Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm hamilemiydin sende inş sağlıkla kucağına alırsıın iyi bak tutmuş sevindim Allah ım inş isteyen tüm ark da nasip etsin benim gece ağrılarım oluyo sende de varmı cnm yaa

İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
ohooo bende ne ağrılar oluyo hele ilk haftalarda daha fazlaydı
bebek tutunma aşamasında ya şimdi çok normal canım bu ağrıların
sadece kırmızı kanama olursa kork ALlah korusun rabbim göstermesin
Onun haricinde korkulacak bişey yok
hatta geçen gece yalnızdım adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu
ben başladım ağlamaya bayılacağım nerdeyse doğum yapacağım sandım
sabah hemen doktora gittik çok şükür bi sıkıntı yokmuş
meğer rahim büyüyomuş

cnm ya benim biliyosun düşük geçtiği için başımdan biraz daha beklemek istiyorum kendimi çok kaptıramıyorum korkumdan:18:şu 3 ay 3,5 ay bi geçse daha rahatlıcam gibi psikolojik işte yaa

ALLAH ın izni ile geçecek inşaallah 9 ay sonra kucağına alacaksın hayırlısı ile..

cnm ya benim biliyosun düşük geçtiği için başımdan biraz daha beklemek istiyorum kendimi çok kaptıramıyorum korkumdan:18:şu 3 ay 3,5 ay bi geçse daha rahatlıcam gibi psikolojik işte yaa

Umarın hersey yolunda gider korkma allah yardimcin olur insallah

yaa bilseydim okadar kırılcağını hiç söylermiydim yaa ama bukadar lafı hak etmedim.. benden 3-4 yaş küçük olduğu halde özür diledim o konuda kusurum olmuş evet ama keşke ozaman uyarsaydı beni direk silerdim zaten kimse görmesin diye... ben gene özürümü dilerdim.. begümü çok severdim ben en çokta o koydu ya bana beni bu kadar kötü görüyo olması.. neyse mervenin bişii dediği yok sadece hakkımı yedirmek istemedi çünkü beni burda en iyi o tanıyo kimseyi kırmak üzmek gibi bi niyetim yoktur üzdüklerim yanlış anlaşıldıklarım olduysa özür dilerim hepinizden hiç birini kötü niyetle yapmadım ister inanın ister inanmayın arkadaşlar...

ewde yanliz olmak gibisi yok

Hayırdır kıss nirdelerrr:26:

Ayyy gerçekten mi benimde gece uykumdan uyanıyorum sancıdan korkuyodum doktor normal dedi rahattlattı hıı bak şimdi bunu okuyuncada rahatladım iiyyii bari

ALLAH ın izni ile geçecek inşaallah 9 ay sonra kucağına alacaksın hayırlısı ile..

inş cnm inşşşşşş saol

ne yapıyyon kısssssss:2:iyileştinmi birden
Heeee bu gece sahne alamicam sesim cikmiiii

Abim adanaya gitti herifle on gun sonra bas basa kaldik

hımm anladım canım ama arkadaşta bana bi anda yazınca şok oldum sanane şey benim şeyim
ister elletirim ister elletmem diye
ben öyle biri değilimki anam ben ne yapayım
ne bileyim işte ortalık karıştı bi an

Heeee bu gece sahne alamicam sesim cikmiiii

Abim adanaya gitti herifle on gun sonra bas basa kaldik

walla alınmaz zaten gece olunca azıyor bu zıkkım yaa....kocicim gelmedi daha onu bekliyom,gelene kadar bakim dedim üzüldüm walla...

canım sen oleyı bılmedıgın ıcın atladın kızda sana patladı yoksa kıyaftle alakısı yok

anladım cnm dediğim gibi begüm gerçekten kırılmış yoksa o bu kadar sinirlenmezdi sende biliyosun melek gibi kıss..Sen zaten hatanı anladığını belirttin sözlerinle,özürde diledin begümü sevdiğini de söylüyosun pişman olduğun ortada zaten sende hamilesin üzülme olurmuyapabileceğin daha bişiiy de yok nolsun o da iyi birisi zaten uzatmaz bence sakinleşince sen pişmanlığını gösterdin hatanı anladın sonuçtaüzme kendini sendebak o da kötü oldu gitti aklım kaldı zatiiii onda da..sonuçta olgun hanımlarız hepimiz düzelir inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…