Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım benim kendimi önemsediğim falan yok burda şakalaşıyoruz hepimiz bazen abuk subuk konuşabiliyoruz üstüme alındım çünkü sabah bana kızmıştın haklısında misafir falan alıp yormamam lazım mesela kendimi ama gelcem diyene gelmede denmez ayıp olur ayrıca çarpışmaya gelince evet özelim hepimiz paylaşıyoruz burda özelimizide sen ona kızınca ister istemez alındım hatta facetende sordum sana kuzum banamı dedin o lafları diye güzelce sordum gördünmü bilmem kedide evet sana gıcığız diyince size naaptığımı sormak hakkım diilmi :26:

geçenki o yazdığım şey içinde özür dilerim okadar utandığını söyleseydin hemen silerdim zaten sadece bilip bilmediğini bilmediğimden oyüzden bahsetmiştim ama keşke ozaman söyleseydin bunu kötü niyetle söylenmişte bişiide diildi seni nekadar ço sevdiğimi bilirsin bu kkda bak topiktebile demiyom kkda numaram bile bitek sende var ozaman aramıştın konuşmuş dertleşmiştik ne güzel sevincine derdine bende ortak olmuştum her zaman senin içinde dua ediyodum yavruna kavuşabil diye hayır anlamıyorum durduk yere noolduda bu kadar kızdın bana faceten veya özelden uyarabilirdin hatalarımı ne oluyosa zaten asıl benim başıma saflığımdan geliyo langur lungur konuşmuşumki böyle düşündüğünüzün farkına varamadım ama niyetim kimseyi kırmak diildi helede seniii.. böyle düşünmenede çok üzüldüm kendini beğenmiş herkese yüksekten bakan kötü huylu biri olarak düşünmen ağrıma gitti demek gözünde öyle biriyim

bn cocuk degılım kuzum gaza gelmem ama kımseyede kendımle dalga gectrmem sana da laf ettrmem kımseyede

merve yenı degıl canım eskı ark ama gelmıyodu

mervecım nasılsın nasıl gıdıyo gebelıgın

İyiyim kuzum seni sormalı asıl sen nasılsın iyimisin?
Mide rahatsızlığım var biraz oda normal
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah canım
sizlerinde güzel habelerini alırız
en son aşılama felan diyodun ne odlu?

ben senınle konustugumu ınkar etmedm bana destek olmadın da demedım senınle sadce bı kez asılamamda konustum ınkar etmedım kı sevınc ablaya bıle soyledım
sen ne yaptıgının sanırım farkında degılsın burda herkesın kalbını kırıyosun herkes hamıle oldugun ıcın susuyo ama sen ustune ustelık yıne aynı seylerı yapıosun bn sana sabah senı dusnup dıkkat et dıyorum dık dık konusuosn etmezsen etme salaklık bnde neyse yazmıcam dahada cok sınırlıyım

rabbım saglıkla kuagına almayı nasıp etsın tatlım ya

benım asılma olcktı 15 gun gıttım yumurta takıbıne en son dok gıt buyumemsı onur ay gel dedı tedavyı brıaktım

Ay ben yazılanları okuyunca şok oldum
bengiş hiç öyle biri değil valla okuyunca üzüldüm
Helede yok bebeğine alınanları paylaşıyomuşta
burdakileride düşünmüyormuş hiç o niyette bi insan değil
yani üstelik hiçmi dışarda bebek kıyafeti bebek görmüyoruz
keşke denilseydi güle güle günlerde kullansın bebeğin diye
tuhaf geldi valla:26::26::26:

biliyorum beni ve özelliklede bebeğimi düşündüklerini ama kedi arkadaşımız öyle konuşunca ne yapacağımı şaşırdım hayır dedim ne kötülüğümü gördüler derdim kimseye akıl vermek diil maksadım sadece fikir vermek bilgiçlik taslamış gibi anlaşıldığımı bilmiyordum bu yüzdende çok üzüldüm içimde kimseye karşı kötü bi niyet yok kimi kırıyosam direk o an yüzüme söylesin bidaa yapmam zaten onu baksana ağlamış olmamı bile duygu sömürüsü olarak algılamışlar.. :26: zaten dün gece gördüğüm rüyadan ötürü çok moralim bozuk duygusalım kolaymı eşinin gözünün önünde vurulduğunu görmek rüyada olsa helede o parmağı kopmuş eli gözümün önünden gitmiyor.. bende ne diyosam şakasına diyorum zaten sevinç ablamla yemek konuşunda şakalaşıyorum başakla bebeği konuşunda ama hepimiz yapmıyomuyuz hepimiz birbirimize takılmıyomuyuz başkada kime öyle bişii yapıyomki yanlış anlaşılıyom acaba ne diyosam iyi niyetimden diyom böyle yanlış anlaşılmak istemezdim... helede begüm tarafından onun yeri ayrıydı bende.....

