Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar,hayırlı kandiller hepimize
sevinçcim inşallah gerçek pozitiftir canım
bikaç gündür seni biraz silik gördüydüm ama şimdi koyulaşmışın,sevindim
nazoşum sen nasılsın canım?
acaba şu beni hiççç merak etmeyen bi başak vardı,o nasıldır kiiiiiiiiiiiiiii
diğer kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah,selamlar

Mübarek kandil günü dualarımızın kabul olması dileğiylee

Sewinççç cnmm hadi inşallahh bu sefer oldu gerçekleşir inşallahh

cezam bıtmıss

slmm nasılsınn

basak gıremıyo annesın yanına gıttı

bırcık nasılsın

hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer gerçektir
kan testini ne zaman yapacan

geldim
ama bugün eşim evdeydi hep gezdik anca girdik eve
Yarin yada cuma hayirlisi cnm
Ewet cnm bir guncuk cezam vardi insallah diyorum
Basak anasinda angarada
Mübarek kandil günü dualarımızın kabul olması dileğiylee

Sewinççç cnmm hadi inşallahh bu sefer oldu gerçekleşir inşallahh

Hayirlisi cnm :18:

Selam nasıldınız görüşmeyeli hatunlar ? Hepimizin kandili mübarek dualarımız kabul olsun ... Sevinçcim inş. Hamilesindir cnm... Beydağlı sen nasıl oldun ? Belinaysu resim eklemedim cnm buraya koymam sanırım 40 ımız bi çıksın faceye koyarım Beydağlı ya özelden msj atarım ama onun facesi yok kocicim çok katı bu konuda nazar değer diye faceye bile yasak koydu neyse bi zaman geçsin hele biraz ... Ben artık gece ayakta gündüz sersem gibi gezer bi haldeyim, gece-gündüzü karıştırdı bu zilli... Ama alıştım ne diim zamanla düzelir inş. Hepinizi öpüyorum grşrz iyi geceler

Kizlar ben test yaptim ikinci cizgi silik cikti nerdesiniz yaww
Gecen ayki gibi oyun oynamaz insallahh:18:
kız marta ne oldu be işşallah vardır bebem seviniirm senin adına beni hiç sorma sinir küpü oldm geldim yeminle kaynanam eltim inadıma sevip öptüler çockları okadar dedim anne yanımda sevme diye ama yok nerdeen son oglanı seviyord eşime hadi gidelim canım sıkılmaya başladı dedim kesin anlamıştır mrmda bil edgeil eltimin çockalrı allahım beynimi yedi ya nasıl çocuklar ya bir anne bakmazmı dahada anlatırımda sırtım tuttld kızlar egilim dogrlamıyorm ne yapsak ta geçse bri akıl verin canım acıyor
kızlar ilk aşılamamı oldum ve sonuç hüsran çok kötüyüm:,(
mdnu kaybetme işşallah bi rdahaki sefer tatlım

canım annelik işte hoş geldim annelerin dünyasına

kızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyor wc gidip gelmek işkence yerinden kalkamıyorm hareket etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur sizlere yazarkende aylayım uyloyom işşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza bu arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormuş yaw bu sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gidesim yok gitsem gene panik atagım azıcak neyse daha yazmaya dayanamıyorm canım yemin olsun çok acıyor ben kaçtım

