bengısu sen neden bu kadar kendını onemsıyosun anlamadım yada yaran mı var ustune alnıyosun ıstıyosan gunde 3 kere carpıs bana ne ..
sakıncalı durum olsada bana ne bbebek senın koca senın..
ıster kocanı memnun et ıster etme ıkınızın sorunu
neden ustune bu kadar alındın anlayamadım
demınde dedgım gıbı cok fazla onemseme kendını ayrıca herkese de laf yetıstırme akıl verme kendını ustun gorme hepımız ınsanız bı avuc topragın ıcıne ggıdıcezz.. cok sıvrı dıllı de konusma gecen gun sana cok sınır oldum bısey demedm ama bugun amma ustune alınıp agladım falan duygu somurusu yapma.. bana ogun seyını oksasın kocan yazmıssn madem bana bıse ogretıosn ıyı nıyetlısın burda mılyonlarca kısı goruyoo yazmıssn o kadar utandım kı kufur etmek geldı aama sustum bılıyrum ewet dedım. kendını ovmelerın yuksektenn bakmalrın var burda herseyını paylasıosun bızde bebek ıstıorz her aldıgını paylasıosun bızde almak ıstıorz ama bebegımız yok sadece kendını dusunuosn bıraz karsındakılerı dusun
bak su gordguun ben varya oyle salak bı ınsanım kı ben bıle gordum bu yaptıklarını bence bı sılkelen bu kotu huyların evladına gecmesın hepımızn hatası var dedım ya ınsanız ama herkesı kırma ayrıca kısı kendını bılırmıs nasıl ustune alınıyosun bence yazma daha bıse kalp kırmak bn asla ıstemem helekı hamıle bı kadını asla o yuzden sus lutfen
Kızlarrr hepinize iiakşamlar aa neler olmuş öylee şaşırdım ve üzüldüm açıkcası..begümcüüm cnm seni çok severim ben tatlım haklısın kırılmakta bencede üzüldüm gerçekten..ama cnm biraz fazla üstüne gidilmiş gibi geldi bana sonuçta karşıdaki insanda hamile inan bu yazılanlara başkası 1 üzülse o 10 üzülür saolsun arkadaşlarda yapıcı değil iyice yıkıcı şekilde körüklemiş sonuçta olgun insanlarız hanımlar çok üzüldüm ben kimse kimseyle kötü olsun istemem inş düzelir ne diyim..
cnm mrb ben sen yenimisin bu topikte yoksa ben mi seni yeni görüyorum hiç konuşamadık biz..
merve yenı degıl canım eskı ark ama gelmıyodu
mervecım nasılsın nasıl gıdıyo gebelıgın
canım benim kendimi önemsediğim falan yok burda şakalaşıyoruz hepimiz bazen abuk subuk konuşabiliyoruz üstüme alındım çünkü sabah bana kızmıştın haklısında misafir falan alıp yormamam lazım mesela kendimi ama gelcem diyene gelmede denmez ayıp olur ayrıca çarpışmaya gelince evet özelim hepimiz paylaşıyoruz burda özelimizide sen ona kızınca ister istemez alındım hatta facetende sordum sana kuzum banamı dedin o lafları diye güzelce sordum gördünmü bilmem kedide evet sana gıcığız diyince size naaptığımı sormak hakkım diilmi :26:
geçenki o yazdığım şey içinde özür dilerim okadar utandığını söyleseydin hemen silerdim zaten sadece bilip bilmediğini bilmediğimden oyüzden bahsetmiştim ama keşke ozaman söyleseydin bunu kötü niyetle söylenmişte bişiide diildi seni nekadar ço sevdiğimi bilirsin bu kkda bak topiktebile demiyom kkda numaram bile bitek sende var ozaman aramıştın konuşmuş dertleşmiştik ne güzel sevincine derdine bende ortak olmuştum her zaman senin içinde dua ediyodum yavruna kavuşabil diye hayır anlamıyorum durduk yere noolduda bu kadar kızdın bana faceten veya özelden uyarabilirdin hatalarımı ne oluyosa zaten asıl benim başıma saflığımdan geliyo langur lungur konuşmuşumki böyle düşündüğünüzün farkına varamadım ama niyetim kimseyi kırmak diildi helede seniii.. böyle düşünmenede çok üzüldüm kendini beğenmiş herkese yüksekten bakan kötü huylu biri olarak düşünmen ağrıma gitti demek gözünde öyle biriyim
İyiyim kuzum seni sormalı asıl sen nasılsın iyimisin?
