kuzumm bal kopugummm bıtanem bnde sıız cok sewıorum ya dayanamadm vallaha bde aglamıs bnde agladım seyını oksat deyınce nolms ılla gebe mı olmam lazım aglamk ıcın ınsan olmam yeterlı degılmıyooo bi konu varda..:) kendinden bahsetsene
aşkımmmm hayatım bitanemm biz seni tanıyoruz sen hepimizin canısın..burada kimin ne olduğunu herkes azçok biliyo .. içinde tutacağına yazman daha iyi oldu..burdaki herkes seni çok seviyo..biz tadını çıkaralım buranın çıkarmayı beceremeyende işine baksın..
kıyamam kurban oluurmm dıkkat ett heeabowww dikkat et kız hastalanma önlemini erken al...benim boğazım çok kötü walla birde öksürük beni mahvetti:2:
evet biz varız
burdan başka topike gitmiyorum..burası iyi :) evet 8 haftalık bebiş var..amin inşallah..bende merkezdeyim..çok sakaryalı kişi var aslında sitede ama benim başka topkilerde takılma alışkanlığım yok..: D
adet olmadım gecen ay ollmıyım dıye bu ayda olım dıye edıormm adet olsam sınırımde kalmazdı sogan ıse yarasın adet olayımmmm
yok ablam bebek mebek 2 kere yapmayla olmaz grıptm ya erkana yaklastm gunah calısıo bulasır allahım herkesın gonlune gore versın kımseyı kımseye muhtac etmesn hepımızn bebegı olsnn kımse saygısını yıtırmesn kıbıre kapılmasın kıbır seytandandrinşaallah bebek yoksa hemen adet ol,ben de adet olmaya yakın çok sinirli olurum..bana bak belki senin ateşin stresten çıkmıştır
amin..yok ablam bebek mebek 2 kere yapmayla olmaz grıptm ya erkana yaklastm gunah calısıo bulasır allahım herkesın gonlune gore versın kımseyı kımseye muhtac etmesn hepımızn bebegı olsnn kımse saygısını yıtırmesn kıbıre kapılmasın kıbır seytandandr
begum kuzum sakın ol bos verr
kuzummm lımon suyu yokmuu kaynanı dı gıtsın alsın
abla ınsallah olmamıstr neden dersen antıbıyotk ıcıorm bogazmın enfeksıyonu ıcın cocuk ozurlu olur allah korusun adet olayım yeter banaamin..
bebek bir kere yapmaklada olur,inşaallah ta olmuştur canım....
walla çalışan insan için hastalık daha kötü,biz evde zor dayanıyoz...
boşver annem sen kalp kırmak zten istemiyorz yapmıyoruzzda benim hakkım kımler neler söyldi bak ordan girdim burdan çıktı kaide alıncak olsaydı alıırdım sen den albengısu sen neden bu kadar kendını onemsıyosun anlamadım yada yaran mı var ustune alnıyosun ıstıyosan gunde 3 kere carpıs bana ne ..
sakıncalı durum olsada bana ne bbebek senın koca senın..
ıster kocanı memnun et ıster etme ıkınızın sorunu
neden ustune bu kadar alındın anlayamadım
ohhhhhh enişte döktürmüş ellerine sağlık. Ateşin bir işaretmiibana bısey yapınca susuorm da sewdgm ınsanlara dayanamıom
erkan tavuk sote pılav salata yapmstı allah razı olsn sen nasılsn abla atesım var bnm wallaha :18:
abla ınsallah olmamıstr neden dersen antıbıyotk ıcıorm bogazmın enfeksıyonu ıcın cocuk ozurlu olur allah korusun adet olayım yeter bana
boşver annem sen kalp kırmak zten istemiyorz yapmıyoruzzda benim hakkım kımler neler söyldi bak ordan girdim burdan çıktı kaide alıncak olsaydı alıırdım sen den al
ohhhhhh enişte döktürmüş ellerine sağlık. Ateşin bir işaretmiiKız bak hemen üstünü kalınlaştır bir ferin taylot gibi bişey iça daçayı ıhlamur azcık terle hemen geçer biz azcık hisetikmi heemn geçiriyoz kapmadan
anlata bildimm mi
Takilak didik
aradim ama korkutmayim seni
Kızlar merhaba başak annesınemı gıttı
çakmapolly sen sakaryalımısın azönce gecmışı okurken öle geldı bana
burda bir kavga yok. Dengesiz lafların bakış açıalrı eleştirdik tek hamilede o değil hamileyse melek değil yaKızlarrr hepinize iiakşamlar aa neler olmuş öylee şaşırdım ve üzüldüm açıkcası..begümcüüm cnm seni çok severim ben tatlım haklısın kırılmakta bencede üzüldüm gerçekten..ama cnm biraz fazla üstüne gidilmiş gibi geldi bana sonuçta karşıdaki insanda hamile inan bu yazılanlara başkası 1 üzülse o 10 üzülür saolsun arkadaşlarda yapıcı değil iyice yıkıcı şekilde körüklemiş sonuçta olgun insanlarız hanımlar çok üzüldüm ben kimse kimseyle kötü olsun istemem inş düzelir ne diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?