Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cuma gunu dr sira beklerken sizin neseli yazilarinizi okuyodum moralim duzelmis dr odasina girdim yuzum guluyor dr hep boyle ol dedi burdaki hamile arkadaslarin olmasi ne guzel
hep gül cnm mutlu ol hayat cok kısa yarın ne olcagmz bellı degıl dunden berı ıkı yakınımın olum haberını aldm carsamba 2 cenzaye gtcem cok cabuk gecıyo zaman ınsallah bızımde yuzumuz guler en yakın zmanda

kılo hıc ıyı degıl cnm buutun hastalıklarn baslangıcı azcık kısınca verıyo ınsan

Bakalim diyet yapiyorum ins veririm calisiyodum isden yeni ayrildim stres uzakduruyum diye wc gittim dediniz gibi bisey gordum yumurta kucukkenmi catladi acep kucuk catlarsa tutarmi

dumanım boncugum facedede msj attm sana eysan nasılll sn nasılsn namaz kıldm sabah cok dua ettmm saana sutun geldımı bıraz dahaa

Bakalim diyet yapiyorum ins veririm calisiyodum isden yeni ayrildim stres uzakduruyum diye wc gittim dediniz gibi bisey gordum yumurta kucukkenmi catladi acep kucuk catlarsa tutarmi
allah bılr cnm bnm kocamandı catladı tutmadı bnları dusunme allah ol derse olurr

Basin sagolsun canim Allah rahmet eylesin

walla burhan amca beynınde tumor vardı amleyttan cıkamamıs alper abımde kalp kırızı gecrms bırısı komsum bırıde annmn arkadsnın kocası cnm allah rahmt eylesn
Amin Allah tahsilatini afetsin ikisininde ben cikiyorum canim sonra gorusuruz bazi seyleri kafana takip uzme kendini(burda olanlarda dahil)

Kızlar neler olmuş burda böyle gene... Ne kadar güzeldi bizim muhabbetlerimiz nazar değdi valla

Neyse rapor vereyim çok vaktim yok , kontrolümüz iyi geçti Dr muayene ederken göbüş bağı elinde kaldı işitme testinide geçti kuzum teyzeleri maşallah hiç sıkıntı yok , topuktan kan alınınca çok sinirlendi ve ağladı o kadar :) benim yine gaz sancım var yatıyorum grş öpüyorum sizi ...

ohh masallah eysanımızaa sende bı an oonce kurtull agrılardan boncugum ınsallahhh...

sevinç geri dön seviyorm seni sevinçççççççççççyoklgun şimdiden oturdu yüregime kalbimi üzme nenvallahi benim kafamın tasını attırma gelir oraya yemkelrinmi yer dondrmayı yer giderim he çabk gel diyorm sana okuyorsn beni biliyorm ne oulr gel aglarım bak gelene kadar aglıcem haberin olsun başlıyorm aglamaya

İnsallah sende sag salim alirsin kucagina eli ayagi duzgun Allah korkusu olan hayirli bir evlat olsun ins. kac aylik cinsiyeti bellimi

Canim cikmistim yazamadim.2aylik daha belli diilallah razi olsun

Kendine ve bebise cok dikkat et allaha emanetsiniz.maasallah rabbim nazardan saklasin

Son düzenleme:
Topikte sürekli yazıyor olmanız insanları kovma hakkını vermiyor sizlere.
X gelmeyecekse sende gelme, bir daha buraya girme diyemez kimse, günlerdir aynı kavgayı yazıp duruyorsunuz buraya.
Lütfen artık herkes kendine çeki düzen versin, topiğin huzurunu bozmaya hakkınız yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…