Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hepinizin mubarek mevlid kandili mubarek olsun RABBİM hepimizin dualarını kabul, günahlarımızı afv etsin...

Ben geldimmmmmmm
meydani kimseye birakmam uleynn
hoşgeldin çok sewindim ve emindim döneceğine sana yakışan buydu zaten
Cok gecmis olsun topraaaam hersey duzelecek insallah unutacagiz bu gunleri eski kaliteli gunlere donecegiz .
sağol sevinçim ama geçmek bilmiyor bu zıkkım dün eşim sesimi telefonda duyunca hemen gelip acile götürdü,ciğerlerimi üşütmüşüm birde sinüzitim azmış,iğneyi serumu yidim geldim..ama heryer tıklım,tıklım aynı şikayetten..haberlerde gördünüzmü bu hastalığın adı istanbul bronşitiymiş aylarca öksürük gitmezmiş...ben hayla hönk,hönk öksürüyom,resmen ciğerim ötüyor ne yaptıysak geçmedi...
Sesim biraz duzeldi yarin basaki arayip havadis verecem
iyiki yoktu uzuntuden sutu cekilirdi Allah muhafsza

gerçekten üzülürdü,hepimiz üzüldük çünkü..arada başaktan da bize haber ver ve selam söyle...

Ben geldimmmmmmm
meydani kimseye birakmam uleynn

Bugun mubarek kandil bol bol dua edelim hepimiz icin
Muminin mumine duasi kabul olurmus . Rabbim gonlunuzun muradini
Tez zamanda hayirlisiyla versin. Amin.

hayirli sabahlarrrrrr
Tekrar kandilimiz mubarek olsun
Rabbim mubarek gunler yuzu suyu
Hurmetine gunahlarimizi affeylesin.
Dualarimizi kabul eylesin.Amin..

günaydın kızlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun

Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
kızlar sizlerinde kandili mubarek olsn dualarınız kabl olsn işşallah
hepinizin mubarek mevlid kandili mubarek olsun RABBİM hepimizin dualarını kabul, günahlarımızı afv etsin...

canım geçmiş olsun bebem aman diyim dikkat et gögsünü sıcak tut
kızlar rapor veriyim didim ev işi bitti ütü bitti ban kargo gelicekti gelseydi erkenden kaynanam gidicem bgün kandil malm hayır duasını almak lazım bir namazlarım var kılıyım birde peygamber efendimize selevat çekilicekmiş bebeler özelime yollasınlar çekmek isteyenler 30 son gün dualanıcakmış b sevaba nail olmak isteyen bulsn beni

kuzucum cok gecmis olsun benimde oksurukten karnimin etleri agriyor. Doktor soyledi en az 21 gun suruyormus

kuzlarrr begumun cok selami varrr kandilinizi kutluyor ve opuyor
ve aleyküm selam bebem sende süle bu arada bugün kaldıl kaynanam gidicem eltimde gelicekmiş demin aradı ben geçiyorm sende geç diyeçok severim kendilerinikız sevinç karısı şimdi b beeni sinir dicek ne yapsam resim ekledimya faceye ben diyor çok kilolsn allahını seversen kilo varmı baksana bir benim sayfama diyeyim didim ben b halimle kiloysam daha pes derim yromlarını bekliyorm çıkıcem namazdan sonra deyiver ne yapam

paşacım git ama kimseye karışma resmede bakıyom hemen

paşa kızz o resimleri görmüştüm zaten ne kilosu annem yaaa fıstıksın maaşallah

selamun aleykum HAYIRLI KANDİLLER

Kizlar ben test yaptim ikinci cizgi silik cikti nerdesiniz yaww
Gecen ayki gibi oyun oynamaz insallahh:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…