Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç
ne olyor kızım ya bir kavga ettiniz buranın sy çıktı he kimse bir yere gitmiyor eski günlere geri dönün ya olmş bitmiş olay sinri olma sana kim ne mesajı attıki bölel çoştn canım ya sen az faceye gelsene

ne oldu abla kım ne dedı

ya varya yemınle nazr degdı burdakı sohbet arkadaslık gercek hayatımzıda yok sanal da olsa dostlugumuz varr abla bı sakın ol derya sana ne yazmı bılmıyrm ama begumle bızımle aramazı bozmaya calısyo nazo ablada sınrılenmıs bu ne yaa

olay su sevınc ablaya derya msj atms bnm tartstıgım gun sevınc abla gormems pc den gırmyo dıye deyada bugun küstm senle cewap yazmadn demıstı topıkte.. sonra derya bana msj atms cnm bn sevnce msj attm orta yolu bulalm begmle barssnlar dıe bana cewap yazmadı topıktede yazmıo hakszmıym bn yazms ama valla bnde salak sevınc faalan yazmo kım ıstıosa sıfremı vereym

canım benim burdaki arkadaşlara değil lafım
burdan gidipte alay konusu yapmışlar ben ona sinirlendim neyse şimdi çıkmam lazım sevinç lütfen sakin ol

derya sen bılerekmı cevabı sevınc ablaya attın kavga cıksın dıye bılmıyorum ama bana senın seytan sevınc yazdgn msj gelmedı napmaya calısıosn ınan anlamadm bana ole msj gelse emın olsn kı herkes bn cewap yazardm bna sadece ılk attgı geldı ısteyen herkese sıfremı verırım
bnm cuma gunku tartısmam da sevınc ablaya nazoma basaga herkese saygısızlk yapıldıgı ıcındı hatrlarsanız

derya sen kac aydr buraya yazıyosun kı bızım dostlugumuz nerdne bılıyosun bengı ıle aramazda gecenı kı sevıcn msj atıyosuns sanene herseye maydonoz oluyosun ya evet sevıcn senden ıyı tanıyoruz ve sevıyoruz sevıcn bu topıge gelmıyecekse sende gelme !

derya neden okudun cıktın ınan anlamadm ama hamılesın gunaha gıryosun cok yazık..
bana sevınc neden boyle yapıo dıe msj attın sadece o geldı seytan falan yazmıssn ablaya ne kadar ayıpp degılmı ne kotulugunu gordun kı kadının hepımıze destek oluyoo

begüm ben sana bu msj attım görmediysen görmedim dersin ama msj bana gelmedi falan bu ne yaaaa offff...haaaa ilk msj geldiii dee ikinci mi gelmediii yaniiiii..önce olabilir yanlış mı yazdım acaba falan dedim sana inandım ama sonra kontrol ettim baktım gayette doğru göndermişim msj sana gitmiş gönderilen msj bölümünde yazıyo bende isteyene şifremi vereyim buyursun baksın ozaman nedir bu ya ben mi yalan söylicem cnm...?ayrıca benim sevinçle aramda olan bi mesele.. diğer kızları karıştırmak istemedim o yüzden burdan yazmadım sevinç kendisi yazmış buraya çünkü bengisuya yaptığını banada yapmaya çalışıyo sizlere aklı sıra beni kötü göstericek..kendini aklıcak çocuk gibisin sevinç ayıp valla...Belinaysu ben ortalığı karıştırmadım cnm ben buralarda konuştuğunuzun farkında bile değilim sen msj atınca gördüm..ben kendi kendime sevinçle konuşuyodum sadece özelden...begümede msj attım çünkü sevinç benle bi saçma sapan konuştu ben hiç bişiy yapmadığım için anlam veremedim begümsen bilirsin ne yaptım ki ben adam gibi açıklama yapmak yerine dolambaçlı yollarla laf sokuyo bana dedim...vs vs

Valla cnm ben nebiliyim o zaman cvp yazsaydı bende o na bozuğum gitsin istiyorum banada şunu bunu yaptı vs deseydi...ama cvp yazmamak insanı bozuyo sonuçta ben ona güvenip onu sayıp adam yerine koyup da yazıyorum yanii...yanlış kişiyi adamdan saymışım demekki hata bende...maden o kadar bozuktu o da senin gibi iki laf edeydi o zaman cesareti mi yok...o susunca bende o nun bi derdi yok zannettim...iyilik istediim güyaa meğer aklından şeytanlıklar geçiyomuş..kendini melek gibi gösteriyoda ben nebiliyiim....basak bile lafını esirgemedi...msj görmedim demiş bide haaa bende ..alağaam ya yediim...kendimi alak başkalarını mı öyle zannediyo acaba

senı tanımyazı etmeyız sevınc nıye senı bzıe kotulesın bence sneın yaran var

senn ogun bılmedne atladınn sen burda kısme yı tanımıyosun konsumalarımzı bılmyıon sevnc msj atıyonnn bu kadar ıyımsersen bu kadr ıyısen nıyee bızlere yazmadın sevınc sen ortlıgı duzelnt dedın demekkı bız sevıcn sozunu dınledıgıme gore ona guvenıyrzz

ortalıgı karıstrmazsan begume msj atmazdın kızı ıkı gun once psıkolajın bozuk dıyon bugun ondan yarım ıstıyon ne yapmaya calsıyosun

Kızlar ben sizi anlıyorum gelmicem zaten tamam gelmicektimde belinaysu sen çağırdın da geldim zaten ben açıklama yapıyorum şuan ondan burdayım...sevinç olayı buraya taşımandaki amaçta kızları arkana alman güç gösterisi taslaman işte onlar seni korusunbenide topikten atsın falan filan bunu çok iyi anlıyorum işte sen busun tek başımna hiç bişey konuşamaz cvp veremezsin biri biraz diklenecek olsa fesatlık yapıyosun ayıp yaaa ooof..

belinaysu bana diyosunda peki sen neden maydonoz oluyosun herşeye şuan mesela sanane ozaman aynnı şey...ben maydonoz olduysam iyilik olsun diye oldum senin gibi şuandaki yaptığın gibi kimseyi bilmeden suçlamadım

ben topık hzuru ıcın ablama begum laf soyeldıgı ıcın sana karsılık verıyorum sen bu topıkde kayıtlı oldugunu bıle fark etmedım okadr tanıymıyorum bence daha fazla kuzuclme demekkı sevıcn bı saygısı varkı herkez onun arkasında yuru gıt hadı

cnm o destek olduda ben köstek mi oldum neyse tamam yaa kendinize ii bakın benim sevinçle aramdaki sorun sadece o cvp vermeyince sana yazdım sende konuya vakıfsın bilirsin belki diyeee ayrıca ikinci msj sana attım ben görmemiş olabil,rs,n ama o msj sana gitti ben sözlerimin arkasındayım sevincin arkasından konuşmuş gibi olmayım diye o bana cvp yazınca onada gönderdim sana yazdıklarımı tamam ben gelmem bidaha hoşçakalın...

bak cbm burda kötü söz söylemiyorum sana çünkü derdim senle değil ama insanın sabrını zorluyosun anladım sevinç senin ve bir çoğunuz için benden daha değerli bunu biliyorum zaten bi derdim de yok ama beni hem sen çağırdın heöm açıklama bekledin hemde şimdi yok yürü git bilmem ne ayıp oluyo yaa...zaten gidiceem ama madem buralara yansımış mecburen konuşup açıklama yapıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…