Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.
Kizlar degerim 22 cikti dun aksamki 25 di dusus baslamis kimyasal gebelik geciriyormusum
Acele etmemistim sonuc icin ama erken ogrenmesem adetle gider haberim bile olmazdi ....
Dr bir hafta bekle dedi adetin gelmezse gel dedi.
kızlar bebegımız nısa yogun bakımda dualarınzda onada yer verırmısınız.. suan bobreklerı de makıneyle calısıyomus bobreklerınde sorun cıkmıs omzunda sınır sıkısması olmus omzunu yerıne oturtmuslar.. 72 saat ıcınde bellı olcakms verdıgı tepkılere gore durumu.. herseye hazırlıklı olun dedı doktor kuzenım sakınlestırıcılerle uyutuluyo cok kotu
allah razı olsn ablaAllah yardımcınız olsun canım
Begüm cnm Allah sıfatıyla verisin dua edelim inşallah hersey yoluna gırer
Begüm cnm çok üzülüyom ama böyle olacağı belliydi kuzen diretmemeliydi 42 hafta Cook geç böyle sorunlar oluyor maalesef sezeryan olsaydı keşke ama Rabbim beterinden esirgesin
abla kocası bagırmıs normal yap param yok dıye ondan dıretıyoms ya demın aradm bılge dahamı ıyı oldu dedım bosuna aglama dedm kızdım dua et sadece dedm bana ne yaasadgımı bılıomsn ahmet bagırdı bana ozele gtrmedı sezaryen parası yok demıs bnde şok oldm ama daha oncede ozelde yap para verırız ddemıstm ama kocasının bole yaptgnı bılmıodm
kakasını yedıgını ultrasonda anlarlarms ama bakmamıslar abla normale almslar doktr demıs keske sezaryene alsaydık kakayı yemıs allah allah ya omzunuda cıkarmıs bebegın doktr allahm nelere kaldkYaa sezeryan gerekiyorsa devlette yapılırdı ucretsız offffff bebeğe bişe olursa boşu boşuna yaw
iyi olmaya çalışıyoruz sen Napıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?