Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzumm bal kopugummm bıtanem bnde sıız cok sewıorum ya dayanamadm vallaha bde aglamıs bnde agladım seyını oksat deyınce nolms ılla gebe mı olmam lazım aglamk ıcın ınsan olmam yeterlı degılmı

ne guzel cnm zaten orası aktıf bı topik degıl cnm buradakı gıbı sohpet ortamı yok sadece dr paylaşımı var
ben sakaryalıya nadır rastlıyorum cnm
sen calışşıyomusun cnm

adet olmadım gecen ay ollmıyım dıye bu ayda olım dıye edıormm adet olsam sınırımde kalmazdı sogan ıse yarasın adet olayımmmm

adet olmadım gecen ay ollmıyım dıye bu ayda olım dıye edıormm adet olsam sınırımde kalmazdı sogan ıse yarasın adet olayımmmm

inşaallah bebek yoksa hemen adet ol,ben de adet olmaya yakın çok sinirli olurum..bana bak belki senin ateşin stresten çıkmıştır

inşaallah bebek yoksa hemen adet ol,ben de adet olmaya yakın çok sinirli olurum..bana bak belki senin ateşin stresten çıkmıştır
yok ablam bebek mebek 2 kere yapmayla olmaz grıptm ya erkana yaklastm gunah calısıo bulasır allahım herkesın gonlune gore versın kımseyı kımseye muhtac etmesn hepımızn bebegı olsnn kımse saygısını yıtırmesn kıbıre kapılmasın kıbır seytandandr

amin..
bebek bir kere yapmaklada olur,inşaallah ta olmuştur canım....
walla çalışan insan için hastalık daha kötü,biz evde zor dayanıyoz...

amin..
bebek bir kere yapmaklada olur,inşaallah ta olmuştur canım....
walla çalışan insan için hastalık daha kötü,biz evde zor dayanıyoz...
abla ınsallah olmamıstr neden dersen antıbıyotk ıcıorm bogazmın enfeksıyonu ıcın cocuk ozurlu olur allah korusun adet olayım yeter bana

boşver annem sen kalp kırmak zten istemiyorz yapmıyoruzzda benim hakkım kımler neler söyldi bak ordan girdim burdan çıktı kaide alıncak olsaydı alıırdım sen den al

bana bısey yapınca susuorm da sewdgm ınsanlara dayanamıom
erkan tavuk sote pılav salata yapmstı allah razı olsn sen nasılsn abla atesım var bnm wallaha :18:
ohhhhhh enişte döktürmüş ellerine sağlık. Ateşin bir işaretmii Kız bak hemen üstünü kalınlaştır bir ferin taylot gibi bişey iça daçayı ıhlamur azcık terle hemen geçer biz azcık hisetikmi heemn geçiriyoz kapmadan
abla ınsallah olmamıstr neden dersen antıbıyotk ıcıorm bogazmın enfeksıyonu ıcın cocuk ozurlu olur allah korusun adet olayım yeter bana

anlata bildimm mi

kımseyı kırmam kımsede bızı kırmasın herkes efendı olsunnn kzum

Kızlar merhaba başak annesınemı gıttı
çakmapolly sen sakaryalımısın azönce gecmışı okurken öle geldı bana

gidiyorum hayatım bu gece

oğlum 2 aylık oldu
annemde kalıcam birazda, tek başıma bebeğime bakabilirm ama biraz huysuz bi oğlan
ç.ok yorulurum diye düşünüyorum bşrazda annemde kalıcam

Kızlarrr hepinize iiakşamlar aa neler olmuş öylee şaşırdım ve üzüldüm açıkcası..begümcüüm cnm seni çok severim ben tatlım haklısın kırılmakta bencede üzüldüm gerçekten..ama cnm biraz fazla üstüne gidilmiş gibi geldi bana sonuçta karşıdaki insanda hamile inan bu yazılanlara başkası 1 üzülse o 10 üzülür saolsun arkadaşlarda yapıcı değil iyice yıkıcı şekilde körüklemiş sonuçta olgun insanlarız hanımlar çok üzüldüm ben kimse kimseyle kötü olsun istemem inş düzelir ne diyim..

burda bir kavga yok. Dengesiz lafların bakış açıalrı eleştirdik tek hamilede o değil hamileyse melek değil ya neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…