Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın kızlarrr nasılsınızzz rabbimmmm gölümüzden her negeçiyorsa onu bizlere nasip etsin inşşşşşşş sonsuz hazinesinden bizleride güldürüsünnnn

kızlar sevince ne oldu neden hesabını pasifleştirdi bilen varsa bana özelden mesaj atabilir mi?ya da onun facbook adresi filan olan ona acil ulaşmam lazım....lütfen rica ediyorum

kızlar çok rahatsızım 1 gün girmedim neler olmuş burda böyle kaç kişinin hesabı pasif olmuş,hem gelmemek ne demek kızlar hepiniz burda olun yine...çok üzüldüm ne güzel neşeli bir topikti burası nazar değdi walla....

Son düzenleme:
kızlar sevince ne oldu neden hesabını pasifleştirdi bilen varsa bana özelden mesaj atabilir mi?ya da onun facbook adresi filan olan ona acil ulaşmam lazım....lütfen rica ediyorum

canım ben bilmiyorum face ni ama bilen arkadaşlar var sana yazarlar,mutlaka....

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 8 ziyaretçi)

nazemir

kızlarr nasılsınızzzz? not telaşından pek bişeyle ilgilenemedim.. şimdi de tatil heyecanına kapıldım memlekete gidicez yihhhuuu sizler nasılsınızzz?

rapor vereyim didim
sabah erkenden kalktım eşime kahvaltı yaptırdım işe yolladım yatagı topla kahvaltı softrasını topla üstümü giydim ablama gittim otrdk temizlik yaptım pazara gittik oglmla oynadım eve 6.30 girdim namazları kıl alt kata indim biraz oturdm sonra burdayım ben geldim ama kimseler yok nazar deydi grbmza ne olr bir daha küslükler olmasın kavgalar hiç olmasın kaçç gündür yerdemiyim gögtemiyim bilemedim ben ya hepinizide özledim nerdesiniz beni duyun

Cok gecmis olsun topraaaam hersey duzelecek insallah unutacagiz bu gunleri eski kaliteli gunlere donecegiz .

Sesim biraz duzeldi yarin basaki arayip havadis verecem
iyiki yoktu uzuntuden sutu cekilirdi Allah muhafsza

Bugun mubarek kandil bol bol dua edelim hepimiz icin
Muminin mumine duasi kabul olurmus . Rabbim gonlunuzun muradini
Tez zamanda hayirlisiyla versin. Amin.

hayirli sabahlarrrrrr
Tekrar kandilimiz mubarek olsun
Rabbim mubarek gunler yuzu suyu
Hurmetine gunahlarimizi affeylesin.
Dualarimizi kabul eylesin.Amin..

günaydın kızlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…