sagol ablam benden bu kadar walla yoruldm evı sıl supur banyo yıka camalrda kırlenms yarn sılsemmı acaba yagmurda yagcak dıolar amaellerine sağlık canım daha ne olsun
canım annesi doyr tabikidede ben tek kalmıyım akşam yemeginide diye gelirim tek yem dedi ben hiç onsz yemdim canım hep birlikte yerizdepaşa cım nasılsın menün güzelmiş eşine söyle kaynın yemek ısmarlasın ona sen dinlen bugün
oo bugün mercimek çorbası günü galiba bende mi yapsam ne
sagol ablam benden bu kadar walla yoruldm evı sıl supur banyo yıka camalrda kırlenms yarn sılsemmı acaba yagmurda yagcak dıolar ama
birileri hala neye kızdığımızı anlamamış onu kıskanıyoruz falan sanmış, kıskanacağım son kişi bile olamaz
bazılarıda sadece son sayfaları okuyarak haklı görmüş geçmişi bi okusunlarda neye bozulduğumuzu anlasınlar
öyle çok şey yazmak istiyorumki 1 ay ceza alacağımı bile bilsem ama neyse sinirlerimi bozmaya değmez
sonra nefes darlığını ben çekecem
birileri hala neye kızdığımızı anlamamış onu kıskanıyoruz falan sanmış, kıskanacağım son kişi bile olamaz
bazılarıda sadece son sayfaları okuyarak haklı görmüş geçmişi bi okusunlarda neye bozulduğumuzu anlasınlar
öyle çok şey yazmak istiyorumki 1 ay ceza alacağımı bile bilsem ama neyse sinirlerimi bozmaya değmez
sonra nefes darlığını ben çekecem
carsambadan ıtıbaren yagmurluyms off bnde hastalık var temzlk hastalgı sılmemek ıcın zor duuruommeteorolojinin sayfasından bak canım yağmur varsa boşuna silme
hoşgeldin canım seni görmek ne güzel
canım allah var anasına gidince yagdırıyor kadın eli boş gelmez bana kışlıgıma kadar yapar hakkını yitemem dün eltimi az kaldı öldürüyordm ya sabır paş addim he eşim çiktir et şu salagı dedianacım toton büyümüş yanların çıkmış diid bana manyak bu he eşim diyor seni çekemiyor ondan böle diyor kendide topilk olmş yarım dünya gibi haberi yok ah bende iyilik keçke deseydim sen kendi totono bak diye
ah canıms en gelsen varya ben sana bebegim evladım gibi bakarım kızbir bakmışsın bebegin olmuş ben gelmişim dünya küçük zaten varya dogum etsem kkdaki tanıdıklarımı çagırsam hepsi gelse varya ev almaz diyorm öle bir dedilikmi yapsam sende gelinmi sevinç karısı be
abla bn 1 yumrtlama takıbı rahım fılmı 2 asılama yaptm annmde kanser var bana hormon yasak oldgu halde cok hormn almayı goze aldm 5 6 ay bıse ıstemıom wallaha bunu sana 10 sayfa once yazmstm bal ablm
hosgeldın ablacmmmmmm
canım annesi doyr tabikidede ben tek kalmıyım akşam yemeginide diye gelirim tek yem dedi ben hiç onsz yemdim canım hep birlikte yerizde
yeni düüdklü aldımda on denicem görmemişin bir düüdklüsü olmş düdügünü öttürmüş he
abla sana mı atms msjı yanlıslıklaşu anda sinirden elim ayağım titriyorrrrrr hadsiz kendini bilmez insanlar yüzünden bir daha girmicem bu topiğe sebebini deryaya sorarsınız
hadsiz kendini bilmezz. Geçen akşamki kavga yüzünden bütün sorumlu benmişim gibi yönetime gönderecem derya mesajını kim salak görürsün sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
abla sana mı atms msjı yanlıslıkla
ablam sakın ol ben ogun bıle sana kesnlıkle gırme dedımm
ben kımseyı kıskanmam bnden ıyı durumdaysa allahım bana da ver derım en son kıskanacagm kısı senınde oyle
aman boswer haklı gorenlerde buraya gelmesın o zaman gıtsn onla
yapma tatlım herkes kimin ne olduğunu biliyo o yüzden canınızı sıkmayın unutun gitsin nefes darlığı çekmeye değermi nazom unutma hiçkimse bizden daha kıymetli değil
abla sana ne atms bılmıorm da sıfremı vereym gır bak bn de yalan olmaz bılmıomsn sana ne geldı onuda anlamadm salak malak gelmedı banabegüm böylemi savundun beni elin karısı bana salak demiş resmen yaaaaaaa
hiç bişe demiyorum ben böyle cahil insanlarla uğraşacak kadın değilim
hele hadsiz kendini bilmezlerle aslaa. Hoşçakalın kızlar...
şu anda sinirden elim ayağım titriyorrrrrr hadsiz kendini bilmez insanlar yüzünden bir daha girmicem bu topiğe sebebini deryaya sorarsınız
hadsiz kendini bilmezz. Geçen akşamki kavga yüzünden bütün sorumlu benmişim gibi yönetime gönderecem derya mesajını kim salak görürsün sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
carsambadan ıtıbaren yagmurluyms off bnde hastalık var temzlk hastalgı sılmemek ıcın zor duuruom
şu anda sinirden elim ayağım titriyorrrrrr hadsiz kendini bilmez insanlar yüzünden bir daha girmicem bu topiğe sebebini deryaya sorarsınız
senide görmek çok güzel saracım
seni kıskandığından demiştir çatlasın çekemeyenler
okudum canım geçmişi
hoşbuldum canım
begüm böylemi savundun beni elin karısı bana salak demiş resmen yaaaaaaa
hiç bişe demiyorum ben böyle cahil insanlarla uğraşacak kadın değilim
hele hadsiz kendini bilmezlerle aslaa. Hoşçakalın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?