Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

paşa cım nasılsın menün güzelmiş eşine söyle kaynın yemek ısmarlasın ona sen dinlen bugün
canım annesi doyr tabikidede ben tek kalmıyım akşam yemeginide diye gelirim tek yem dedi ben hiç onsz yemdim canım hep birlikte yerizde
oo bugün mercimek çorbası günü galiba bende mi yapsam ne

yeni düüdklü aldımda on denicem görmemişin bir düüdklüsü olmş düdügünü öttürmüş he

birileri hala neye kızdığımızı anlamamış onu kıskanıyoruz falan sanmış, kıskanacağım son kişi bile olamaz
bazılarıda sadece son sayfaları okuyarak haklı görmüş geçmişi bi okusunlarda neye bozulduğumuzu anlasınlar

öyle çok şey yazmak istiyorumki 1 ay ceza alacağımı bile bilsem ama neyse sinirlerimi bozmaya değmez
sonra nefes darlığını ben çekecem

ablam sakın ol ben ogun bıle sana kesnlıkle gırme dedımm
ben kımseyı kıskanmam bnden ıyı durumdaysa allahım bana da ver derım en son kıskanacagm kısı senınde oyle
aman boswer haklı gorenlerde buraya gelmesın o zaman gıtsn onla

yapma tatlım herkes kimin ne olduğunu biliyo o yüzden canınızı sıkmayın unutun gitsin nefes darlığı çekmeye değermi nazom unutma hiçkimse bizden daha kıymetli değil

şu anda sinirden elim ayağım titriyorrrrrr hadsiz kendini bilmez insanlar yüzünden bir daha girmicem bu topiğe sebebini deryaya sorarsınız
hadsiz kendini bilmezz. Geçen akşamki kavga yüzünden bütün sorumlu benmişim gibi yönetime gönderecem derya mesajını kim salak görürsün sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hoşgeldin canım seni görmek ne güzel

senide görmek çok güzel saracım

seni kıskandığından demiştir çatlasın çekemeyenler

abla bn 1 yumrtlama takıbı rahım fılmı 2 asılama yaptm annmde kanser var bana hormon yasak oldgu halde cok hormn almayı goze aldm 5 6 ay bıse ıstemıom wallaha bunu sana 10 sayfa once yazmstm bal ablm

okudum canım geçmişi

hosgeldın ablacmmmmmm

hoşbuldum canım

abla sana mı atms msjı yanlıslıkla

abla sana mı atms msjı yanlıslıkla

begüm böylemi savundun beni elin karısı bana salak demiş resmen yaaaaaaa
hiç bişe demiyorum ben böyle cahil insanlarla uğraşacak kadın değilim
hele hadsiz kendini bilmezlerle aslaa. Hoşçakalın kızlar...

yapma tatlım herkes kimin ne olduğunu biliyo o yüzden canınızı sıkmayın unutun gitsin nefes darlığı çekmeye değermi nazom unutma hiçkimse bizden daha kıymetli değil

yok canım değmez benden kıymetli değil hiç bişey
sadece rahatsızlığımı söyleyip noktayı koymak istedim birdahada bu konu hakkında yazmıyacam zaten

begüm böylemi savundun beni elin karısı bana salak demiş resmen yaaaaaaa
hiç bişe demiyorum ben böyle cahil insanlarla uğraşacak kadın değilim
hele hadsiz kendini bilmezlerle aslaa. Hoşçakalın kızlar...
abla sana ne atms bılmıorm da sıfremı vereym gır bak bn de yalan olmaz bılmıomsn sana ne geldı onuda anlamadm salak malak gelmedı bana

sakin ol tatlım yazık değilmi sana noluyo bu insanlara böyle neyin kavgasını yapıyolar anlmadımki ama canım sen sakin ol seni hepimiz biliyoruz

carsambadan ıtıbaren yagmurluyms off bnde hastalık var temzlk hastalgı sılmemek ıcın zor duuruom

yapma tatlım canına yazık değilmi uzat ayaklarını yap çayını kahveni keyif yap ablanı dinle sen

ne old kız merak ettim
senide görmek çok güzel saracım

seni kıskandığından demiştir çatlasın çekemeyenler

okudum canım geçmişi

hoşbuldum canım

ne oldu ya nereye gidiyorsun :26:

şimdi çıkmam lazım eşim geldi
lütfen sakin olun yanlış anlamalar varsa konuşulup halledilsin
hepinizi öpüyorum

derrrya kullanıcısından alıntı

valla ben kendim gibi seni özü sözü bir ondan bundan çekinmeyen olgunlaşmış aklı başında iyi niyetli biri olarak bilirdim ama sen beni çok yanılttın...valla benim yapım bu ben sevdiğim bişeyler paylaştığım insanlar tartışırken arayı bulmaya çalışırım çünkü ben üzülüyorum o zaman herkes iyi olsun istiyorum mutlu olalım istiyorum çünkü burda birbirimize destek olmak için varız köstek olmak için değil kinci olmayalım insan ayırmayalım herkese bi şans verelim abla olan olgun olan büyük olan bunu yapar benim kitabımda bu böyle ben anamdan babamdan öyle gördüm öyle aile terbiyesiyle yetiştirildim..senide kendime benzetmiştim ama yanılmışım..ben sana değer verdiğimden seni aklı başında yaşını başını almış öbürleri gibi çoluk çocuk değil diye sana yazdım...ama insan bozuluyo birine değer verip iyi niyetle bişey yapıp karşılık alamayıncada..madem orta yol bulmak istemedin gitmesini istedin kavga istedin benimde onla derdim var şu oldu bu oldu yapmak istemiyorum derya başkası olsa yapardım tabiii felan yazabilirdin en azından ben bunu bekledim..ben ..alak değilim cnm..yok görmedim felan ayıp ya yakışmıyo sana...neyse uzatmıcam herkesin kendi seçimi..ilk başta bi anlamadım bana yazdıklarını begüme sordum niye böyle yapıyo sen biliyomusun diyee ama sonra anladım yazacak cvp yok saçmalıyosun işte..begüme yazdıklarımıda aşağıda gönderiyorum ben de arkadan konuşmas olmaz..

