şehriye çorbası yap
pirinç varsa yayla çorbası yap
tarhana yap
yada bakkala git mercimek al
ufak ufak kanama yapabılr ama cok oluyosa doktru arayaram falan yokmuş yumurlamada normal dedi sadece akıntı ve enfeksiyon var dedi 2 antibiyotik bide bu fitili verdi işte bayaa işe yaradıgı kesinde
pırınc var yogurt yok bakkalda mercımak yok markete gtmem lazım uzaksehrıye yapam ben cnm krmzı mercmk ıstemsıtı
hahah cok guldumcezaa yedık bzı ondandı bırılerı mutlu olsun
sımdıkkkk cook nemlı bı soru sorcammmmmm
ben patatesı sogan kımızı merrcımak haslaıyorum blenddan cekıyorummmmm salcasız cok guzel olduyo gelelım soruma kırmızı mercımagım bıtmıs yesıl mercımek koysam bısı olurum :101::101::101::101::101:
biraz daha dur markete git yürüyüş yapmış olursun azıcık totonda erir
kedi yi sinir edek o zaman okuyup yazamıyorsaaa
ama faceden döşer bu defada
bend eokyodum yAzamadm sınır olmustumm
kediiiiiiiiiii sinir oldunmu kızzzzzzzzzzzzzzz
rebgı kacmıs bellı degılmıı
unutm abenı basla sada baksak
bende okudum hakkımda yazılan herseyı ama mısafır olarakbend eokyodum yAzamadm sınır olmustumm
bende okudum hakkımda yazılan herseyı ama mısafır olarak
anam utanma askıtomm saka ettmutandırdın bak beni eşim benden kilol yane ay birgün hiç bu lafı yazıcagımı zannetmezdim ama yaşasın benden kilol ben zayıfım
Sen kafayımı yiidn be delü karı 48 miş51 neyine yetmiyor ah bende o kadar olsam ama nerde çok zor
Neyse kızlar ben kuşları odaya getiriyim camları kapıyım namazımı kılıyım işşallah görüşrüz birazdan akşama menüde ne var dökülün bakalım
topık cokmu huzurlu ne
eskı nesesını alayoda oyzuden basak geleydı ıyıdı nazo falan sara abla bı kac kısı daha adı aklıma gelmeyenn
gel beraber içekkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?