sorununn var dmedım kımseye laf ettrmem dedım buyuksunuzkızlarrrr ne oluyor böyleyapmayın ama sizlere yakışmıyor sakin olun lütfen....
begümcüm ayrıca yanlış olmasın benim bengisu ile bir sorunum olmadı ,lütfen canım birbiriniz daha fazla kırmayın....bak sende kötü oluyorsun..
Beydağlı nasılsın canım hatırladınmı beni yazışıyorduk bir ara pıhtılaşma topiğinden
Yeni gelişme var mı sende:26:
sorununn var dmedım kımseye laf ettrmem dedım buyuksunuz
ben sana geçende de yazacaktım unuttum canım sen bu iğne olayını geçiştirme,başka bir doktora daha sor istersen..
ewet canım hatırladım nasılsın hamiilesin çok sewindim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..benim gözüm korktuğu için,hala korunuyoruz,bakalım hayırlısı..
gidiyorum hayatım bu gece
oğlum 2 aylık oldu
annemde kalıcam birazda, tek başıma bebeğime bakabilirm ama biraz huysuz bi oğlan
ç.ok yorulurum diye düşünüyorum bşrazda annemde kalıcam
Begümcüüm bırak herkes neye kırıldıysa kendi söylesin dediğim gibii bak bu sana zarar veriyoo çok gerildin olan sana olacakk yaa cnm sıcak bi ıhlamur felan kaynat ta iç cnmm
iyi o zaman canım sorduysan sorun yok...Cnm sordum başka doktorlarada ikisi iğne dedi 5 i yapma gerek yok bu değere dedi bende yapmamaya karar verdim cnm bu doktor zaten riskli gebelik alanında uzmanlık yapmış o da öyle dedii yani böyle işte cnm yaa..
Çok şükür canım bizde tüp denedik pgt yöntemiyle o düşüklerden sonra artık
Çok şükür tuttu bu haftalara gelmek mucizeydi bizim için
Rabbim nasip etti çok şükür
kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende şimdi 0.4lükten
Rabbim sanada nasip etsin çok zor
Tüp bebek denemeyi düşündünüz mü canım?
Çok şükür canım bizde tüp denedik pgt yöntemiyle o düşüklerden sonra artık
Çok şükür tuttu bu haftalara gelmek mucizeydi bizim için
Rabbim nasip etti çok şükür
kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende şimdi 0.4lükten
Rabbim sanada nasip etsin çok zor
Tüp bebek denemeyi düşündünüz mü canım?
Abim yok surda bi keyif yapim dedim burnumdan geldi yaaa ne bu boyle
Topiki kapattirmayami ugrasiyorsunuzyeter zaten butun laflar konusulmus soylenmis
Lafim hepinize bir buyuk olarak YETERRR artik diyorum
Hakli oldugunuz konularda var haksiz oldugunuzda ama yeter
Uzatmanin bir alemi yokkkkk
derya çok haklı begümüm..sen kötü olma bırak herkes ne rahatsızlığı varsa söylesin canını sıkma..
derya sen takvim yapmıcan mı kuzumm
ewde yanliz olmak gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?