cnm hamilemiydin sende inş sağlıkla kucağına alırsıın iyi bak tutmuş sevindim Allah ım inş isteyen tüm ark da nasip etsin benim gece ağrılarım oluyo sende de varmı cnm yaa
cnm ya benim biliyosun düşük geçtiği için başımdan biraz daha beklemek istiyorum kendimi çok kaptıramıyorum korkumdan:18:şu 3 ay 3,5 ay bi geçse daha rahatlıcam gibi psikolojik işte yaa
cnm ya benim biliyosun düşük geçtiği için başımdan biraz daha beklemek istiyorum kendimi çok kaptıramıyorum korkumdan:18:şu 3 ay 3,5 ay bi geçse daha rahatlıcam gibi psikolojik işte yaa
seviiinçççççç
Bencede oyle...
cnm bişii diil biişiii yapmadım ki zaten ben..ama senin söylediin lafda gerçekten yanlışmış ama sen özürünü dilediin üzgün olduğunu anlattın artık yapacak bişii yok zamana bırak herkes yatışsıın..begüm normalde bilirsin sende çok melek gibi birisi ben onu bukadar sinirli görünce şaşırdım aslında demekki gerçekten çok kırılmış ve haklıda kırılmakta sende hamilesin başka arkş.gerçekten kösteklemiş o yüzden sanada üzüldüm inş düzelir aranız kızlar
ewde yanliz olmak gibisi yok
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
ohooo bende ne ağrılar oluyo hele ilk haftalarda daha fazlaydı
bebek tutunma aşamasında ya şimdi çok normal canım bu ağrıların
sadece kırmızı kanama olursa kork ALlah korusun rabbim göstermesin
Onun haricinde korkulacak bişey yok
hatta geçen gece yalnızdım adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu
ben başladım ağlamaya bayılacağım nerdeyse doğum yapacağım sandım
sabah hemen doktora gittik çok şükür bi sıkıntı yokmuş
meğer rahim büyüyomuş
ALLAH ın izni ile geçecek inşaallah 9 ay sonra kucağına alacaksın hayırlısı ile..
Heeee bu gece sahne alamicam sesim cikmiiiine yapıyyon kısssssss:2:iyileştinmi birden
Hayırdır kıss nirdelerrr:26:
Ayyy gerçekten mi benimde gece uykumdan uyanıyorum sancıdan korkuyodum doktor normal dedi rahattlattı hıı bak şimdi bunu okuyuncada rahatladım iiyyii bari
inş cnm inşşşşşş saol
begum rahatsızlasmıs panık atak cok uzuldum olay nereye geldı
ewet yaaaa ...offf kötü oldu yaa inşaallah iyidir şimdi,kendisimi söyledi,kocası evdedir inşaallah...
begum rahatsızlasmıs panık atak cok uzuldum olay nereye geldı
bencede yeter topık kapanacak
begumcum bıraz sakın ol askımmmm ofkenı anlıyorum ama herkez kendı ayıp ıle utansın bengının kulladıgı kelımeye bende gercekden uzuldummm ama uzatmanın artık anlamıyo yok oda hatasını anlamıs
mervecımm yazmısınsan ama sorun kıyafetler degıll bengının kulladıgı kelımelerr bı kac ksıyı daha farkında olmadan kırıyo
Heeee bu gece sahne alamicam sesim cikmiiii
Abim adanaya gitti herifle on gun sonra bas basa kaldik
hımm anladım canım ama arkadaşta bana bi anda yazınca şok oldum sanane şey benim şeyim
ister elletirim ister elletmem diye
ben öyle biri değilimki anam ben ne yapayım
ne bileyim işte ortalık karıştı bi an
yaa bilseydim okadar kırılcağını hiç söylermiydim yaa ama bukadar lafı hak etmedim.. benden 3-4 yaş küçük olduğu halde özür diledim o konuda kusurum olmuş evet ama keşke ozaman uyarsaydı beni direk silerdim zaten kimse görmesin diye... ben gene özürümü dilerdim.. begümü çok severdim ben en çokta o koydu ya bana beni bu kadar kötü görüyo olması.. neyse mervenin bişii dediği yok sadece hakkımı yedirmek istemedi çünkü beni burda en iyi o tanıyo kimseyi kırmak üzmek gibi bi niyetim yoktur üzdüklerim yanlış anlaşıldıklarım olduysa özür dilerim hepinizden hiç birini kötü niyetle yapmadım ister inanın ister inanmayın arkadaşlar...
Umarın hersey yolunda gider korkma allah yardimcin olur insallah
ellerı uyusmus hastaneye goturyolarmıs esı evdemı bılmıyrm nıo ıstedım ama cokdan cıktı uzuldum
Ewet hastaneye gidiyolarmis
Hastaneye gidiyolar begum iyice fenalasmıs ah yavrum benim
çok saol cnm inş polycim sendede ağrı oluyomu bende geceleri çok oluyo yaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?