estagfurullah cnm ya konusalm nolcak ne rahatsızlıgıBegum benim cenem dusuktur rahatsiz ediyosam soyle olurmu?
hep gül cnm mutlu ol hayat cok kısa yarın ne olcagmz bellı degıl dunden berı ıkı yakınımın olum haberını aldm carsamba 2 cenzaye gtcem cok cabuk gecıyo zaman ınsallah bızımde yuzumuz guler en yakın zmandaCuma gunu dr sira beklerken sizin neseli yazilarinizi okuyodum moralim duzelmis dr odasina girdim yuzum guluyor dr hep boyle ol dedi burdaki hamile arkadaslarin olmasi ne guzel
Resimdeki gibi zayifmisin genelde zayiflarda pek adet sorunu olmaz biliyodum esinle cok mutlu gorunuyosunuz Allah mutlugunuzu bozmasinestagfurullah cnm ya konusalm nolcak ne rahatsızlıgı
zayıfım cnm 51 kıloyum orda 48 kıloyum ama 3 klodan bıse olmazResimdeki gibi zayifmisin genelde zayiflarda pek adet sorunu olmaz biliyodum esinle cok mutlu gorunuyosunuz Allah mutlugunuzu bozmasin
zayıfım cnm 51 kıloyum orda 48 kıloyum ama 3 klodan bıse olmaz
kılo hıc ıyı degıl cnm buutun hastalıklarn baslangıcı azcık kısınca verıyo ınsanBencede ben kiloluyum 70 varimdir
kılo hıc ıyı degıl cnm buutun hastalıklarn baslangıcı azcık kısınca verıyo ınsan
allah bılr cnm bnm kocamandı catladı tutmadı bnları dusunme allah ol derse olurrBakalim diyet yapiyorum ins veririm calisiyodum isden yeni ayrildim stres uzakduruyum diye wc gittim dediniz gibi bisey gordum yumurta kucukkenmi catladi acep kucuk catlarsa tutarmi
Basin sagolsun canim Allah rahmet eylesinhep gül cnm mutlu ol hayat cok kısa yarın sne olcagmz bellı degıl dunden berı ıkı yakınımın olum haberını aldm carsamba 2 cenzaye gtcem cok cabuk gecıyo zaman ınsallah bızımde yuzumuz guler en yakın zmanda
saol cnm mekanı cennet olsn ınsallah ıkısınınde allah evlatlarına yardım etsn ıkısıde genctı eslerı cocukları kaldı :/Basin sagolsun canim Allah rahmet eylesin
saol cnm mekanı cennet olsn ınsallah ıkısınınde allah evlatlarına yardım etsn ıkısıde genctı eslerı cocukları kaldı :/
walla burhan amca beynınde tumor vardı amleyttan cıkamamıs alper abımde kalp kırızı gecrms bırısı komsum bırıde annmn arkadsnın kocası cnm allah rahmt eylesnAy merak ettim nasil oldu kaza falanmi
Amin Allah tahsilatini afetsin ikisininde ben cikiyorum canim sonra gorusuruz bazi seyleri kafana takip uzme kendini(burda olanlarda dahil)walla burhan amca beynınde tumor vardı amleyttan cıkamamıs alper abımde kalp kırızı gecrms bırısı komsum bırıde annmn arkadsnın kocası cnm allah rahmt eylesn
saol cnm allah razı olsn takmıyom takıom da noluyo hatanelık oldum ya takmıom artıkAmin Allah tahsilatini afetsin ikisininde ben cikiyorum canim sonra gorusuruz bazi seyleri kafana takip uzme kendini(burda olanlarda dahil)
Kızlar neler olmuş burda böyle gene... Ne kadar güzeldi bizim muhabbetlerimiz nazar değdi valla
Neyse rapor vereyim çok vaktim yok , kontrolümüz iyi geçti Dr muayene ederken göbüş bağı elinde kaldıişitme testinide geçti kuzum teyzeleri maşallah hiç sıkıntı yok , topuktan kan alınınca çok sinirlendi ve ağladı o kadar :) benim yine gaz sancım var yatıyorum grş öpüyorum sizi ...
İnsallah sende sag salim alirsin kucagina eli ayagi duzgun Allah korkusu olan hayirli bir evlat olsun ins. kac aylik cinsiyeti bellimi
Kızlar neler olmuş burda böyle gene... Ne kadar güzeldi bizim muhabbetlerimiz nazar değdi valla
Neyse rapor vereyim çok vaktim yok , kontrolümüz iyi geçti Dr muayene ederken göbüş bağı elinde kaldıişitme testinide geçti kuzum teyzeleri maşallah hiç sıkıntı yok , topuktan kan alınınca çok sinirlendi ve ağladı o kadar :) benim yine gaz sancım var yatıyorum grş öpüyorum sizi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?