Evladını yitirmek ömrünü yitirmektir…
Canının, canına-cana hasret kalmasıdır… Sevgiliyi, canı, kanı, hayatı, aşkı toprağa gömmektir bir daha görememek bilinciyle… Kabullenememektir… Nefes alamamaktır….
Burun direği sızlamasının alasıdır… Her sabah kalbe bıçak saplanmasıyla uyanmaktır… Feryat etmektir, haykırmaktır… Ama isyan etmemeyi başarmaktır !
Evlat gider bayram biter… Artık ne bayramın vardır ne seyranın, ne düğünün ne derneğin… Her bayram sana cenazenin ilk gününü yaşatır…Evladının gömülü olduğu şehirden uzaklaşamamaktır…
Uzaklaşırken de ilk durak evladının mezarı başıdır…
Her şehir dönüşü ilk uğrak yer evladının yine başucudur… “Allaha ısmarladık!”’ın karşılığı “Güle güle”yi duyamamaktır. “Ben geldim yavrum!”un cevabı “Hoş geldin anne!”yi duyamamaktır… Sırlarını sadece onunla paylaşmaktır… İlk evi mezarı ilan etmektir…
Yediği her lokma boğazında dizilir… Uyuduğu her an vicdanı boğazına çöker… Her uykuya geçerken Allahına yalvarır yavrusunu “bir kerecik bile olsa rüyasında görebilmek” için…
Kaybettiği evladının akranlarını sessizce izler… “Benim yavrum da yaşasaydı şimdi şöyle olurdu böyle olurdu”lu cümleleri asla tükenmez…
Her çocukta, her yetişkinde, her nefeste onun kokusunu, dokusunu aramaktır, hissetmektir…
Her kabristan ziyaretinde toprağa kapanmaktır, teselliyi toprağa sarılıp, o buz gibi mezar taşında sıcaklığını aramaktır… Bir ana-babanın öpmeye hasret kaldığı o yanak artık mezar taşıdır…
Gözlerinden sel olup akarken haykırarak “Annemmm, ben geldim, kalk yavrum!” demektir…
Onun için hayat biter… Yavrusuyla beraber toprağın altında kalmıştır hayat… Sonrasında yaşadığı zorakidir, zorunluluktur… Allah korkusudur…
Anneler Günü – Babalar Günü’nü unutmaktır… Boynu bükük, gözü yaşlı geçirmektir… 10 tane evladı daha olsa, o bir eksikle hiç birinin yerini dolduramamasıdır…
Her ana ile yüreği bir olur…
Ateş düştüğü yeri yakarken o acıyı yaşamışları sadece yakar geçer çünkü bilir o acının ne olduğunu… Gerisi laftır, sözdür…

Pasa cok gecmis olsun cnm sicak bir dus al sirtina msj yaptir sicak tut kendini gecer insallah.optim

canlarımm merhaba nasılsınız

ben dun anneme gıttım ust komsumuzun cenazesı var dıye borek kek kurabıye bı suru sey yaptık cenaze evıne allah kabul etsın ınsallah
neyse kuzenım hamıle benım hatta 2 kuzenım..

neyse kuzenımın dogumu baslamıs kostuk hastaneye hemen bebegımız dogdu adı nısa oyle guzel kı masallah.. hersey buraya kadar süper.. bebegı kucagıma aldım hıc tepkı vermıyo aglamıyo donuk donuk bakıyo bısey de dıyemedım bız annemle aksam gelıcez dıyerek cıktık cenzemız var dıye..

eve geldık acele acele yapıyorz hazırlıkları bı telefon geldı nisanın omzu ve kolu cıkıkmıs bızım oldugumuz yaka degılde anadolu yakasına ambulasla sevk etmsler bebegımızı.. kuzenım aglıyo oyle kotu olduk ki..

aksama kosarak gıttık vallaha.. kadıkoye gıttık doktorlar bısey demedı bebegın babası hala basında kuzenımı de aldık eve getrdık normal dogumdu herseyıde normaldı.. ama kız hıc konusmuyoo dondu kaldı aglayamıyoda.. demın hastaneyı aradım enıstem orda bebegın bsında bılmıyorum ne olacak bende eve gelmek zorundaydım bıze 80 km uzak erkanın ısı ise 100 km.. benı sabah 6 da bırakıyo 8 de ıste oluyo aksamda alıyo garıbım haftada 1 gun..

cumartesı gıtcm erkanla tekrar bakalım uzun uzun yazdm kızlar cok moralım bozuk ınanın.. kurban oldugum ne verıyosa hayırlısını versın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…