bende kullandım kanama olmadı ama yanma oluyordu fakat çok etkili bir fitil devam etmerhaba kızlar bi sorum olacak doktor biokadin diye bir fitil verdi 2. kullanımımda biraz yanma ve kanamam oldu aradım tahriş yaptıgı için dedi 1 gün ara ile kullan dedi
sizce bırakmalımıyım kullanan varmı ???
sevınc basaga msj attınmı kk ceza yedın dıyee
bn kullandm bndede yanma yapmstı ama butun ıltıhabı kurutan ıyı bır fıtıl
bende kullandım kanama olmadı ama yanma oluyordu fakat çok etkili bir fitil devam et
yokk karayınca sölicemmm
o doğuranlar işte kaygısız olup takmayanlarrrancak cocuk olayından caymam lazım ki oyle hamıle kalcam ozaman ben ama cok istiyorum ya anlamıyorum millet patır patır doguruyo
Kızlar geçen yazdım cevap veren oklmadı tkb neyki konuştugunuz beben namazı kılmaya gidiyorm çok konuşmayın ugraştırmayın beni
bende kullandım kanama olmadı ama yanma oluyordu fakat çok etkili bir fitil devam et
yokk karayınca sölicemmm
kanama yapması sence mormalmi sonradan birsey olur diye korkuyorumm
msj hakkın yokmu dıyeydın gzuel haberı
tesekkr edrm cevap verdgnz için inşallah alır götürr bütün iltihabı falannnn daa hamiş kalırımm :):)
neden kullanıosun cnm ona sole
yaram falan yokmuş yumurlamada normal dedi sadece akıntı ve enfeksiyon var dedi 2 antibiyotik bide bu fitili verdi işte bayaa işe yaradıgı kesinde
o doğuranlar işte kaygısız olup takmayanlarrr
neyse bundan sonra takmamaya calısıcam aybası regl olursam son gunu denıcem sonra zaten esim iki ay benden uzakta olacak kısmet nısana kalcak
o doğuranlar işte kaygısız olup takmayanlarrr
neyse bundan sonra takmamaya calısıcam aybası regl olursam son gunu denıcem sonra zaten esim iki ay benden uzakta olacak kısmet nısana kalcak
öncelikle hayırlısını iste hayırlısı neyse o olsun bide vakti zamanı gelmeden ne yaparsan yap olmuyor bizzat yaşıyoruz bunları
yani tüp bebek yaptırıyorsun tutmuyor demekki vaktı gelmemiş
kedi noldu kızz rengin kaçmışşş
öncelikle hayırlısını iste hayırlısı neyse o olsun bide vakti zamanı gelmeden ne yaparsan yap olmuyor bizzat yaşıyoruz bunları
yani tüp bebek yaptırıyorsun tutmuyor demekki vaktı gelmemiş
evet cnm cok haklısın bekleyip gormek lazım ben kendime baska ugraslar bulup kafamı dagıtmam lazım
hahah cok guldumcezaa yedık bzı ondandı bırılerı mutlu olsun
sımdıkkkk cook nemlı bı soru sorcammmmmm
ben patatesı sogan kımızı merrcımak haslaıyorum blenddan cekıyorummmmm salcasız cok guzel olduyo gelelım soruma kırmızı mercımagım bıtmıs yesıl mercımek koysam bısı olurum :101::101::101::101::101:
evet cnm cok haklısın bekleyip gormek lazım ben kendime baska ugraslar bulup kafamı dagıtmam lazım
:13: kesinlikleeeee:13:
heee biliyokkkkkk
kız onu bir daha yaparken bir tanede havuç at süper olur
fakat yeşil mercimekle yaparsan :120: bilmiyom yaniii
gel bende kırmızı merci var
sana gellene kada bakkala gtsemoff ne corbası yapsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?