aaaglak karımı tirbiyesiz sen benim agladıgımı ne zaman gördün
saı günü bebegimi görmeye gidicem işallah saglıklıdır ikili tarafaması var çok mutluyum yavrumu görücegim için
vilmaa ben yeniyim ama herkeze duyurmaya çalışıyorum şansının yüksek olması için hayıt suyu iç memnun kalan çok yeni duydum ama 10 yıl bebeği olmayan biri kavuşmuş evladına bu sudan sora hormon seviyesini düzene sokuyo adt olmayanları adetlendiriyo felan yani kadınla alakalı her türlü şeye iyi geliyo eski kadınlar hep kullanırlarmış hadi iyi şanslar...
canım arenbulut benım dıger topıkden arkadasım ben buraya yazınca oda bu topıgı dıger topık sandı galıba ama olsun farketmez oda bebek hasretı ceken bır arkıdıs uzun zamandır yoktu hatlar karısmıs anladıgım kadarıyla
4 aylik evliyim ilk gebeliyim kimyasal gebelikdi 35 gun once dusurdum... ve hala adet olmadim delirmek uzareyim ....evet daha yeni evliyim ama ilk gebeliyimi ogrendikden 2 hafta sonra dusurdum o 2 haftada cok benimsemistim annelik modundaydim kendimi zor toparladim ((
burdamısın derkennn ankaradamısın dıye sormak ıstemıstım
yoksaa senn topıkınde gozum yokk zatı gıremıyom
daha gobegımde kocaman olmadısukur kılo almadım senın gıbı 50 kılo almaya nıyetım yok
uçan kuşşşş nerelerdesin yine
pasammm ne uykucu bebeın varmıs kızz
benım bebısıde dun gorduk cok hareketlıydı doktr bu nasıl bebek yeırnde durmuyo dedımrabbım bu duygyu herkeze naısp etsın
Cnm kaç haftalık oldu miniğin ? Herşeyler uolundadır inşpasammm ne uykucu bebeın varmıs kızz
benım bebısıde dun gorduk cok hareketlıydı doktr bu nasıl bebek yeırnde durmuyo dedımrabbım bu duygyu herkeze naısp etsın
Cnm minik bebekle uğraşması biraz daha zor benimki 3 kg doğdu 2800 e düştü giydirmiyordum kolları bacakları kırılcak gibiydi , ama şimdi büyüdü tosuncuk oldu maşallah sen onu büyğtürsün annesiselam hatunlar...
son 1 ayım kaldı..çok heyecanlıyım..ayrıca bir stresliyimki sormayın.
bebişim iyi.sağlığı çok şükür yerinde..zayıf bi bebek olcak dedi doktor sana benzicek fiziği dedi..1900 grm bebişim..kendine bak dedi : ) suyum azdı biraz.ama çok şükür toplarlamışım..
ama test yapıldı su içmiyomusun dedi.bebişin suyuyla alakalı değil.sanırım benim vücudumdaki suyla alakalı.içiyorum ama aşırı idrara gidiyorum dedim..mesanemde çok yanma oluyo helede benim minik bastırınca..bi yoz verdi rahatlatır dedi içtim bugun değişen bişey yok..
allahın izniyle şu 1 ayımıda atlatırsam bebişimi kucağıma alırsam hepsi biticek..
benden bukadar..
ederim aşkım inşalllah ttuar tatalım ya pozitif düşünelim pozitif olsunkiz ben buralardayim sen yoksun bugun 2.asilamam olcak hic uyumadim cok dua ediyorum ins.tutcak canim sende dua et
normal m olcak tatlım doğumun sezeryan mıselam hatunlar...
son 1 ayım kaldı..çok heyecanlıyım..ayrıca bir stresliyimki sormayın.
bebişim iyi.sağlığı çok şükür yerinde..zayıf bi bebek olcak dedi doktor sana benzicek fiziği dedi..1900 grm bebişim..kendine bak dedi : ) suyum azdı biraz.ama çok şükür toplarlamışım..
ama test yapıldı su içmiyomusun dedi.bebişin suyuyla alakalı değil.sanırım benim vücudumdaki suyla alakalı.içiyorum ama aşırı idrara gidiyorum dedim..mesanemde çok yanma oluyo helede benim minik bastırınca..bi yoz verdi rahatlatır dedi içtim bugun değişen bişey yok..
allahın izniyle şu 1 ayımıda atlatırsam bebişimi kucağıma alırsam hepsi biticek..
benden bukadar..
ederim aşkım inşalllah ttuar tatalım ya pozitif düşünelim pozitif olsun
ee nasılsın şimdik:18::18::18::18::18:
normal m olcak tatlım doğumun sezeryan mı
eğer normalse zyıuf olması daha iyi fırt diye çıkarırsın
hem bence 1 ayın kalmamaış daha az kalmış
iyi e ağlama bee ağlak karııı tamam satmazsın affettim hadi
zaten ağlak bişeydin şimdik hamilesin iyicenek ağlak olmşusun
Allah kocana sabırlar versn
daha önce varmıydın kuzum hatırlayamadım seni:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ayyy ne kadar çıtırdaksın dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cicim aylarındasınızzzzzzz oyyyyyyy yirim yaaa özledim o günlerimi heee ne kadarda heyecanlı oluyor
ne kadar erken başlamşsınız bebek çalşmalarına
yaşınızmı geçiyor hayatım:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ederim aşkım inşalllah ttuar tatalım ya pozitif düşünelim pozitif olsun
ee nasılsın şimdik:18::18::18::18::18:
normal m olcak tatlım doğumun sezeryan mı
eğer normalse zyıuf olması daha iyi fırt diye çıkarırsın
hem bence 1 ayın kalmamaış daha az kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?