ben senınle konustugumu ınkar etmedm bana destek olmadın da demedım senınle sadce bı kez asılamamda konustum ınkar etmedım kı sevınc ablaya bıle soyledım
sen ne yaptıgının sanırım farkında degılsın burda herkesın kalbını kırıyosun herkes hamıle oldugun ıcın susuyo ama sen ustune ustelık yıne aynı seylerı yapıosun bn sana sabah senı dusnup dıkkat et dıyorum dık dık konusuosn etmezsen etme salaklık bnde neyse yazmıcam dahada cok sınırlıyım
Bne burdaki herkesi tanıyorum daha öncedende takılıyordum buraya sen yoktun o zamanlar seni yeni gördüm
Burda daha ne paylaşımlar oldu cinsellikle ilgili ama demekki senin hoşuna gitmiyor bu tarz şeyler
Keşke daha tatlı dille uyarılsa bide sizde göreceksiniz inşallah hamile kaldığınızda insan hamileyken öyle alıngan öyle sulugözlü oluyorki
dokunsalar ağlayacak modu olur ya hani işte o hesap.yani eleştirler acımasızca olmuş biraz
Bebeğe alınan şeyleri paylaşma konusuna gelince onu tuhaf karşılıyorum hala
sen heves etmezmisin mesela alsan bebeğine bişeyler buraya koymak için
hasretini çekmişsin heveslenmişsin bence bunu yadırgama
amın allah kabul ettsn bıtanemKuzucuum bugün rahatım ama gece ağrılarım daha çok olduğu için uyumaya korkuyoruum:18::18:bu arada dün yasin okudum namaz kıldım hepinize dua ettim kk daki bütün ark dualarını kabul et Allah ım dedim inşşşşşş
Kuzucuum bugün rahatım ama gece ağrılarım daha çok olduğu için uyumaya korkuyoruum:18::18:bu arada dün yasin okudum namaz kıldım hepinize dua ettim kk daki bütün ark dualarını kabul et Allah ım dedim inşşşşşş
Canım hamilemisin yoksaa :26:
Kızlarrr hepinize iiakşamlar aa neler olmuş öylee şaşırdım ve üzüldüm açıkcası..begümcüüm cnm seni çok severim ben tatlım haklısın kırılmakta bencede üzüldüm gerçekten..ama cnm biraz fazla üstüne gidilmiş gibi geldi bana sonuçta karşıdaki insanda hamile inan bu yazılanlara başkası 1 üzülse o 10 üzülür saolsun arkadaşlarda yapıcı değil iyice yıkıcı şekilde körüklemiş sonuçta olgun insanlarız hanımlar çok üzüldüm ben kimse kimseyle kötü olsun istemem inş düzelir ne diyim..
sen napmaya calısıon sen allttan alıosn bılmeden yanlıskla yaptıgın dusnuorm arkadasn laf sokuyoo elım ayagım tıtrıyo sınırden amacn ne senınkeşke uyarsaydın canım ozaman beni bak bu bu hareketlerin hoşuma gitmiyo yapma lütfen bidaha diye ben seni asla kırmak istemem biliyosun seni ne kadar sevdiğimi ama gözünde bu kadar kötü olduğumu bilmiyodum sağol yaanii ne diyim başka..bu kadarda yanlış anlaşıldığımın farkında diildim bu benden kaynaklandıysa özür dilerim.. rahatınızı bozuyosam istemiyosanız söyleyin gelmem bidaa...
evet cnm yeniii sayılırr daha 6 haftalık
Ay ben yazılanları okuyunca şok oldum
bengiş hiç öyle biri değil valla okuyunca üzüldüm
Helede yok bebeğine alınanları paylaşıyomuşta
burdakileride düşünmüyormuş hiç o niyette bi insan değil
yani üstelik hiçmi dışarda bebek kıyafeti bebek görmüyoruz
keşke denilseydi güle güle günlerde kullansın bebeğin diye
tuhaf geldi valla:26::26::26:
boş ver mervecim kötü ben olayım yeterki insanlar daha fazla kırılmasın benim yüzümden biraz konuşmak istiyorum senlen ihtiyacım var bana bi topik ismi verirmisin yanına geleyim yada face'e msnye falan gelirmisin?
ne demk ıstıyosun sen yoktun falan sen savcımısın hakımmısn kımsın arkadasımm sapıkmısın seyımı oksatırım oksatmam sana ne o kım kı bana oksat dıyo sız ıkı arkadas bulmussunuz bırbırınızı bak senınle sevıyelı konustm hamılesın sıye anlamıyosn sanırım burda bnı herkes 1 senedr tanıyo kımseye tek yanlısım yok blmeden karıısma konulara bebk esyası deıl konu
o burdakı ablalalara saygısızlık edemez tamam mı kımseyı asagılayamaz onun yuzunden faceden yazıolar buraya gırmıolar bnı sınırlendrme bılmeden
sen napmaya calısıon sen allttan alıosn bılmeden yanlıskla yaptıgın dusnuorm arkadasn laf sokuyoo elım ayagım tıtrıyo sınırden amacn ne senın
sağol deryacım bi bana sahip sen çıkmışsın bende inanamıyorum şoktayım haylaa..bu kadarmı kötü biriymişim vay bee baksana herkesi kırmışım üzmüşüm.. :26: istenmiyorum belliki burda bidaha rahatsız etmem kimseyi merak etmesinler... hakkınızı helal edin arkadaşlar hoşçakalın bidaa girmiycem bu topiğe aman sizin huzurunuz bozulmasın üzülmeyin yeterkiii....
herkes bı sılkelensın herkes burda bebegı olsn dıye toplanıyoo stres olmak ıcn bırbırını kırmak ıcın deıl oyunda oynamasın kımse.. hamıle olanda bebgını dusunup efendı olsun ttamamm ı kımse kımseyı kıramaz panık atagım cıktı elım ayagım tıtrıyo
bak hamılesın kırmak ıstemıorm cık gıt.. bnde sevınc ablaya nazoya beydaglıya belosa hatceye basaga deryaya duruya dumana laf ettrmem sen hepsını kırmııssn deryayla duru harıc o nolak bak senın yuzunden elım ayagm tıtrıo yazma bısey gtbegüm bana diyosun ama sen saygısızlık ediyosun büyüğüne.. merveye laf söyletmem 2 yıldır tanıyorum onu kimseye bi kötülüğü bi saygısızlığı yoktur saygısızlık etme sende lütfen alttan almaya çalışıyorum konu kapansın diye ama yeter artık laf soktuğum falanda yok.. herkes herşeyi anlamak istediği gibi anlıyo bune yaa günah keçisi seçildim resmen evet bilerek isteyerk kimseye bişii yapmadım ben burda özür bile diledim uzattıkça uzatıyosun ama sende.... benim kimseyi aşağıladığım yok ama şuanda sen yapıyosun onu bilmem farkındamısın... gelmiycem işte bidaha huzurun kaçmaz merak etme...
kızlarrrr ne oluyor böyleyapmayın ama sizlere yakışmıyor sakin olun lütfen....
begümcüm ayrıca yanlış olmasın benim bengisu ile bir sorunum olmadı ,lütfen canım birbiriniz daha fazla kırmayın....bak sende kötü oluyorsun..
kızlarrrr ne oluyor böyleyapmayın ama sizlere yakışmıyor sakin olun lütfen....
begümcüm ayrıca yanlış olmasın benim bengisu ile bir sorunum olmadı ,lütfen canım birbiriniz daha fazla kırmayın....bak sende kötü oluyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?