hoşgeldin çok sewindim ve emindim döneceğine sana yakışan buydu zatenBen geldimmmmmmm
meydani kimseye birakmam uleynn
sağol sevinçim ama geçmek bilmiyor bu zıkkım dün eşim sesimi telefonda duyunca hemen gelip acile götürdü,ciğerlerimi üşütmüşüm birde sinüzitim azmış,iğneyi serumu yidim geldim..ama heryer tıklım,tıklım aynı şikayetten..haberlerde gördünüzmü bu hastalığın adı istanbul bronşitiymiş aylarca öksürük gitmezmiş...ben hayla hönk,hönk öksürüyom,resmen ciğerim ötüyor ne yaptıysak geçmedi...Cok gecmis olsun topraaaamhersey duzelecek insallah unutacagiz bu gunleri eski kaliteli gunlere donecegiz .
Sesim biraz duzeldi yarin basaki arayip havadis verecem
iyiki yoktu uzuntuden sutu cekilirdi Allah muhafsza
Ben geldimmmmmmm
meydani kimseye birakmam uleynn
Bugun mubarek kandil bol bol dua edelim hepimiz icin
Muminin mumine duasi kabul olurmus . Rabbim gonlunuzun muradini
Tez zamanda hayirlisiyla versin. Amin.
hayirli sabahlarrrrrr
Tekrar kandilimiz mubarek olsun
Rabbim mubarek gunler yuzu suyu
Hurmetine gunahlarimizi affeylesin.
Dualarimizi kabul eylesin.Amin..
kızlar sizlerinde kandili mubarek olsn dualarınız kabl olsn işşallahgünaydın kızlar herkesin mevlid kandili mübarek olsun
Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin inşallah
hepinizin mubarek mevlid kandili mubarek olsun RABBİM hepimizin dualarını kabul, günahlarımızı afv etsin...
hoşgeldin çok sewindim ve emindim döneceğine sana yakışan buydu zaten
sağol sevinçim ama geçmek bilmiyor bu zıkkım dün eşim sesimi telefonda duyunca hemen gelip acile götürdü,ciğerlerimi üşütmüşüm birde sinüzitim azmış,iğneyi serumu yidim geldim..ama heryer tıklım,tıklım aynı şikayetten..haberlerde gördünüzmü bu hastalığın adı istanbul bronşitiymiş aylarca öksürük gitmezmiş...ben hayla hönk,hönk öksürüyom,resmen ciğerim ötüyor ne yaptıysak geçmedi...
gerçekten üzülürdü,hepimiz üzüldük çünkü..arada başaktan da bize haber ver ve selam söyle...
hoşgeldin çok sewindim ve emindim döneceğine sana yakışan buydu zaten
sağol sevinçim ama geçmek bilmiyor bu zıkkım dün eşim sesimi telefonda duyunca hemen gelip acile götürdü,ciğerlerimi üşütmüşüm birde sinüzitim azmış,iğneyi serumu yidim geldim..ama heryer tıklım,tıklım aynı şikayetten..haberlerde gördünüzmü bu hastalığın adı istanbul bronşitiymiş aylarca öksürük gitmezmiş...ben hayla hönk,hönk öksürüyom,resmen ciğerim ötüyor ne yaptıysak geçmedi...
gerçekten üzülürdü,hepimiz üzüldük çünkü..arada başaktan da bize haber ver ve selam söyle...
ve aleyküm selam bebemkuzlarrr begumun cok selami varrr kandilinizi kutluyor ve opuyor
ve aleyküm selam bebemsende süle bu arada bugün kaldıl kaynanam gidicem eltimde gelicekmiş demin aradı ben geçiyorm sende geç diye çok severim kendilerini kız sevinç karısı şimdi b beeni sinir dicek ne yapsam resim ekledimya faceye ben diyor çok kilolsn allahını seversen kilo varmı baksana bir benim sayfama diyeyim didim ben b halimle kiloysam daha pes derim yromlarını bekliyorm çıkıcem namazdan sonra deyiver ne yapam
paşa kızz o resimleri görmüştüm zaten ne kilosu annem yaaa fıstıksın maaşallah
yatak odasındakiler yeni canım
gördüm gördüm hepsi çok güzellll
sen canlı halimi gör bebem
kızlar ilk aşılamamı oldum ve sonuç hüsran çok kötüyüm:,(
Kizlar ben test yaptim ikinci cizgi silik cikti nerdesiniz yaww
Gecen ayki gibi oyun oynamaz insallahh:18:
Huhuuuuuuutopik ahalisiiii nirdeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?