halaa ise gidiyor
aa madem raporlu niye gidiyokine? ay bizimkine bende o konuda çok kızarım izin gününde bile gider karakola işlerim var diye sinir oluyom bazen
eşin polismi canım benim eşimde polis
canım benim dediğin gibi kesinlikle takmayacaksın kafaya bak benim o ay taşınma telaşına gelmişti onun derdindeydik 12 gün içebilmiştim üstelik anca soğan kürünü sonra malatyaya taşındık yerleştik annemlerle memlekete geçtik orda bi kontrole gittiydim sadece işte büyüdüğünü görünce iğne falan istedim vuruldum ilişki oldu ertesi gece ama onuda seksii şeyler falan giyimiştim eşim için öyle sırf çocuk için şeetmiş gibi olmasın diyesonra uzandım işte bi müddet kalkmadım neyse sonrada düşünmedim hiç işte gezdik tozduk daha ordan eşimin memlekete gittik bide ordada gezdik sayılır sadece orda bana ateş basıyodu arada acaba hamilemiyim diy bi ozaman düşündüm çokta takmadım gene kafaya döndük geri evimize hatta merdiven yıkarken düştüm bile ben dedim hamilesem inşallah bişii olmamıştır diye korktumda hattaa biraz neyse 33 günde falan adet olurum ben genelde o aralar şiddetli kramplarım girdi bak bidaa negatifi görmeyim diye bekledim iyice 5 gün geçti işte 38.günümde yaptıydım ta testi herşey kafada bitiyo canım takmıycaksın bende her ay 1-2 gün gecikse test yapıyodum hemen sitrestende gecikiyodu bazen hiiç takmıycan kafaya gez toz arkadaşlarına git ne biliim kurslara falan yazıl tatile çıkın düşünme yeterki olursa olur demekki zamanı gelmemiş de olumlu düşün yeterki bak benim hep en fazla 13-14 milim oluyodu en fazla ilaçla tabi oda sen dene tekrar şu soğan kürünü ama bebek için diil kistlerin için iç erisin küçülsün diye iç unut bebeği klomende kullanabilirsin tabi sonrada büyüsünler diye 2 doz kullanıyodum ben o ara olmadımı bidahaki ay tekrar dene ne kaybedersinki şifaa niyetine iç işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?