mrb begümcüüm sende az çok sevinci bilirsiin ben şuan çok şaşkınım valla ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum belki sen biliyosundur diye sana anlatayım dedim...ben o gün senin tartıştığın gün sende biliyosun arayı bulmaya çalıştım hani herkes iiyiii olsun istediim..yani benim yapım bu sevdiğim insanlar tartışınca üzülüyorum hep hani orta yolu bulmaya çalışırım üzülüyorum kimse küssün kırılsın istemem çünkü herkes mutlu olsun isterim anladın mı...ha bunun için uğraşırım baktım olmuyo tabikiii sonra bende burakırım yani biyerde...neyse o gün ben sevince özelden msj yazdım... cnm dedim kızlar seni sever sayar sen niye bişey söylemiyosun sonuçta hepimiz birbirimize destek için burdayız bi orta yol bulmaya çalışalım bak begümde çok üzüldü bende üzülüyorum onun için felan yazdım işte bengisuda hata yaptı ama pişman oldu özürdiledi felan yazdım...yazdığım msj atarım sanada..yani küçükler kavga ederse büyükler büyük olarak bi orta yol bulmaya çalışmazmı..?burda hepimiz birbirimize destek için varız sonuçta bende öyle olmaya çalıştım sevincide herkes sever sayar diye yardım istedim....bu kadar yaniii bunda ne kötülük var şimdiiiiii...?cvp bile vermedi...?şimdi şaka yollu söyledim ben senle küstüm sen msj cvp vermedin diyee...?saçma sapan şeyler söyledi bide beni şuçladı...?şimdide muhattap bile olmuyo napmaya çalışıyo yaaa çok ayıp çok üzüldüm şuan gerçekten..haksızmıyım Allah aşkına sen söyle....?

ARTIK BEGÜM NE DEDİYSE
buda onun cvp üzerine attığım ikinci msj

Valla cnm ben nebiliyim o zaman cvp yazsaydı bende o na bozuğum gitsin istiyorum banada şunu bunu yaptı vs deseydi...ama cvp yazmamak insanı bozuyo sonuçta ben ona güvenip onu sayıp adam yerine koyup da yazıyorum yanii...yanlış kişiyi adamdan saymışım demekki hata bende...maden o kadar bozuktu o da senin gibi iki laf edeydi o zaman cesareti mi yok...o susunca bende o nun bi derdi yok zannettim...iyilik istediim güyaa meğer aklından şeytanlıklar geçiyomuş..kendini melek gibi gösteriyoda ben nebiliyiim....basak bile lafını esirgemedi...msj görmedim demiş bide haaa bende ..alağaam ya yediim...kendimi alak başkalarını mı öyle zannediyo acaba

KIZLAR BUDA CEVABIM

deryaaaaaa kendine gellll bu hakaretlerin hepsini yediririm sanaaaaa yok adam yerine koymuş yok bilmem neee sen ne sanıyorsunda kendini bana böyle mesaj gönderme cesaretini buluyorsunnnnn
kimseye yalan borcum yok benim anladınmıııııı şeytanda sensin. ben bengiyle facede konuştuım onun beğenmediğim ne suçu varsa söyledim rencide olmasın diye orda özelde konuştum açık açık yazdım nelerinden hoşlanmadığımı
sanada o yüzden bilip bilmeden konuşma dedim. biz aramızda konuştuk hallettik sana ne oluyor anlamadımmmm ben içimde ne varsa muhatabına açık açık yazmış insanım açık ve net söyledim. senin aklından şeytanlıklar geçmese
bu mesajı bana göndermezdin yazık beeeee yemin ediyorum çok yazıkkkk bir daha asla benim le konuşma bilmediğin konularada burnunu sokma. İyiki büyük yerine koydun beni. mesajı görmedim yalan borcum yok sen kimsinki seni kandırmaya çalışayım ben öyle bir derdim yokkkk. buraya yazmışsın ya beni çok kırdın diyeeeee. keşke bende sana şu anda sadece kırılmış olsaydım.

HAKKINIZI HELAL EDİN BU KADARI FAZLA AMA BANA ÖZELDEN MSJ ATMIŞ ARAYI BUL DİYE BENDE BUGÜN GÖRDÜM CEPTEN GİRDİĞİM İÇİN OLAY KAPANDI DİYE CEVAP YAZMADIM
YEDİĞİM HAKARETLERE BAK BENİMLE NE ALAKASI VARDI BEN BENGİYLE BİZZAT FACEDEN GÖRÜŞTÜM NELERDEN RAHATSIZ OLDUĞUMUZU AÇIK AÇIK YAZDIM BURDA DEŞİFRE ETMEDİĞİM
İÇİNMİ SUÇLANIYORUM. OLAY NERELERE GELDİİ HERKES HERŞEYE MAYDANOZ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…