Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.

Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.

bende bayağı ümitlenmiştim abla..
nasip yaa ..

napıyonuzz

kızlar bebegımız nısa yogun bakımda dualarınzda onada yer verırmısınız.. suan bobreklerı de makıneyle calısıyomus bobreklerınde sorun cıkmıs omzunda sınır sıkısması olmus omzunu yerıne oturtmuslar.. 72 saat ıcınde bellı olcakms verdıgı tepkılere gore durumu.. herseye hazırlıklı olun dedı doktor kuzenım sakınlestırıcılerle uyutuluyo cok kotu

Allah yardımcınız olsun canım

Begüm cnm Allah sıfatıyla verisin dua edelim inşallah hersey yoluna gırer

hep babasının sucu abla anlattım sana ya kac hafta once kuzenm 42. haftaya gırdı normal yapcam dıye dıretıyo ozele gotrduk doktr dedı sezaryen olsn kocası ıckının tekı ıcmıs ıcmıs paraaları yemıs daha yenı acılmstı dogum yaptıgı hastanede tadılat vardı ucuz olsun dıye bebegı hart hurt cekıp omzunu cıkrmıslar bıde bebek 42 hafta olunca ıcerdekı suyu bıtms kakasını yemıs cıgerlerı bobreklerı kaka dolmus nefes alamamıs garıbım mıdesını yıkamıslar bobreklerı makıneye baglı yogun bakımda el kadar bebek ya bu kocamn ınsanlar dayanamıyo ole makınelere.. kuzenıme kac kez dedm bn verıırm para olmaz kocam kızar kım oducek bu cocugun vebalını ya.. doktor dedı herseye hazrlıklı olun yasarsa da sorunlu bi bebek olur cunku bobreklıerı cok zedelenmıs cok cabuk hasta olur zor ıyılesır dedı ne gunahı vardı bebegn yazık ya vallahı vıcadan azabı cekıyoms enıstem cekse nolur ıcerken ıyıdı bebege para brktrmedıler ay cok sınırım bozuk

Begüm cnm çok üzülüyom ama böyle olacağı belliydi kuzen diretmemeliydi 42 hafta Cook geç böyle sorunlar oluyor maalesef sezeryan olsaydı keşke ama Rabbim beterinden esirgesin

Begüm cnm çok üzülüyom ama böyle olacağı belliydi kuzen diretmemeliydi 42 hafta Cook geç böyle sorunlar oluyor maalesef sezeryan olsaydı keşke ama Rabbim beterinden esirgesin

abla kocası bagırmıs normal yap param yok dıye ondan dıretıyoms ya demın aradm bılge dahamı ıyı oldu dedım bosuna aglama dedm kızdım dua et sadece dedm bana ne yaasadgımı bılıomsn ahmet bagırdı bana ozele gtrmedı sezaryen parası yok demıs bnde şok oldm ama daha oncede ozelde yap para verırız ddemıstm ama kocasının bole yaptgnı bılmıodm

Yaa sezeryan gerekiyorsa devlette yapılırdı ucretsız offffff bebeğe bişe olursa boşu boşuna yaw

Yaa sezeryan gerekiyorsa devlette yapılırdı ucretsız offffff bebeğe bişe olursa boşu boşuna yaw
kakasını yedıgını ultrasonda anlarlarms ama bakmamıslar abla normale almslar doktr demıs keske sezaryene alsaydık kakayı yemıs allah allah ya omzunuda cıkarmıs bebegın doktr allahm nelere kaldk

iyi olmaya çalışıyoruz sen Napıyon

al bendende okadar..bebişe takıldım..aklım almıyo gerçekten..begümle msjlaştık hep iyi bişey sölicek diye bekledim durdum..ne babalar var..inanamıyorum gerçekten..umarım rabbim annesine bağışlar..Rabbimin mucizesi olur inşallah..sapasağlam iyileşir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…