ınsallah en yakn zamanda belosum da hamıle kalır bnde :18::18:prova yapıyo
hayır tatlım sıkkın degıll bnm cok duzensz pko var bnde bırak 5 6 ayda bır olurum sogan ıcıom ınsallah kendım adet olurum ya olmazsam ılacla olabılırım bıtekSeninde canin sikkin araya giriyorum ama konusmak iyi geliyor adet 1 1,5 ay degisiyodu klomen duzene girdi ama 4 ayda bir tekliyo degisiyo yani
ınsallah en yakn zamanda belosum da hamıle kalır bnde :18::18:
ne kadar yakın hamılesn hıssett bakalminşallah meleğim benim inşallah..yakındır ogunler..bn inanıyorum
Gerci asilama yaptirmissin ama klomen kullandinmi? Kullandiysan adet duzene girdimi? Bende gecen aylarda olamadim dr ilac vermisti ama adini unuttumhayır tatlım sıkkın degıll bnm cok duzensz pko var bnde bırak 5 6 ayda bır olurum sogan ıcıom ınsallah kendım adet olurum ya olmazsam ılacla olabılırım bıtek
ne kadar yakın hamılesn hıssett bakalm
klomenden daha etkılı ıgneler oldum gobegımden cnm o zmn dznlı oluyosn ılacdan dolayı.. ama ılac ıcmezsem olmuyorm tek tup bebek kaldı onuda bıraz zamn gcsn ya annmde kanser var hormon almamam lazm bnm rısklıym ama yıne bı suru hormn aldm bebegm olsn dıe ama ıste 1 sene falan bklıcem bı suru arkadasmn oldu bebegı tedavısız blkı bnmde olurGerci asilama yaptirmissin ama klomen kullandinmi? Kullandiysan adet duzene girdimi? Bende gecen aylarda olamadim dr ilac vermisti ama adini unuttum
Hamilelerin dualari kabul olurmus dua etsen herkez icin benide eklermisin=))=)) hiselerim şuan okadar gelişmedi koku duygum daha çok gerlişti =)) ilerki aylarda daha net cevaplar verebilirim
klomenden daha etkılı ıgneler oldum gobegımden cnm o zmn dznlı oluyosn ılacdan dolayı.. ama ılac ıcmezsem olmuyorm tek tup bebek kaldı onuda bıraz zamn gcsn ya annmde kanser var hormon almamam lazm bnm rısklıym ama yıne bı suru hormn aldm bebegm olsn dıe ama ıste 1 sene falan bklıcem bı suru arkadasmn oldu bebegı tedavısız blkı bnmde olur
Hamilelerin dualari kabul olurmus dua etsen herkez icin benide eklermisin
bnde edıyorm herkese kuzuucm tup yapsanda yuzde ellı tutuyoo bnm halam 3 kez tup yaptı olmadı sonra kendlıgınden hamıle kaldı keske kesın olsa hemen yapardım tupGecmis olsun annen icin sende kafana takma olur elbet tup bebek bende dusunuyorum ama tedavinin basindayim diye dr daha vaaarrr diyor en kotusu tup bebek tutar dimi Allah sanada biran once nasip etsin ins.ben dua ederken tanidik tanmadik herkez icin ediyorum Allah dusmanimin basina vermesin
bnde edıyorm herkese kuzuucm tup yapsanda yuzde ellı tutuyoo bnm halam 3 kez tup yaptı olmadı sonra kendlıgınden hamıle kaldı keske kesın olsa hemen yapardım tup
yerım senıınn burnunuuuuuu=))=)) hiselerim şuan okadar gelişmedi koku duygum daha çok gerlişti =)) ilerki aylarda daha net cevaplar verebilirim
evet aslında oyle takmıcan hıc o zaman oluyoms hatta kafandan atınca hemen oluyoms takmıyomr bn 1 aydr sadeece adet olsam yeter dıormBenim aslinda bu konularda pek bilgim yok dr bana dedigi sen kafana takmazsan olcak ama sen cok ustune dusuyosun diyor beyinde is bitiyor dedi bende cok panik biriyim
Cuma gunu dr sira beklerken sizin neseli yazilarinizi okuyodum moralim duzelmis dr odasina girdim yuzum guluyor dr hep boyle ol dedi burdaki hamile arkadaslarin olmasi ne guzelbnde edıyorm herkese kuzuucm tup yapsanda yuzde ellı tutuyoo bnm halam 3 kez tup yaptı olmadı sonra kendlıgınden hamıle kaldı keske kesın olsa hemen yapardım tup
canım benim ederim tabiki etmezmiyim hiç..herkes için ediyorum..rabbim dileğen herkese nasip etsin..bnde geç kavuştum bebeğime oyuzden çok iyi anlıyorum yaşanan duyguları..Allah büyüktür..hiç ummadığın anda nasip eder inşallahh
Adet olsam diyosun ama ya bebek varsa baktinmi hicevet aslında oyle takmıcan hıc o zaman oluyoms hatta kafandan atınca hemen oluyoms takmıyomr bn 1 aydr sadeece adet olsam yeter dıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?