Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kiz sussss bak duman burda sabah aksam yapildi sali doguracak kusmetse
Benimde en korktugum sey ignedir ama bebegim icin raziyimmmm

İlk günler zor oluyo cnm sonra morarma filan olmuyo, benim 2 olmasına rağmen çok kötü diildi, kendine yapamazsan hemşireye söyle eşine öğretsin o yapar, hem acırsa bağırıp acısını da çıkarırsın

anaaaaaaaaaaammmmmmmmmm eşimmi ohayatta yapamaz söledim ilk duydukta bana hayatt güvenme ben yapamam kıyamam dedi çıktı işin içindenyine iş bana düştü :18::18::18::18::18:kuzucum ben yatıyom çooooookkkkkk yorgunum iyi sohbetler sizeeeee öpüldünüzzzzzz

Göbekten yapamamaya başlayınca iş başa düşer öyle bi kıyarki:) ii geceler cnm.
Bende çıktım canlar iyi geceler

Ben yatıyom sen napıyosun?

benda naapiim hem tv izliyom hemde bi size bakiim dedim kociş nöbetten çıktı ya öğleden sonra bi uyudu akşam 7 buçuğa kadar sonra zor kaldırdım yemek yedik 1-2 saat turdu geri sızdı yaa poff sıkıldım bendeee :26:

Göbekten yapamamaya başlayınca iş başa düşer öyle bi kıyarki:) ii geceler cnm.
Bende çıktım canlar iyi geceler

durudadamı pıhtı var :18: ay ne diyim kızlar allah kolaylık sabır ve dayanma gücü versin size :26::26: iyi geceler kuzum hoşçakal..

bende iyiyim nasıl oliim işte oturup duruyoz :26: senin kociş nasıl oldu sonuçlar nasıldı bugünkü?

Cnm bugun muayene oldu kalpteki doku zedelenmesi gecmemis ilerlememiste ayni duruyormus
Bol bol istirahat verdi ama kicam raporlu oldugu halde halaa ise gidiyor

Cnm bugun muayene oldu kalpteki doku zedelenmesi gecmemis ilerlememiste ayni duruyormus

geçmiş olsun tekrar canım bu erkekler niye böyle bilmiyomki bizimkide ameliyatlı ameliyatlı çatıya çıktı dün

duman ne alemdesin bacım doğurmadınmı daha pıhtılı arkadşlardan doğum yapan oldumu çok seviniyorum duman senin geçmişd kaç düşüğün vardı iğneylede yapmışmıydun

Kızlar kediciğin paylaştığı siteden bazı seçmeceler

Ajda pekkan şarkıda “arada sırada aklıma geliyo” diyo. Bu yaşta o kadarına dua et. Babaannem senin yaştayken Kenan Evreni kocası sanıyodu

Ferhat Göçer gibi doktor, Ajdar gibi mühendis olduğu sürece kimse bana "beni ne doktorlar ne mühendisler istedi" demesin.

Kızlar temiz bardak kalmayinca çay bardağı ile su içen adam görüseniz evlenin onunla o adam bardağı bile yıkamaya üşeniyordur nasıl aldatsın

Alt komşu külümüze muhtaç diye bütün sigara külünü balkonuna döktüm.şimdi kapıyı zorluyorlar.bu atalar insanın başını belaya sokar valla.

Bazen kaçmak istiyorum uzaklara. Sonra aklıma müge anlı ve yalçın abi geliyor vazgeçiyorum..

o lafın orijinali "iki dişinin bildiği sır değildir"miş, sonra tabii feminizm manitasızlık falan derken "iki kişinin"e çevirmişler

artık şu klavyeleri pause break ve scroll lock tuşsuz üretsinler. basmıyoruz arkadaşım, 30 yıldır neyin inadı bu ya?

Çakmak doğada 300 yılda, arkadaşlarımın yanında 10 dakikada kayboluyor

mucize; yaşlı amca ve teyzelerin otobüslerde ayakta her an ölcekmiş gibi dururken,boş yer görünce ok gibi fırlayarak o yeri kapmasına denir

hiçbir şeyi değil de japonca ve çinceyi ilk bulan insanın, bu dilleri ne halt karıştırırken bulduğunu çok merak ediyorum.

aa madem raporlu niye gidiyokine? ay bizimkine bende o konuda çok kızarım izin gününde bile gider karakola işlerim var diye sinir oluyom bazen

Tsk canim uyucam tavsiyelerine rahatladimya kesin size takildikca rahatlarim ben cunku guzel bi arkadaslik muhabeti var bende bunlarla keyifli oluyorum hele enerjinize hayranim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…