inşallah iyidir okadar laf etti bana şurda akşamdan beri ama bişii olmasını kesinlikle istemem çok severdim ben begümü..okadar alttanda aldım özürde diledim onu daha fazla üzmemek için elimden geleni yaptım ben oyüzden günah benden gitti kızlar kimse beni suçlamasın bu konuda bende insanım akşamdan beri ağlaya ağlaya bi hal oldum genede kırmadım onu.. bendede var teli ama benim aramam olmaz iyice dellenir sonra :26: geçmiş olsun begümüme umarım kötü bişiisi yoktur sakinleşirde yarın düzgünce konuşabiliriz.. bidaa girmesem bile buraya onla kötü şekilde ayrılmak istemem.. :26:
basakkkk gıdıonmu annem bnde gelınce gelırım gelcemmmm egemeee
En iyisini yaparsin canim buyutmeyin artik aslinda buyutulecek biseyde yok defalarcada uzur diledin gecmis olsum begum arkadasimizada
Hastanedelermis ateside 39, 5 cikmis serum vermisler sakinlestirici yapilmis yatiyormus hastandde
Ama erkan cok sinirlenmis duzelir insallah hersey
Hastanedelermis ateside 39, 5 cikmis serum vermisler sakinlestirici yapilmis yatiyormus hastandde
ne gerek vardı şimdi bunlara ya hata edilmiş özür dilenmiş ah begüm ah yaaaaaaa....................neyse canım sende hamilesin olur canını sıkma düzelirrr....
selam hatunlar canlarımmmm
bi tanelerimm hepinize hayırlı gecelerrrrrr
ben gidiyorum arabamız saat 2de
hazırlıklar tamamlandı
oğlişten bi not yazıp yatğın içine koydum yatınxca görücek ağlar belkimbide kirli kıyafetini bıraktım beşiğe dayanamyıp biiz çabuk çağırsın
geçmişte de bişiler olmş okuyamadım ama merak ettim biri bana link verirse sevinirim
öpüyorum hepini Allaha emanet olunnnnnn
çok özliycem sizi
selam hatunlar canlarımmmm
bi tanelerimm hepinize hayırlı gecelerrrrrr
ben gidiyorum arabamız saat 2de
hazırlıklar tamamlandı
oğlişten bi not yazıp yatğın içine koydum yatınxca görücek ağlar belkimbide kirli kıyafetini bıraktım beşiğe dayanamyıp biiz çabuk çağırsın
geçmişte de bişiler olmş okuyamadım ama merak ettim biri bana link verirse sevinirim
öpüyorum hepini Allaha emanet olunnnnnn
çok özliycem sizi
canım benim şakalaşıyoruz ama biraz şakan ağır olmuş ama özrünü dilemişin begüm iyi kızdır sende diyosun zaten severim diye belki adet olmadığı için alınganlığı hat safhadaydııı bilemezsinli neyse inşallah yarın probleminizi halledersiniz sen yinede bebeğini düşün üzülmesağol canım ama üzülmemek elde diil burda şakalaşmalar paylaşımlar bukadar yanlış anlaşılacağını bilemezdim..
kız yok yere kendini yedi yaaaaaaaa kocası sinirlenir tabi kk yı yasaklarsa hiç şaşmicam kııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz sevinç el atsana annem senden başkası çıkamaz bu işin içinden
begümcüm msjın doluymuş hayatım yollayamadım
burdan yazıyım dedim:
tşk ederim cnm olsun üüzlme ben önemsemiyorumyazdıklarını hata çoğu zman cvp bile vermiyorum
kavga çıkarmak istemiyorum topiğin huzuru bozuluyor. en iyisi önemsemiyceksin
ben zaten fazla geçmişi okuyamıyorum vaktım olmuyor
o yüzden görmüyorum yazdıklarını
böyle saçma msjlarına cvp vermeden geç hiç öenmseme sıkma canını
inşallah bi gün tanışırız seninle bende çok sevdim seni canım benm Alah a emanet ol
ben cıkıyrm mısafr gelcek gee gırebılrısme gırerım ınsallah begum gelmsı olursunnn
bıda degmeyecek ınsaların msj uzulme kardesımm ınsallah ıyısındır
ıyı geceler hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?