Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amacımız o zaten kuzucum destek olalım bırbırımze ama hakaret edılmemlı bana ettıler hakaret bıde snırden hastanelk oldum buraya stres atmaya gelııoz halbukı.. bu sefer bn bısey anlamadm kı sevmıyosan konusmazsn yazmazsn hakarete gerek yok onu gorunce cıkarsn o grınce gırersn deılmı

varya o kadar mutlu huzurlu oluyodum kı burda dertlesmelerımız yemek tarıflerımız deneyımlerımız kımsenın topıkınde boyle guzel dostluk yoktu bndan sonra kesınlıkle bana ozelden msj atmasn kımse bn sewdıklermle konusuyorm zaten kımse bana haklmıym demesn soyadım savcı ama bn savcı degılım kımle sorununz varsa ona msj atın arkadan dedıkodu yapmasn bnı karıstrmasn yuregı olan da sorunu kımleyse buraya yazsnn lutfen eskısı gıbı olalm yalvarıyorum

olsun cnm ne olursa olsun..karşıdaki bir şey dedimi diğeri biraz daha uyumlu olmalı diye düşünüyorum ben.
koskaca kadınlar olduk hepimiz..mahlle karıları gbi ..çok ayıpğ gerçekten..ben her zmn derim karşıdaki çirkefse sen biraz daha hanım efendi olki ona örnek ol..öle sen çık sen gel muhappetide yapmayın..hem kendinizi hem başksını strese sokmayın.
(sadece uyarmak amaçla yazıyorum sen haksızsın o haklı asla demiyorum)
bizde başkalrıyal sorun yaşadık ama o var diye ne ben çıktım ne o çıktı.herkes istedi gbi muhappet etti...sende oda başkasıda bunu yapabilir..iki üç kişi anlaşmıyor diye topin huzurunu ve paylaşımını kaçırmyın lütfen..
neyse ben çkıyorum sizin stesiniz başıma vurdu benimm

canım gerıye 4000 sayfa oku bnm tek saygısızlıgm olmaz kımseye burda bnden yasca buyuk ablalarm var onlara hakaret ettıler bn dayanamadım dayanamam da ayıptr cnku.. hadı allaha emanet ol

bence tarsısmayı bırakınü
herkez kendıne gore haklı

deryacaım sende hamılesın genede hakkını helal et ama sevıcn ablaya seytan slaka gıbısınden kosnusnca bu kadr uzadı burya huzur bozmak ıcın gelceksen ben dahılınde kımse gelmesın dıger arkadasların huzunur bozmaya hakkımız yok

he ya ben bngıyle tartstm aldm cezamı otrdm asagı hastnlk oldm bıde.. derya msj attı bana bnım basımda patladı ya bnm bı suru sorunum var buraya paylasalm dıye gelıorm yemn ederm stres topu oldm ya yapmayn kımse kımseyı uzmesın ya gunahtr

cnm bnde yumurtlama takbkı yptrdm 2 asılama yaptrdm olmadı zamanı gelmems demkkı bnde pko var adet bıle olamıom duzgn ınsallah snnde bnmde herksn bebegı en kısa zamnda gelır
Sagol canim aslinda seni yakindan takip ediyorum:) diyebilirim maglum olanlardan dolayi insallah seninde en yakin zamanda olur

arkadaşlar neyi paylaşamıyorsnzu acaba yapmayın biriniz hamile biriniz panik atak benim gibi yapmayın kalp kırmaya deymezvallahi üzülüyorm yeminle ya burda gülemk eylenmek için giriyorz burası beni çok güldürüyor siz böyle yaptıkça ben sogmaya başlıcem sevinç gibi bende terkederim buraları kalırsınzı ablasız heartık kavga etmeyin kesin lütfen sonra ban alıcaksınzı söylüyüm didim herkez kendince haklı olabilir ama b kadar uzatılmazki canım bu olay çabuk özür dileyin birbirinizden haklı hasız tatlıya baglansın namazım duryor kılmam lazım arkadaşım dogm etti hastaneye gidicem gelince sizleri barışmış görücem kim ne demiş dymcem bir daha benide üzmeyin bakın gene azıcek benim panik atagım kendinize acımıyorsanız bana acıyın
şimdi çıkmAM LAZIM 7 ARKADAŞLA BLUŞCAM GELİNCE GÖRÜŞÜRZBEN GELİNCE ESKİ NEŞELİ TAPİGİ İSTİYORUM ONA GÖRE

