Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nooldi kız banamı kızdın yoksa sabah :18: ama ben naaptımki sanaaa :26::26:
demınde dedgım gıbı cok fazla onemseme kendını ayrıca herkese de laf yetıstırme akıl verme kendını ustun gorme hepımız ınsanız bı avuc topragın ıcıne ggıdıcezz.. cok sıvrı dıllı de konusma gecen gun sana cok sınır oldum bısey demedm ama bugun amma ustune alınıp agladım falan duygu somurusu yapma.. bana ogun seyını oksasın kocan yazmıssn madem bana bıse ogretıosn ıyı nıyetlısın burda mılyonlarca kısı goruyoo yazmıssn o kadar utandım kı kufur etmek geldı aama sustum bılıyrum ewet dedım. kendını ovmelerın yuksektenn bakmalrın var burda herseyını paylasıosun bızde bebek ıstıorz her aldıgını paylasıosun bızde almak ıstıorz ama bebegımız yok sadece kendını dusunuosn bıraz karsındakılerı dusun

bak su gordguun ben varya oyle salak bı ınsanım kı ben bıle gordum bu yaptıklarını bence bı sılkelen bu kotu huyların evladına gecmesın hepımızn hatası var dedım ya ınsanız ama herkesı kırma ayrıca kısı kendını bılırmıs nasıl ustune alınıyosun bence yazma daha bıse kalp kırmak bn asla ıstemem helekı hamıle bı kadını asla o yuzden sus lutfen

çok haklısın..nekadar büyük terbiyesizliktir o kelime..umarım söylediklerinden birazda olsa bişeyler alır..

çok haklısın..nekadar büyük terbiyesizliktir o kelime..umarım söylediklerinden birazda olsa bişeyler alır..
kızlar ozur dılerm sızlerı strese soktuysam ozellıkler ablalarımdan ama haksızlıga gelemem ben kımseyı ezdırmem ozellıkle yılladr tanıdıgım ınsalar gıbı olduunz cok sevdım sızlerı kımseyı kırmak uzmek ıstemem bana herkes laf soyler kırar ses etmem canım gıbı sewdıgım bırıne laf ederlerse cıkarıırm tırnaklarımı htıcem.. kımse kımseyı burda kıramaz buraya dertlesmeye gulmeye gelıorz

canım sıkıldı,hastayım kocamda bugün işi var diye biraz gecikecekmiş

benimki hergün geç geliyo boşver geçmiş olsun tum topik hasta olmuş..çok şükür uzak olsun ben çok uzun zamandır hiç hasta olmadım arada bi hapşırıyom okadar..ay inşallahta olmam

canım boşverin uzatmayın,sıkmayın canınızı daha fazla..sanalda olsa birbirimizle birçok şeyimizi paylaşıyoruz ve seviyoruz birbirimiz...

eee ne pişirmişti kocacın sana söyle bakalım

canım boşverin uzatmayın,sıkmayın canınızı daha fazla..sanalda olsa birbirimizle birçok şeyimizi paylaşıyoruz ve seviyoruz birbirimiz...

eee ne pişirmişti kocacın sana söyle bakalım
bana bısey yapınca susuorm da sewdgm ınsanlara dayanamıom
erkan tavuk sote pılav salata yapmstı allah razı olsn sen nasılsn abla atesım var bnm wallaha :18:

benimki hergün geç geliyo boşver geçmiş olsun tum topik hasta olmuş..çok şükür uzak olsun ben çok uzun zamandır hiç hasta olmadım arada bi hapşırıyom okadar..ay inşallahta olmam

aman inşaallah sen hasta olma bebişin var senin...

kız benimki hergün saatinde gelir ya ben öyle alışmışım geç gelince sıkılıyorum...

bende sakaryalıım tatlım ama pek uygun zamanda yazmadım sanırım

yooo bi konu varda..:) kendinden bahsetsene

aşkımmmm hayatım bitanemm biz seni tanıyoruz sen hepimizin canısın..burada kimin ne olduğunu herkes azçok biliyo .. içinde tutacağına yazman daha iyi oldu..burdaki herkes seni çok seviyo..biz tadını çıkaralım buranın çıkarmayı beceremeyende işine baksın..

bana bısey yapınca susuorm da sewdgm ınsanlara dayanamıom
erkan tavuk sote pılav salata yapmstı allah razı olsn sen nasılsn abla atesım var bnm wallaha :18:

abowww dikkat et kız hastalanma önlemini erken al...benim boğazım çok kötü walla birde öksürük beni mahvetti:2:

canım sakaryadan bırı görunce heyecan yapıyorum hemencık
ben 27 yaşınddayım cnm merkezde oturuyorum
2 cocuk annesıyım
sende ufaktan bahsetsne cnm 8 haftalık bebış varmış rabbım kucagunada nasıp etsın ınşalla
hangı dr a gıdıyosun cnm
sakaryalı gebelerın topii var bılıyomusun
dr paylaşımları yapılıyo

arada olsun bende sizlerle vakit geçirim kızlar...

evet biz varız

burdan başka topike gitmiyorum..burası iyi :) evet 8 haftalık bebiş var..amin inşallah..bende merkezdeyim..çok sakaryalı kişi var aslında sitede ama benim başka topkilerde takılma alışkanlığım yok..: D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…