ne oldu hatunn
demınde dedgım gıbı cok fazla onemseme kendını ayrıca herkese de laf yetıstırme akıl verme kendını ustun gorme hepımız ınsanız bı avuc topragın ıcıne ggıdıcezz.. cok sıvrı dıllı de konusma gecen gun sana cok sınır oldum bısey demedm ama bugun amma ustune alınıp agladım falan duygu somurusu yapma.. bana ogun seyını oksasın kocan yazmıssn madem bana bıse ogretıosn ıyı nıyetlısın burda mılyonlarca kısı goruyoo yazmıssn o kadar utandım kı kufur etmek geldı aama sustum bılıyrum ewet dedım. kendını ovmelerın yuksektenn bakmalrın var burda herseyını paylasıosun bızde bebek ıstıorz her aldıgını paylasıosun bızde almak ıstıorz ama bebegımız yok sadece kendını dusunuosn bıraz karsındakılerı dusunnooldi kız banamı kızdın yoksa sabah:18: ama ben naaptımki sanaaa :26::26:
Kızlar merhaba başak annesınemı gıttı
çakmapolly sen sakaryalımısın azönce gecmışı okurken öle geldı bana
evet sakaryalıyım..neden sordun
kızlar ozur dılerm sızlerı strese soktuysam ozellıkler ablalarımdan ama haksızlıga gelemem ben kımseyı ezdırmem ozellıkle yılladr tanıdıgım ınsalar gıbı olduunz cok sevdım sızlerı kımseyı kırmak uzmek ıstemem bana herkes laf soyler kırar ses etmem canım gıbı sewdıgım bırıne laf ederlerse cıkarıırm tırnaklarımı htıcem.. kımse kımseyı burda kıramaz buraya dertlesmeye gulmeye gelıorzçok haklısın..nekadar büyük terbiyesizliktir o kelime..umarım söylediklerinden birazda olsa bişeyler alır..
canım sıkıldı,hastayım kocamda bugün işi var diye biraz gecikecekmiş
bana bısey yapınca susuorm da sewdgm ınsanlara dayanamıomcanım boşverin uzatmayın,sıkmayın canınızı daha fazla..sanalda olsa birbirimizle birçok şeyimizi paylaşıyoruz ve seviyoruz birbirimiz...
eee ne pişirmişti kocacın sana söyle bakalım
benimki hergün geç geliyo boşvergeçmiş olsun tum topik hasta olmuş..çok şükür uzak olsun ben çok uzun zamandır hiç hasta olmadım arada bi hapşırıyom okadar..ay inşallahta olmam
bende sakaryalıım tatlım ama pek uygun zamanda yazmadım sanırım
kızlar ozur dılerm sızlerı strese soktuysam ozellıkler ablalarımdan ama haksızlıga gelemem ben kımseyı ezdırmem ozellıkle yılladr tanıdıgım ınsalar gıbı olduunz cok sevdım sızlerı kımseyı kırmak uzmek ıstemem bana herkes laf soyler kırar ses etmem canım gıbı sewdıgım bırıne laf ederlerse cıkarıırm tırnaklarımı htıcem.. kımse kımseyı burda kıramaz buraya dertlesmeye gulmeye gelıorz
aman inşaallah sen hasta olma bebişin var senin...
kız benimki hergün saatinde gelir ya ben öyle alışmışım geç gelince sıkılıyorum...
bana bısey yapınca susuorm da sewdgm ınsanlara dayanamıom
erkan tavuk sote pılav salata yapmstı allah razı olsn sen nasılsn abla atesım var bnm wallaha :18:
ah kıyamam olsun bazen olur böle
yooo bi konu varda..:) kendinden bahsetsene
aşkımmmm hayatım bitanemm biz seni tanıyoruz sen hepimizin canısın..burada kimin ne olduğunu herkes azçok biliyo .. içinde tutacağına yazman daha iyi oldu..burdaki herkes seni çok seviyo..biz tadını çıkaralım buranın çıkarmayı beceremeyende işine baksın..
pırasa pişirdim evde limon yokoffff burda manavda tee nerde
pırasa pişirdim evde limon yokoffff burda manavda tee nerde
arada olsun bende sizlerle vakit geçirim kızlar...
canım sakaryadan bırı görunce heyecan yapıyorum hemencık
ben 27 yaşınddayım cnm merkezde oturuyorum
2 cocuk annesıyım
sende ufaktan bahsetsne cnm 8 haftalık bebış varmış rabbım kucagunada nasıp etsın ınşalla
hangı dr a gıdıyosun cnm
sakaryalı gebelerın topii var bılıyomusun
dr paylaşımları yapılıyo
kız bizde var gel ben sana veririm
limonun yerini tutmaz ama bir kaçtane limontuzu at sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?