canım benım bn 22 yasndaym ama 2 asılama gecrdm valla olmadı bakalm nlck sn kac yasndasn kac yllk evlısın anlat
27 yasindayim 5 yildir evliyim ilk zamanlar 2 yil hap kulladim 3 yildir icmiyorum 1 yil oyle gecti baktim olmuyo testler yaptirdim bisey cikmadi sonra 6 ay once klomene basladim ama catlatma ignesini gecen ay oldum 1.denemeydi yani dr gore bir sorun yok ama gebe kalmiyorum yani bana gore sorun var

Olur mu ya öyle şey tabikide helal olsun ben öyle bi insan değilimki küs kırgın olduğum kişiye bile ne kadar da kıssam genede içimden o bilmese bile hakkımı helal ederim..tabikii kimsenin huzurunu bozmaya hakkımız yok ama sizin huzurunuzu bozan ben değilimki ben sorunumu zaten kimsenin huzuru bozulmasın diye özelden msj yazarak halletmeye çalıştım sizi etkileyen ben değilim ama madem yansıyo bende tabiki konuşurum...o msj buraya yansımasının sebebini ben çok iyi anlıyorum amaç beni kötü gösterip saf dışı bıraktırmak hepiniz onu tutacaksınız sonuçta keza öylede oldu zaten..bengisuya yaptırdığı olayı ve birileri daha var öyle giden adlarını şimdi unuttum kesin hatırlayanlar çıkar neyse başka bişiiiy diil yani bi nevi güç gösterisi falan...ayıp gerçekten yaş olarak olgunlaşmış ama kişilik olarak malesef çocuk gibi..yok yönetime msj atacakmış ben varsam o yokmuş çocuk gibi resmen...şeytanlık yapıyo dedim evet lafımında arkasındayım işte buraya yansıtıp beni saf dışı bırakmaya çalışmasıda bunun ispatı oldu zaten...ayrıca ...alak lafımında arkasındayım yok msj görmedim yazmış bende o yüzden sen mi ...alaksın yoksa başkalarını mı ....alak sanıyosun diye yazdım çünkü msj görmedim yazması çok saçma...bu beni ....alak konumuna düşürmektir asıl...neyse ark son kez kendimi ifade ettim..geçmişi düzgünce okuyanlar gerçekten benim haksız olmadığımı anlarlar...az da olsa bi süredir bu topikteydim herkese iyi niyetli yaklaştım ama bazı ark sağolsun olayı bilmeden hemen saf tutup sadece mağdur sevinçmiş gibi sanki bitün dertlerinize o koşuyo başka kimse bişey yapmıyo gibi davranıyosunuz bende burda olduğum sürede herkesin derdine ortak olup bişeyler yazdım en son daha bugün paşaya üzülmesin diye bişeyler yazdım ve daha bi çok kişiyeee...neyse ark uzatmıyım ben en iyisii herkesin tutumu belli zaten bende gelmicem merak etmeyin herkes kendine iyi baksın hoşçakalın...

Bu arada buraya yeni uyeyim 15 gun falan olmustur su sekilleri nasil yapiyodunuz ben cepde giriyorum bende yapabilirmiyim

geri gel derya be ne oldu birden bu topige ya gene azdı benim panik atak ben çıkıyorum

derya ben sana kotusun bna destek olmadn demedım kı asılama zamanım destek oldn hep bana moral verdın hatta oruc tuttum dıye bana kızdın tutma bebegn vardr dedın.. amma bugun yemn ederm bana msj gelmedı sonradan geldı neden bılmıyorm bnm haberm yok ben gostermedm sevnc ablaya msjını hatta o yazmskı begum her ne yazdıysa demıs.. bn kotu sey demedım kı onla ılgılı.. ama sen ıkı yuzlu dedın cok uzuldm ınanmadın bana gecen gun melek gbısın dıodun hıcmı tanımadn bnı bnm kızdgm sey seytan demıssn buyuk o bzden onu yakıstramadm sana eger hakkım gectyse bnde helal edıorm sana uzulmenı de ıstemıyorm bngı konusundada bnm haklı oldgumu sen bılıyodn..

adetn duznlımı cnmmm.. bnde 1 bck yıllk evlıyım ınsallh tez zamnda bebegmz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…