Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Neyse kızlar gerçekten uzatmak istemiyorum şuaan hamile hamile burda ağlayarak yazıyorum bunları normalde ağlamam ben aslında ama işte hamilelik gerçekten değiştiriyomuş insanı benimde sinirlerim bozuldu neyse son bi kaç şey söylicem sadece o kadar sonra gidicem topikten merak etmeyin..sevince o gün yazdığım msj bu
[h=2]cnmmm[/h]hayatım seni sevip sayarlar bu hatunlar sen niye hiç bişiy yapmıyosun ortayı bulmaya çalışmıyosun anlamadım yaa birbirimize destek için burda değilmiyiz sevinçcim ben begümü çok severim o nun yeri ayrı benim için tabiii ama bengisuyada üzülüyorum yaa açıkcası bi hata yapmış tamam ama kıs pişmanlığınnı söyledi kaç kere özürdiledi hatasını anladı bu da bi büyüklüktüür begüm haklı şimdi sinirli ama siniri geçse o da bence yumuşar ben çok üzüldüm yaa begüm çok yıprattı kendini

bu msj okuyanın benim kötü bi insan olmadığımı sadece iyi niyetli bişeyler yapmaya çalıştığımı anlar sanırım...neyse dediğim gibi benim sorunum sadece sevinçle ama merak etmeyin biliyorum ne dersem ne yaparsam yapayım haklı bile olsam sizin gözünüzde de haksız ve istenmeyen olurum konu sevinç olunca...huzurunuzu bozmak gibi bi niyetim yok ama adaletiniz çok yanlış sonuçta yukarda Allah var..

kocam geldı derya yemegnı verdım bn korkak degılım kacmadım ayrıca bn sevınc abla degerlı degıl sevınc abla bnm canım her derdıme kosan bı can o benım ıcın.. ben sevınc abla ıle ılglı tek bı kotu sey soylemedm sana.. kımseye de soyletmem ne derdın var kadınla kadına seytan demıssn sankı cok buyuk bır hakaret etms gbı yakıstramadm sana ayrıca bana attıgın msjı bılerekmı yanlıslıklamı attın sevnc ablaya oda mechul.. bn kımseye kotu soz soylemedm bugune dek bngı kendı asmıstı herkese buyuklenmeler asagılamalar sonra yurudu gıttu burda kımse kımseye saygısızlık yapamaz

merhaba arkadaslar bana yardımcı olabilcek biri varmı? yanlış zamanda gelmisim neyse

Son düzenleme:

hayır destek oldun kac kez msj attın bana nasılsn dedın ben kostek oldun dmedm k bugune dek tek saygısızlk da etmedm sanada kımseyede.. ama neden sevnc ablaya bna attgn ösjı attn anlamadm hakarret edemezsn kımseye ayrıca ogn dıosun kı sız 1 uzulursunuz hamıle 10 uzulur sınra yazmssn bana psıkoloın bozuk senın.. anlamadm senı ama bozmadm da senı hamıle olan uzulmemlı duygusalda olur tabıkı ama hakaret edıo kadn hamıle dıe bnde ınsanım

hamıle ıken hakaret edıp haksız oluncada aglama yenı moda olms hamle kalır kalmaz sevnc ablaya nazoya pasama belosa pollye kedıye beydaglıya hakaret etcemm aglıcamm

sakaydı tabıkı kımseye etmem ettrmem
bu yuzden hastanelk oldum laf olmasn dıye

derya msj bana geldıyse sevınc abla nasıl gordu ya bn yemek yaparken sevnc abla msj attı bana bunları atms dıye bna msjın sadece 10 dkıka once geldı sevınc abla yonetımde deılkı msjı gorsun bnm sıfrem yokkı onda..

benim bu hafta yumurtlama haftam ama yumurtalıklarımda bısey hissetmiyorum sizce buyuyomudur.size hiç boyle oldumu

canım adet 14 15 16 gunu yumurtlama gunu kasıkda sızı olurmus batma seffaf akıntı oluyomus benım yumurtlar catmaladıgı ıcın belırtılerını bılemıyecem bence akısna bırak

canım adet 14 15 16 gunu yumurtlama gunu kasıkda sızı olurmus batma seffaf akıntı oluyomus benım yumurtlar catmaladıgı ıcın belırtılerını bılemıyecem bence akısna bırak

bende bu ay akısına bırakmak ıstıyorum ama gecen ay 17 gun catlama ıgnesi oldum sonuc negatifti.bırde bu sayfada gebe kalan cok arkadas var onlarda moral oluyolar bana ne zaman giriyorum ama bir türlü denk gelmedi yazamadım sıze.

