bak cbm burda kötü söz söylemiyorum sana çünkü derdim senle değil ama insanın sabrını zorluyosun anladım sevinç senin ve bir çoğunuz için benden daha değerli bunu biliyorum zaten bi derdim de yok ama beni hem sen çağırdın heöm açıklama bekledin hemde şimdi yok yürü git bilmem ne ayıp oluyo yaa...zaten gidiceem ama madem buralara yansımış mecburen konuşup açıklama yapıyorum....
cnm o destek olduda ben köstek mi oldum neyse tamam yaa kendinize ii bakın benim sevinçle aramdaki sorun sadece o cvp vermeyince sana yazdım sende konuya vakıfsın bilirsin belki diyeee ayrıca ikinci msj sana attım ben görmemiş olabil,rs,n ama o msj sana gitti ben sözlerimin arkasındayım sevincin arkasından konuşmuş gibi olmayım diye o bana cvp yazınca onada gönderdim sana yazdıklarımı tamam ben gelmem bidaha hoşçakalın...
derya msj bana geldıyse sevınc abla nasıl gordu ya bn yemek yaparken sevnc abla msj attı bana bunları atms dıye bna msjın sadece 10 dkıka once geldı sevınc abla yonetımde deılkı msjı gorsun bnm sıfrem yokkı onda..cnm o destek olduda ben köstek mi oldum neyse tamam yaa kendinize ii bakın benim sevinçle aramdaki sorun sadece o cvp vermeyince sana yazdım sende konuya vakıfsın bilirsin belki diyeee ayrıca ikinci msj sana attım ben görmemiş olabil,rs,n ama o msj sana gitti ben sözlerimin arkasındayım sevincin arkasından konuşmuş gibi olmayım diye o bana cvp yazınca onada gönderdim sana yazdıklarımı tamam ben gelmem bidaha hoşçakalın...
sorun neydı
benim bu hafta yumurtlama haftam ama yumurtalıklarımda bısey hissetmiyorum sizce buyuyomudur.size hiç boyle oldumu
canım adet 14 15 16 gunu yumurtlama gunu kasıkda sızı olurmus batma seffaf akıntı oluyomus benım yumurtlar catmaladıgı ıcın belırtılerını bılemıyecembence akısna bırak
bende bu ay akısına bırakmak ıstıyorum ama gecen ay 17 gun catlama ıgnesi oldum sonuc negatifti.bırde bu sayfada gebe kalan cok arkadas var onlarda moral oluyolar bana ne zaman giriyorum ama bir türlü denk gelmedi yazamadım sıze.
bende bu ay akısına bırakmak ıstıyorum ama gecen ay 17 gun catlama ıgnesi oldum sonuc negatifti.bırde bu sayfada gebe kalan cok arkadas var onlarda moral oluyolar bana ne zaman giriyorum ama bir türlü denk gelmedi yazamadım sıze.
derya msj bana geldıyse sevınc abla nasıl gordu ya bn yemek yaparken sevnc abla msj attı bana bunları atms dıye bna msjın sadece 10 dkıka once geldı sevınc abla yonetımde deılkı msjı gorsun bnm sıfrem yokkı onda..
saraaa abla napıon
yemınle topıktekı bazı karılar delırdı he
Begüm sen napmaya çalışıyosun Allah aşkına yaaa sana msj 10dk önce geldi öylemiiii....?konuşmaların başında bana ikinci msj gelmedi diyodun şimdide 10dk önce geldi diyosun şakamısın sen...?Al attığım msj saatiyle kopyalayıp gönderiyorum oofff yalanın dolanın iki yüzlülüğün içinde kalmışım resmen vaalllla yeter yaaa...
Alıcı:
- Bugün, 14:06
Valla cnm ben nebiliyim o zaman cvp yazsaydı bende o na bozuğum gitsin istiyorum banada şunu bunu yaptı vs deseydi...ama cvp yazmamak insanı bozuyo sonuçta ben ona güvenip onu sayıp adam yerine koyup da yazıyorum yanii...yanlış kişiyi adamdan saymışım demekki hata bende...maden o kadar bozuktu o da senin gibi iki laf edeydi o zaman cesareti mi yok...o susunca bende o nun bi derdi yok zannettim...iyilik istediim güyaa meğer aklından şeytanlıklar geçiyomuş..kendini melek gibi gösteriyoda ben nebiliyiim....basak bile lafını esirgemedi...msj görmedim demiş bide haaa bende ..alağaam ya yediim...kendimi alak başkalarını mı öyle zannediyo acaba
bana bak susuyorum susuyorum sabahtan bveri sevinçle sorunum diyorum ama yooook saçma sapan laflarla olayı uzatıyosunuz siz konuşup yazıyosunuz beni suçluyosunuz ondan sonrada yürü git yok cvp yazma kimsiniz siz ya siz istediğinizi yazın benim hakkımda ben susayım öylemi yok yaaaa kimsin sen ben uzatmıcam buraya gelmicektim mecburen geldim belinaysu sen çağırdın beni bende açıklama yapıp gidicem dedim buda en doğal hakkım ama yokkkkkk sürekli bişeyler yazarsan bende cevabını yapıştırırım sen in vekim yazarsa onun ay bozmayım istifimi diyorum ama yok sen adamı zıvanadan çıkarıp tahrik ediyosun resmen geçmişe baksın herkes hep sen bana yazmışın ben cvp vermişim muhattap olma o zaman..çoğuna cvp bile vermedim ama bide beni yalancı çıkartmaya çalışıyosun gerçekten ben zaten gelmiceeeeem ama insanı tahrik ediyosun resmen sen yaaaa yeter gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?