rabbım saglıkla kuagına almayı nasıp etsın tatlım ya

benım asılma olcktı 15 gun gıttım yumurta takıbıne en son dok gıt buyumemsı onur ay gel dedı tedavyı brıaktım

Kız sende bi problem yoktu hatırladığım kadarıyla eşinde vardı
yumoşların büyümedi mi şubatamı bıraktınız aşılamayı
hangi ilaçları kullandın klomen felan mı
yoksa gonalf mı?

bak cnm senı tanımıyorm oncelıkle bebgını kucagna saglıkla al tabıkı heves eder paylasır bn dısarda gormuyomuyum tabıkı goruyıorm aldıgı herseyı adan zye paylasmak ayıptr bu bır burda yasca buyuk ablalarmz var onlara tesr cewap vermek kımseye yakısmaz hepsı susuyoo hamıle dıye ama bana seyını oksat dedı sana desem hosuna gıdermı bılmıyosun lutfen butun sayfaları okumadan mudahele etme olurmu bnm ıyetım onu yargılmak deıl burda ınsan gbı dertlesıorz saygı yoksa gelmesın saygısı olmayan.. yada sen yapamıosn bılmıosn kımse kımseden ustun deıl hepımz ınsanız

klomen daha once ıkı defa kullanmsıtım buyumustu asılma ıcın tekrar kullandum 12mm kaldı doktrda ıptal ettı butun emegım cope gıdınce bende bıraktım canım ya tup gececem sımdılık bıraktım yenı oldu 3 gun once

kız sen demedinmi sana gıcığız diyeee yok kocamın kaçcağı yok zatende öyle bişii yapmıycağını biliyorum ama genede ihmal etmek istemiyorum kocamı bunda ne varki.. elbetteki biliyorum benden büyükleri olduğunu biricik nazemir sevinç ablam var onlarada saygıda kusur etmek haddime diilki yapmadımda öyle bişii bi sevinç ablama yemek konusunda takılıyom bazen oda bi şikeyeti varsa bana söylesin yaani :26: benim maksadım hiç bi zaman akıl vermek olmadı fikir paylaşmaktı sadece ama yanlışım varsa keşke ozaman zamanında yüzüme karşı söylenseydi...

mesaj tekrrıııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:

Bne burdaki herkesi tanıyorum daha öncedende takılıyordum buraya sen yoktun o zamanlar seni yeni gördüm
Burda daha ne paylaşımlar oldu cinsellikle ilgili ama demekki senin hoşuna gitmiyor bu tarz şeyler
Keşke daha tatlı dille uyarılsa bide sizde göreceksiniz inşallah hamile kaldığınızda insan hamileyken öyle alıngan öyle sulugözlü oluyorki
dokunsalar ağlayacak modu olur ya hani işte o hesap.yani eleştirler acımasızca olmuş biraz
Bebeğe alınan şeyleri paylaşma konusuna gelince onu tuhaf karşılıyorum hala
sen heves etmezmisin mesela alsan bebeğine bişeyler buraya koymak için
hasretini çekmişsin heveslenmişsin bence bunu yadırgama

sen bunları dusunme doverımmmm bebsıın nasıl bakalımmm sen nasılsn bebegımmm

Kuzucuum bugün rahatım ama gece ağrılarım daha çok olduğu için uyumaya korkuyoruum:18::18:bu arada dün yasin okudum namaz kıldım hepinize dua ettim kk daki bütün ark dualarını kabul et Allah ım dedim inşşşşşş

evet dedim önce takıldım nebilim kım gıcık sna gıcık diye birşey yok. Söylediklerin kırıcı yanlış .Doğru değil. Ben eskileri çoook bilmiylorum okudugum kadar biliyorum. Sende yazdıgın kadarsın ben anladım kadar. Ne oldugunu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…