Takilak didikanaa ekşi suratıda kıskanıyo karıya bak aman al senin olsun ekşi surathem bana niye yaptıysa sevinç karısı o ekşi suratıda anlamadım :26::18:
cazgırözlerim seni
Bana bakın bişii varsa öyle özelden çekiştirceenize yüzüme karşı söyleyintamam halvet yapıyo olabilirim ama sizi görende hergün yapıyo sancak haftada 1 yapıyoz ondada doktor bi sakınca görse söylerdi zaten sağolun kızlar dün gecenin üstüne çok güzel tuz biber ektiniz gene ağlıyom sağolun yaanii... istenmiyosam dahada gelmem bidaaa.....
Bana bakın bişii varsa öyle özelden çekiştirceenize yüzüme karşı söyleyintamam halvet yapıyo olabilirim ama sizi görende hergün yapıyo sancak haftada 1 yapıyoz ondada doktor bi sakınca görse söylerdi zaten sağolun kızlar dün gecenin üstüne çok güzel tuz biber ektiniz gene ağlıyom sağolun yaanii... istenmiyosam dahada gelmem bidaaa.....
hepiniz birden nereye kayboldunuz:44:
ben burdayım ablaakocam gecede
benim kocişte geç gelecek bugün..beloş senin adın altta gözükmüyo nasıl beceriyon sen bunu:44:
Senin derdin koan kaçmasın seni seviyorsa neden akçsın güzel. Olurmu canım ne hadddiiime sana halvetine gğn bağlamakevet iyi bakıyom bikereea aa şuna bak ne dedimki yaa ben sanaa taa ne zaman fiziğin gayet güzel rejime ihtiyacınız yok begümünde seninde deiğimi diyosan kendin bilin beğenende kabahat zaten hee ayrıca bende halvet yapıp yapmıycaamı sanamı sorcam son güne kadar yapanlar var ben tabiki öyşle yapmıycam ama bi sağlık sorunuda yoksa neden eşlerimizin bi şekilde ihtiyacını gidermeyelimki sonra koca başkasına gidipte aldatılınca neden oldu diye başını taşlara vuruyo insan...
Sen niye üstüne alındınki şimdi ? bu topiğe sen yokken birsürü girip çıkan başka topikte sataşan çok varBana bakın bişii varsa öyle özelden çekiştirceenize yüzüme karşı söyleyintamam halvet yapıyo olabilirim ama sizi görende hergün yapıyo sancak haftada 1 yapıyoz ondada doktor bi sakınca görse söylerdi zaten sağolun kızlar dün gecenin üstüne çok güzel tuz biber ektiniz gene ağlıyom sağolun yaanii... istenmiyosam dahada gelmem bidaaa.....
evet aldım gıı topuklu olanı 150 tliş fitlar yanlış olmuş 200 yazıyordukedıı sen ogun ayakkabı gostermıstın aldınmı onları
Senin derdin koan kaçmasın seni seviyorsa neden akçsın güzel. Olurmu canım ne hadddiiime sana halvetine gğn bağlamakBence doğru değil 7 ayılıkken artık doğru bulmuyorum
Sen niye üstüne alındınki şimdi ? bu topiğe sen yokken birsürü girip çıkan başka topikte sataşan çok var
Ben seni tanımamaetmem çokta muhappetim yokAma yaptıgın yorumalr yanlış burda senden bilgin insanlarda vardır yaşca büyüklerimiz var , evet insanlara fikir verebilirsin lakin, kimseye sen yanlışsın bu oyle olmaz böyle olur demen yanlış Sen nerden biliyorsun senden daha fazla tecrübesi olmadıgını neler bildiğini hiç konuşmadıgı halde akıl veriyorsun ki belkide senın akılların yanlış akrşındaki senden bin kat fazla görmüş geçirmeiş. Sana kardeş tavsiyesi, kimseye akıl verme bu kötü ve kendini beğenmişliğe girer bence. Kimsenin kimseye akıl verme lüksü yok. Fikir verirsin . Gerisi karşıdakine kalmış. Belkide onun doğrsu o
evet aldım gıı topuklu olanı 150 tliş fitlar yanlış olmuş 200 yazıyordu
yo yeaa zaten baya pahalı ne vercem o plastiğehayırlı olsun tatlımdaa 700 aldınmı merak ettım
yo yeaa zaten baya pahalı ne vercem o plastiğealdım 150tl koydum kçşeye nezman giyceksem evden çımayan ben pazara giderken artkık yokkk arttıkkkkkkkkkkk
hahahahabenedebende geen baktım ona bı avmd 39 tl dı kocam dalga gectıı laylonn dıyee
çıkyıroum ben işşm bavr siz giidin mangala şişkolar
nooliy yaa kime gıcıksınız kaardeşim banamı:26: ben naaptımki tüm mesela hamiş halimle halvet yapmammı dahaa iyide ne varki bunda sakıncalı bi durum yokken dikkatte ediyoken niye kocamı ihmal ediyim ihtiyaçlarını gidermeyimkii :26::26: adama bi okadarcık şeyi çokmu göreyim 34ten sonra bidaa loğusalık bitene ladan bişii olamıycak zaten bende yokum şurda 1 ay daha en fazla memnun edebilcem adamcağızı ayrıca evladımıda düşünüyorum niye düşünmeyim ne zorluklarla yaptık onu yemediğim etmediğim içmediğim kalmıyo normaldede oturup yatıp kalkıp göbek büyütüyom artıkın sadecene bi yemek yapıyom çamaşır yıkıyom vs basit şeylerle uğraşıyom artıkın sadece evi bile kociş süpürüyo ben kadar varmı bakalım kendine iyi bakan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?