2 defa vuruldum olmadı 3 elımde patladı yumurta buyumedı cnm bence akısına bırak nasıpsa zaten oluyo burda bı cok kısı 2.3 defz ılıskıye grdı o sekılde gebe kaldı onemlı olan gunu degıl rabbım ol demesı

cnm bnde yumurtlama takbkı yptrdm 2 asılama yaptrdm olmadı zamanı gelmems demkkı bnde pko var adet bıle olamıom duzgn ınsallah snnde bnmde herksn bebegı en kısa zamnda gelır

Begüm sen napmaya çalışıyosun Allah aşkına yaaa sana msj 10dk önce geldi öylemiiii....?konuşmaların başında bana ikinci msj gelmedi diyodun şimdide 10dk önce geldi diyosun şakamısın sen...?Al attığım msj saatiyle kopyalayıp gönderiyorum oofff yalanın dolanın iki yüzlülüğün içinde kalmışım resmen vaalllla yeter yaaa...

Alıcı:

1. Bugün, 14:06

Valla cnm ben nebiliyim o zaman cvp yazsaydı bende o na bozuğum gitsin istiyorum banada şunu bunu yaptı vs deseydi...ama cvp yazmamak insanı bozuyo sonuçta ben ona güvenip onu sayıp adam yerine koyup da yazıyorum yanii...yanlış kişiyi adamdan saymışım demekki hata bende...maden o kadar bozuktu o da senin gibi iki laf edeydi o zaman cesareti mi yok...o susunca bende o nun bi derdi yok zannettim...iyilik istediim güyaa meğer aklından şeytanlıklar geçiyomuş..kendini melek gibi gösteriyoda ben nebiliyiim....basak bile lafını esirgemedi...msj görmedim demiş bide haaa bende ..alağaam ya yediim...kendimi alak başkalarını mı öyle zannediyo acaba

bak derya senın yzuunden ceza almak ıstemıorm hamılesn cok kotu kalbnı kırarm senın bn sevnc ablaya grdm kadına atmssn bana attgn mesajı daha sonrada bana atmssn bnde ona gosterdm.. bna tek kelıme daha yazma sensn ıkı yuzlu bıde sen hamılesn bebek buyutucen yazık sana be.. sakın bıse yazma bana bı dahada gırme buraya

ya bız burda ne guzel dertlesıoz konusuoz gırmesn arkadasm hakaret eden bız mutluyuz boyle huzurluyuz.. herkes gosterdı yuzunu ıyı oldu

bana bak susuyorum susuyorum sabahtan bveri sevinçle sorunum diyorum ama yooook saçma sapan laflarla olayı uzatıyosunuz siz konuşup yazıyosunuz beni suçluyosunuz ondan sonrada yürü git yok cvp yazma kimsiniz siz ya siz istediğinizi yazın benim hakkımda ben susayım öylemi yok yaaaa kimsin sen ben uzatmıcam buraya gelmicektim mecburen geldim belinaysu sen çağırdın beni bende açıklama yapıp gidicem dedim buda en doğal hakkım ama yokkkkkk sürekli bişeyler yazarsan bende cevabını yapıştırırım sen in vekim yazarsa onun ay bozmayım istifimi diyorum ama yok sen adamı zıvanadan çıkarıp tahrik ediyosun resmen geçmişe baksın herkes hep sen bana yazmışın ben cvp vermişim muhattap olma o zaman..çoğuna cvp bile vermedim ama bide beni yalancı çıkartmaya çalışıyosun gerçekten ben zaten gelmiceeeeem ama insanı tahrik ediyosun resmen sen yaaaa yeter gerçekten...

bnle sorunun yoksa nıye ıkı yuzlu dıyosn yemın ederm gelmemstı 15:55 de gelms bana okudum attıgını soyledm gelmemıs dıye yalan mı solıyım gelms msjn gunahınamı gırıyım snın.. sevncle ne sorunun varkı bısey mı yaptı sana sadece msj atmadı dıyemı

merhaba kızlar arada bir burdaki topie bakıyorum. hepimiz beb kiçin uğraşıyoruz..hepimiz bir birey olduk..ve ilerde anne olucaz..ama ne zmn buraya gözüm kaysa hep tartışma içindesiniz..he elbet uyuşmazlıklar olur tepki gösterrsizniz ama ya topiktena tatmlar.ya tartışmlar..o haklı bu haksız demiyorum ama hoş değil bunlar.birisi hataneye kaldırılıyor..siz en iyisini bilrisiniz.ama hemn cvp yazmak yerine bir düşünn öle yazın ..kulndığınız kelimelerde dikkt edin çiçklerimmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…