Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen nıye usutne alınıpa agladın kıı bırsuru kısı var burda3 ksı kendı arasında ozelden konsutu dıyeee bız nıye alıbmadı ustumuzeee

sevınc nereye kaybolupm duruyonn

su asagıda c ıkan centurum klıgıne tedavıye baslayacm ama asılama mı yaptırayım yaza kadr bekleyıp tup geceyım karar veremedım

Son düzenleme:

canım ağlama bak hamilesin...hem kimse senin halvet yapmana bişey demiyor,ayrıca bakma hepimiz şakalaşıyoruz ama sınırı aşmamak kaydıyla,yoksa kimsenin özel hayatına karışmaya hakkımız yok yani ben en azından kendi adıma söylüyorum...

seni bu konuda uyaranlar elbette seni ve bebeğini düşünüyolar başka art niyet olamaz,belki olur ya insanız bizler bilmeden karşımızdaki insanları kırabiliriz,kırılan kişi belli eder tabi,kendini o zamanda konuşulur hallolur,gerilmeyin boşuna hem kimseye direkt söylenmiş birşey yok....hadi bebeğini düşün ve ağlama...

Senin derdin koan kaçmasın seni seviyorsa neden akçsın güzel. Olurmu canım ne hadddiiime sana halvetine gğn bağlamak Bence doğru değil 7 ayılıkken artık doğru bulmuyorum
Sen niye üstüne alındınki şimdi ? bu topiğe sen yokken birsürü girip çıkan başka topikte sataşan çok var

Ben seni tanımamaetmem çokta muhappetim yok Ama yaptıgın yorumalr yanlış burda senden bilgin insanlarda vardır yaşca büyüklerimiz var , evet insanlara fikir verebilirsin lakin, kimseye sen yanlışsın bu oyle olmaz böyle olur demen yanlış Sen nerden biliyorsun senden daha fazla tecrübesi olmadıgını neler bildiğini hiç konuşmadıgı halde akıl veriyorsun ki belkide senın akılların yanlış akrşındaki senden bin kat fazla görmüş geçirmeiş. Sana kardeş tavsiyesi, kimseye akıl verme bu kötü ve kendini beğenmişliğe girer bence. Kimsenin kimseye akıl verme lüksü yok. Fikir verirsin . Gerisi karşıdakine kalmış. Belkide onun doğrsu o
kedıı sen ogun ayakkabı gostermıstın aldınmı onları
evet aldım gıı topuklu olanı 150 tliş fitlar yanlış olmuş 200 yazıyordu

hayırlı olsun tatlımdaa 700 aldınmı merak ettım

yo yeaa zaten baya pahalı ne vercem o plastiğe aldım 150tl koydum kçşeye nezman giyceksem evden çımayan ben pazara giderken artkık yokkk arttıkkkkkkkkkkk

benede bende geen baktım ona bı avmd 39 tl dı kocam dalga gectıı laylonn dıyee

Kızlar merhaba başak annesınemı gıttı
çakmapolly sen sakaryalımısın azönce gecmışı okurken öle geldı bana

bengısu sen neden bu kadar kendını onemsıyosun anlamadım yada yaran mı var ustune alnıyosun ıstıyosan gunde 3 kere carpıs bana ne ..
sakıncalı durum olsada bana ne bbebek senın koca senın..
ıster kocanı memnun et ıster etme ıkınızın sorunu
neden ustune bu kadar alındın anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…