Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saçaklı bi adanalıya sattın beni ama neyse unuttum hadi

oğlanın çüküsü delifişek gibi maaşallah
bi işiyo bütün odayı suluyo

evet canım tarihlerimizde cok yakın sorunsuz gecer nşallah ikimizin herkesin
takvimini yap sana sende

canım nasıl yapılacağını öğrendim ama tam olarak haftam belli değil benim 25 inde doktora gideceğim keseyi görmek için doktorum öyle söyledi ozaman kesinleşecekmiş kaç haftalık olduğu benim geç yumurtlama olduğu için hesap yanlış çıkıyor olabilir bakalım hayırlısı olsun inş 5 gün sonra bende yaparım

nisan anneleri topiğine gel artık topiğimiz aşk yuvamız

ahh ahhh tam bı yıl olmuss

bıleydım ozmanlar bıdakı ramazanda hamıs gırcem hıc cocuk ıcın uzulurmuydum

slmmmmmmmmm kzılarr nasılsınız kız basakkkk burdamısın halaaaaaaaaa

kızlar su hamılelık takvımı nasıl yapılıypo pek hevesım vardıı hala beceremedımm:26::26:

sevinç karısı duymasın vallahi saçaklı dedigini duyarsa sayar durur sana
ben seni satmadım satmamda
iyi e ağlama bee ağlak karııı tamam satmazsın affettim hadi
zaten ağlak bişeydin şimdik hamilesin iyicenek ağlak olmşusun
Allah kocana sabırlar versn
bende geldim uzun bir aranın ardından foruma tekrar katıldım ya özlemişim burayı sanırım :)

daha önce varmıydın kuzum hatırlayamadım seni:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ben de bebis istiyooooruuuum
Allah gönlüne göre versn o zaman hayatım çok bekletmez inşallah bebeğin
kaç yıllık evlisin çokmu geç kaldı bebişin
ahh ahhh tam bı yıl olmuss

bıleydım ozmanlar bıdakı ramazanda hamıs gırcem hıc cocuk ıcın uzulurmuydum

slmmmmmmmmm kzılarr nasılsınız kız basakkkk burdamısın halaaaaaaaaa
hala burda mısın derken:26:
burayı terk etmemimi istiyosun
yoksa topiği koca göbeğinle ele geçirmeyimi planlıyosun
ooooooooovvvvvvvvvvv burdayım burdaaa gitmem bi yere tapusu bende buranın
asıl sen nerdesin kaynoşla aran kaka değilmiydi senin
onda mı kalıyosun döt büyütüyosun
kaç haftalık oldun artık topike gel yeter şımarma
kızlar su hamılelık takvımı nasıl yapılıypo pek hevesım vardıı hala beceremedımm:26::26:

Son düzenleme:

aaaglak karımı tirbiyesiz sen benim agladıgımı ne zaman gördün
saı günü bebegimi görmeye gidicem işallah saglıklıdır ikili tarafaması var çok mutluyum yavrumu görücegim için

Slm kızlar nasılsınız benı hatırlayanlar hatırlar uzun zamandır gırmıyorum gercı umarım gorusmeyelı hepınız hamıle kalmayı basarmıssınızdır cunku bende olmadı hersey yolunda dedı doktorlar sonra bı kez daha doktor degıstırdım memorıal sıslı hastanesıne dustu yolum... Burda doktorum tek tupumde sıvı bırıkımı oldugunu soyledı ve amelıyatla tek tupum alındı sonracıma yumurta rezervlerımın az oldugunu oğrendık ama doktorum bu arada hamıle kAlma ıhtımalın var dıyerek bıkac ay sure verdı.. Altı ay denedım ama olmadı ve tup bebek tedavısıne gecmeye karar verdık.. Salı gunu yumurtalarım toplanacak ve eger basarılı olursa ıkı adet transfer edılecek... Bana burda hep ıkızların annesı derdınız ya belkı artık nasıp olma vaktıdır.. Bu arada esım ıs degıstırdı tasındık bı suredır nette yoktu.. Artık ınşallah yenı evımde yenıumutlarla beklıyorum nete fırmedım ama sızlerı hıc unutmadım opuyorum hepınızı

vilmaa ben yeniyim ama herkeze duyurmaya çalışıyorum şansının yüksek olması için hayıt suyu iç memnun kalan çok yeni duydum ama 10 yıl bebeği olmayan biri kavuşmuş evladına bu sudan sora hormon seviyesini düzene sokuyo adt olmayanları adetlendiriyo felan yani kadınla alakalı her türlü şeye iyi geliyo eski kadınlar hep kullanırlarmış hadi iyi şanslar...

canım arenbulut benım dıger topıkden arkadasım ben buraya yazınca oda bu topıgı dıger topık sandı galıba ama olsun farketmez oda bebek hasretı ceken bır arkıdıs uzun zamandır yoktu hatlar karısmıs anladıgım kadarıyla

4 aylik evliyim ilk gebeliyim kimyasal gebelikdi 35 gun once dusurdum... ve hala adet olmadim delirmek uzareyim ....evet daha yeni evliyim ama ilk gebeliyimi ogrendikden 2 hafta sonra dusurdum o 2 haftada cok benimsemistim annelik modundaydim kendimi zor toparladim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…