Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzucum yaaaaaa samimi komsunda yokki bir kase mercimek istesen sonra verirdin ne var

bı yan komsuyu tanıyom onlada samımı degılız esımde kızıyo hem gıdmedınmı markede der saka yapıyom okadr canım cekmeıstı :101: sehrıye ıcerımm

ama mıdem berbat bulantı var

derım abla nasılsın

odamı yasakk bılmıyodum

kzıalr bende cıkayım basım cok agrıyo uzanayım barı

iyiyim canım sağol

aynı kişinin iki tane üyelik alması yasak canım anlaşılınca üyelik iptal edilip ceza alınıyo

çirbamı ocaka koydum geldimmm spagetti makarnam vardı onuda ısıttım yiyom:125:

afiyet olsun canım
mercimek çorbasının bir sürü çeşidi var walla bu defakine soğan koydum bir tane mercimek ve iki yemek kaşığı pirinç

tatlım ben bazen iki kaşık bulur iki kaşık pirinç iki kaşık kırmızı mercimekle yapıyorum çok güzel oluyo ve tabiki kuru soğan soğansız yemek düşünemiyorum

bı yan komsuyu tanıyom onlada samımı degılız esımde kızıyo hem gıdmedınmı markede der saka yapıyom okadr canım cekmeıstı :101: sehrıye ıcerımm

:26: miden niye bulanıyor hamilemisin yoksam
yoksada uykusuzluktan mı git kocişine sarıl uyu burda ne geziyon

:13: bende canım hatta tel şehriye denemiştim bir defa o bile güzel olmuştu

tatlım nane kaynat iç mide bulantısına çok iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…