Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaaaa çok üzüldüm begümde aklım kalacak walla inşaallah iyidir canımm yaaa....

Bendede 4-5 haftaliga kadar adet olckmsm gbi agri oluodu ama gecti.benim kistim var canim o beni olduruyo

Hııı o da zor cnm yaa inş rahatlarsın sende tez zamanda....kızlar ben biraz çıkıyorum belim ağrıdı ama merak ederim begümü biraz dinleniyim gelirim haberleri almaya gelirim aklım kaldı görüşürüüüz

faede konsurken ellerım uyusuyo dedı panık atak varmıs ok kotym ddı baya yazmadı snra hastaneye godyrn dedı cıktı:26::26::26: ınsallah ıydır

inşallah iyidir okadar laf etti bana şurda akşamdan beri ama bişii olmasını kesinlikle istemem çok severdim ben begümü.. okadar alttanda aldım özürde diledim onu daha fazla üzmemek için elimden geleni yaptım ben oyüzden günah benden gitti kızlar kimse beni suçlamasın bu konuda bende insanım akşamdan beri ağlaya ağlaya bi hal oldum genede kırmadım onu.. bendede var teli ama benim aramam olmaz iyice dellenir sonra :26: geçmiş olsun begümüme umarım kötü bişiisi yoktur sakinleşirde yarın düzgünce konuşabiliriz.. bidaa girmesem bile buraya onla kötü şekilde ayrılmak istemem.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…