Mide rahatsızlığım var biraz oda normal
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah canım
sizlerinde güzel habelerini alırız
en son aşılama felan diyodun ne odlu?
bn cocuk degılım kuzum gaza gelmem ama kımseyede kendımle dalga gectrmem sana da laf ettrmem kımseyede
cnm mrb ben sen yenimisin bu topikte yoksa ben mi seni yeni görüyorum hiç konuşamadık biz..
canım ağlama bak hamilesin...hem kimse senin halvet yapmana bişey demiyor,ayrıca bakma hepimiz şakalaşıyoruz ama sınırı aşmamak kaydıyla,yoksa kimsenin özel hayatına karışmaya hakkımız yok yani ben en azından kendi adıma söylüyorum...
seni bu konuda uyaranlar elbette seni ve bebeğini düşünüyolar başka art niyet olamaz,belki olur ya insanız bizler bilmeden karşımızdaki insanları kırabiliriz,kırılan kişi belli eder tabi,kendini o zamanda konuşulur hallolur,gerilmeyin boşuna hem kimseye direkt söylenmiş birşey yok....hadi bebeğini düşün ve ağlama...
rabbım saglıkla kuagına almayı nasıp etsın tatlım ya
benım asılma olcktı 15 gun gıttım yumurta takıbıne en son dok gıt buyumemsı onur ay gel dedı tedavyı brıaktım
Ay ben yazılanları okuyunca şok oldum
bengiş hiç öyle biri değil valla okuyunca üzüldüm
Helede yok bebeğine alınanları paylaşıyomuşta
burdakileride düşünmüyormuş hiç o niyette bi insan değil
yani üstelik hiçmi dışarda bebek kıyafeti bebek görmüyoruz
keşke denilseydi güle güle günlerde kullansın bebeğin diye
tuhaf geldi valla:26::26::26:
sen bunları dusunme doverımmmmCnmm biliyorum tatlım haklısında zaten ben sadece kötü oldunuz diye üzüldüüm inş düzelir o da hatasını anlar eminim
Kız sende bi problem yoktu hatırladığım kadarıyla eşinde vardı
yumoşların büyümedi mi şubatamı bıraktınız aşılamayı
hangi ilaçları kullandın klomen felan mı
yoksa gonalf mı?
