Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:26: miden niye bulanıyor hamilemisin yoksam
yoksada uykusuzluktan mı git kocişine sarıl uyu burda ne geziyon

yok ya ne hamılesı 12 ö yumurta ılem ı

ya sımdı yatım desem 1.2 saat snrra uyancm o uykudan ben bısey anlamam oyzuden su cocugu okuldan alayım oyle yatcam sabah kadr

paşa karısı geldi :99::99:

ne var ne yok bebem eşim annesinin orda erkek kardeşinin dairesini yapıyor bebem akşama eger geliyorm derse yemege menüde mercimek çorbasııspanagın saplarından yemegini yapıcem kıymalı pirinçli ve makarna salata menü bu :131::131:sende ne var sevinç

valla tam çıkmak üzereydim

canım bende alt kata inicektim otrmaya şansıma o bana gelicekmişanlıcagın bana misafirlik haram yürüyüşte yattı arkadaşım var 7 oraya gidicem hastaneye dogm etti 2 bebegini aldı kucagına allahım analı babalı büyütsün işşallah kızı vardı ogl old temem darısı bizlere olsn işşallah

anası versin yimeğiniii
yazın bizde doğalgaz çektiriyok söyle bizede gelsin
bende mercimek çorba
hamsi tavada
salata yeşillik

inşallah paşacımmmmmm
kız yakın olsak bende gelirdim heeee

paşa cım nasılsın menün güzelmiş eşine söyle kaynın yemek ısmarlasın ona sen dinlen bugün

anası versin yimeğiniii
yazın bizde doğalgaz çektiriyok söyle bizede gelsin
bende mercimek çorba
hamsi tavada
salata yeşillik
canım allah var anasına gidince yagdırıyor kadın eli boş gelmez bana kışlıgıma kadar yapar hakkını yitemem dün eltimi az kaldı öldürüyordm ya sabır paş addim he eşim çiktir et şu salagı dedianacım toton büyümüş yanların çıkmış diid bana manyak bu he eşim diyor seni çekemiyor ondan böle diyor kendide topilk olmş yarım dünya gibi haberi yokah bende iyilik keçke deseydim sen kendi totono bak diye
inşallah paşacımmmmmm
kız yakın olsak bende gelirdim heeee

ah canıms en gelsen varya ben sana bebegim evladım gibi bakarım kızbir bakmışsın bebegin olmuş ben gelmişim dünya küçük zaten varya dogum etsem kkdaki tanıdıklarımı çagırsam hepsi gelse varya ev almazdiyorm öle bir dedilikmi yapsam sende gelinmi sevinç karısı be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…