Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

keşke uyarsaydın canım ozaman beni bak bu bu hareketlerin hoşuma gitmiyo yapma lütfen bidaha diye ben seni asla kırmak istemem biliyosun seni ne kadar sevdiğimi ama gözünde bu kadar kötü olduğumu bilmiyodum sağol yaanii ne diyim başka.. bu kadarda yanlış anlaşıldığımın farkında diildim bu benden kaynaklandıysa özür dilerim.. rahatınızı bozuyosam istemiyosanız söyleyin gelmem bidaa...

ne demk ıstıyosun sen yoktun falan sen savcımısın hakımmısn kımsın arkadasımm sapıkmısın seyımı oksatırım oksatmam sana ne o kım kı bana oksat dıyo sız ıkı arkadas bulmussunuz bırbırınızı bak senınle sevıyelı konustm hamılesın sıye anlamıyosn sanırım burda bnı herkes 1 senedr tanıyo kımseye tek yanlısım yok blmeden karıısma konulara bebk esyası deıl konu

o burdakı ablalalara saygısızlık edemez tamam mı kımseyı asagılayamaz onun yuzunden faceden yazıolar buraya gırmıolar bnı sınırlendrme bılmeden

Canım hamilemisin yoksaa :26:

sağol deryacım bi bana sahip sen çıkmışsın bende inanamıyorum şoktayım haylaa.. bu kadarmı kötü biriymişim vay bee baksana herkesi kırmışım üzmüşüm.. :26: istenmiyorum belliki burda bidaha rahatsız etmem kimseyi merak etmesinler... hakkınızı helal edin arkadaşlar hoşçakalın bidaa girmiycem bu topiğe aman sizin huzurunuz bozulmasın üzülmeyin yeterkiii....

sen napmaya calısıon sen allttan alıosn bılmeden yanlıskla yaptıgın dusnuorm arkadasn laf sokuyoo elım ayagım tıtrıyo sınırden amacn ne senın

boş ver mervecim kötü ben olayım yeterki insanlar daha fazla kırılmasın benim yüzümden biraz konuşmak istiyorum senlen ihtiyacım var bana bi topik ismi verirmisin yanına geleyim yada face'e msnye falan gelirmisin?

herkes bı sılkelensın herkes burda bebegı olsn dıye toplanıyoo stres olmak ıcn bırbırını kırmak ıcın deıl oyunda oynamasın kımse.. hamıle olanda bebgını dusunup efendı olsun ttamamm ı kımse kımseyı kıramaz panık atagım cıktı elım ayagım tıtrıyo

boş ver mervecim kötü ben olayım yeterki insanlar daha fazla kırılmasın benim yüzümden biraz konuşmak istiyorum senlen ihtiyacım var bana bi topik ismi verirmisin yanına geleyim yada face'e msnye falan gelirmisin?

Faceye gel istersen bende çiftlik oyunuma dalmışım
Faceye gel

sen napmaya calısıon sen allttan alıosn bılmeden yanlıskla yaptıgın dusnuorm arkadasn laf sokuyoo elım ayagım tıtrıyo sınırden amacn ne senın

begüm bana diyosun ama sen saygısızlık ediyosun büyüğüne.. merveye laf söyletmem 2 yıldır tanıyorum onu kimseye bi kötülüğü bi saygısızlığı yoktur saygısızlık etme sende lütfen alttan almaya çalışıyorum konu kapansın diye ama yeter artık laf soktuğum falanda yok.. herkes herşeyi anlamak istediği gibi anlıyo bune yaa günah keçisi seçildim resmen evet bilerek isteyerk kimseye bişii yapmadım ben burda özür bile diledim uzattıkça uzatıyosun ama sende.... benim kimseyi aşağıladığım yok ama şuanda sen yapıyosun onu bilmem farkındamısın... gelmiycem işte bidaha huzurun kaçmaz merak etme...

cnm bişii diil biişiii yapmadım ki zaten ben..ama senin söylediin lafda gerçekten yanlışmış ama sen özürünü dilediin üzgün olduğunu anlattın artık yapacak bişii yok zamana bırak herkes yatışsıın..begüm normalde bilirsin sende çok melek gibi birisi ben onu bukadar sinirli görünce şaşırdım aslında demekki gerçekten çok kırılmış ve haklıda kırılmakta sende hamilesin başka arkş.gerçekten kösteklemiş o yüzden sanada üzüldüm inş düzelir aranız kızlar

cnmmmmmmmmmmmmmmm kıss iyimisiiiiiiiiiiiiiiiin amannnnn cnm korkutma kıs benii

bak hamılesın kırmak ıstemıorm cık gıt.. bnde sevınc ablaya nazoya beydaglıya belosa hatceye basaga deryaya duruya dumana laf ettrmem sen hepsını kırmııssn deryayla duru harıc o nolak bak senın yuzunden elım ayagm tıtrıo yazma bısey gt

ben hıc bır buyugume laf etmedım etttımı soylesın bırı daha gırmem kk ya o bılmeden bana sen yenısın dıyo bnımle ılglılı tek bır kısı kotu sey soylesın yemın edıyorum bır kez grmıcem kk ya

kızlarrrr ne oluyor böyle yapmayın ama sizlere yakışmıyor sakin olun lütfen....

begümcüm ayrıca yanlış olmasın benim bengisu ile bir sorunum olmadı ,lütfen canım birbiriniz daha fazla kırmayın....bak sende kötü oluyorsun..

kuzucummmm noldu sana böle biraz sakin tamam bişey yok sen çok sinirlenmişin belli, bide adet olmama sorunundan iyice gerilmişin ama yapma kuzucum sakin ol.......

Ayyy ben ortalığı sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyo ayy beydağlı iyikiii geldiin cnmmm

Beydağlı nasılsın canım hatırladınmı beni yazışıyorduk bir ara pıhtılaşma topiğinden
Yeni gelişme var mı sende:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…