Senin derdin koan kaçmasın seni seviyorsa neden akçsın güzel. Olurmu canım ne hadddiiime sana halvetine gğn bağlamakBence doğru değil 7 ayılıkken artık doğru bulmuyorum
Sen niye üstüne alındınki şimdi ? bu topiğe sen yokken birsürü girip çıkan başka topikte sataşan çok var
Ben seni tanımamaetmem çokta muhappetim yokAma yaptıgın yorumalr yanlış burda senden bilgin insanlarda vardır yaşca büyüklerimiz var , evet insanlara fikir verebilirsin lakin, kimseye sen yanlışsın bu oyle olmaz böyle olur demen yanlış Sen nerden biliyorsun senden daha fazla tecrübesi olmadıgını neler bildiğini hiç konuşmadıgı halde akıl veriyorsun ki belkide senın akılların yanlış akrşındaki senden bin kat fazla görmüş geçirmeiş. Sana kardeş tavsiyesi, kimseye akıl verme bu kötü ve kendini beğenmişliğe girer bence. Kimsenin kimseye akıl verme lüksü yok. Fikir verirsin . Gerisi karşıdakine kalmış. Belkide onun doğrsu o
evet aldım gıı topuklu olanı 150 tliş fitlar yanlış olmuş 200 yazıyordu
Merhaba cnaım yok önceden giriyordum
sonra girmemeye başladım bu bebek işini baktım çok kafama takıyorumİ
Ay ben yazılanları okuyunca şok oldum
bengiş hiç öyle biri değil valla okuyunca üzüldüm
Helede yok bebeğine alınanları paylaşıyomuşta
burdakileride düşünmüyormuş hiç o niyette bi insan değil
yani üstelik hiçmi dışarda bebek kıyafeti bebek görmüyoruz
keşke denilseydi güle güle günlerde kullansın bebeğin diye
tuhaf geldi valla:26::26::26:
mesaj tekrrııııııııııııııııııııııııbiliyorum beni ve özelliklede bebeğimi düşündüklerini ama kedi arkadaşımız öyle konuşunca ne yapacağımı şaşırdım hayır dedim ne kötülüğümü gördüler derdim kimseye akıl vermek diil maksadım sadece fikir vermek bilgiçlik taslamış gibi anlaşıldığımı bilmiyordum bu yüzdende çok üzüldümiçimde kimseye karşı kötü bi niyet yok kimi kırıyosam direk o an yüzüme söylesin bidaa yapmam zaten onu baksana ağlamış olmamı bile duygu sömürüsü olarak algılamışlar.. :26: zaten dün gece gördüğüm rüyadan ötürü çok moralim bozuk duygusalım kolaymı eşinin gözünün önünde vurulduğunu görmek rüyada olsa helede o parmağı kopmuş eli gözümün önünden gitmiyor.. bende ne diyosam şakasına diyorum zaten sevinç ablamla yemek konuşunda şakalaşıyorum başakla bebeği konuşunda ama hepimiz yapmıyomuyuz hepimiz birbirimize takılmıyomuyuz başkada kime öyle bişii yapıyomki yanlış anlaşılıyom acaba ne diyosam iyi niyetimden diyom böyle yanlış anlaşılmak istemezdim... helede begüm tarafından onun yeri ayrıydı bende.....
bak cnm senı tanımıyorm oncelıkle bebgını kucagna saglıkla al tabıkı heves eder paylasır bn dısarda gormuyomuyum tabıkı goruyıorm aldıgı herseyı adan zye paylasmak ayıptr bu bır burda yasca buyuk ablalarmz var onlara tesr cewap vermek kımseye yakısmaz hepsı susuyoo hamıle dıye ama bana seyını oksat dedı sana desem hosuna gıdermı bılmıyosun lutfen butun sayfaları okumadan mudahele etme olurmu bnm ıyetım onu yargılmak deıl burda ınsan gbı dertlesıorz saygı yoksa gelmesın saygısı olmayan.. yada sen yapamıosn bılmıosn kımse kımseden ustun deıl hepımz ınsanız
sen bunları dusunme doverımmmmbebsıın nasıl bakalımmm sen nasılsn bebegımmm
evet dedim önce takıldım nebilim kım gıcık sna gıcık diye birşey yok. Söylediklerin kırıcı yanlış .Doğru değil. Ben eskileri çoook bilmiylorum okudugum kadar biliyorum. Sende yazdıgın kadarsın ben anladım kadar. Ne oldugunu bilmemkız sen demedinmi sana gıcığız diyeeeyok kocamın kaçcağı yok zatende öyle bişii yapmıycağını biliyorum ama genede ihmal etmek istemiyorum kocamı bunda ne varki.. elbetteki biliyorum benden büyükleri olduğunu biricik nazemir sevinç ablam var onlarada saygıda kusur etmek haddime diilki yapmadımda öyle bişii bi sevinç ablama yemek konusunda takılıyom bazen oda bi şikeyeti varsa bana söylesin yaani :26: benim maksadım hiç bi zaman akıl vermek olmadı fikir paylaşmaktı sadece ama yanlışım varsa keşke ozaman zamanında yüzüme karşı söylenseydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?