:26: miden niye bulanıyor hamilemisin yoksam
yoksada uykusuzluktan mı git kocişine sarıl uyu burda ne geziyon
ben geldim hey millet nerdesiniz be
yok ya ne hamılesı 12 ö yumurta ılem ı
ya sımdı yatım desem 1.2 saat snrra uyancm o uykudan ben bısey anlamam oyzuden su cocugu okuldan alayım oyle yatcam sabah kadr
paşa karısı geldi :99::99:
valla tam çıkmak üzereydim
ne var ne yok bebem eşim annesinin orda erkek kardeşinin dairesini yapıyor bebem akşama eger geliyorm derse yemege menüde mercimek çorbası ıspanagın saplarından yemegini yapıcem kıymalı pirinçli ve makarna salata menü bu :131::131:sende ne var sevinç
:26: ne çocuku kızzzzzzzz:26:
canım bende alt kata inicektim otrmaya şansıma o bana gelicekmişanlıcagın bana misafirlik haram yürüyüşte yattı arkadaşım var 7 oraya gidicem hastaneye dogm etti 2 bebegini aldı kucagına allahım analı babalı büyütsün işşallah kızı vardı ogl old temem darısı bizlere olsn işşallah
bı tandııgımız cocugunu 5 okuldan alcmdaa bızde kalck 6 kadr falanoyuzden yatamıyom
anladım cnm kolay gele mercimek al bari gelirken
hadi ben çıkıyom başım ağriii dinlenecem biraz
masayı hazrladm geldım cıkmıssınız
fırında tavuk yaptm abla patateslı kırmzı bıberlı dere otlu..dinlen canım bende evde olsam biraz uyusam iyi gelirdi valla
neler hazırladım bakim
fırında tavuk yaptm abla patateslı kırmzı bıberlı dere otlu..
pılav yaptm mercımek corbası salata
fırında tavuk yaptm abla patateslı kırmzı bıberlı dere otlu..
pılav yaptm mercımek corbası salata
selam kızlar ben geldim ama çıkacam hemen eşim izinli bugün
canım allah var anasına gidince yagdırıyor kadın eli boş gelmez bana kışlıgıma kadar yapar hakkını yitemem dün eltimi az kaldı öldürüyordm ya sabır paş addim he eşim çiktir et şu salagı dedianası versin yimeğiniii
yazın bizde doğalgaz çektiriyok söyle bizede gelsin
bende mercimek çorba
hamsi tavada
salata yeşillik
inşallah paşacımmmmmm
kız yakın olsak bende gelirdim heeee
abla bn 1 yumrtlama takıbı rahım fılmı 2 asılama yaptm annmde kanser var bana hormon yasak oldgu halde cok hormn almayı goze aldm 5 6 ay bıse ıstemıom wallaha bunu sana 10 sayfa once yazmstm bal ablmoo bugün mercimek çorbası günü galiba bende mi yapsam ne
hosgeldın ablacmmmmmmselam kızlar ben geldim ama çıkacam hemen eşim izinli bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?