Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

burdamısın derkennn ankaradamısın dıye sormak ıstemıstım

yoksaa senn topıkınde gozum yokk zatı gıremıyom

daha gobegımde kocaman olmadı sukur kılo almadım senın gıbı 50 kılo almaya nıyetım yok

aaaglak karımı tirbiyesiz sen benim agladıgımı ne zaman gördün
saı günü bebegimi görmeye gidicem işallah saglıklıdır ikili tarafaması var çok mutluyum yavrumu görücegim için

yavrunu görcen diye niye ağlıyonağlaksın işte
pipilimi acaba:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evet yaa bende biliyorum dişleştirici bitki diyorlar onun için
göğüs çıkarıyo döt yapıyo
sexylik veriyo
çatır çatır yumurrtlatıyo falan ohhoooooooooooooooooo

uçan kuşşşş nerelerdesin yine

ayyy ne kadar çıtırdaksın dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cicim aylarındasınızzzzzzz oyyyyyyy yirim yaaa özledim o günlerimi heee ne kadarda heyecanlı oluyor

ne kadar erken başlamşsınız bebek çalşmalarına

yaşınızmı geçiyor hayatım:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evet cnm sen benim gibi kilo alma zaten

senin toto yeterince büyük olduğu için bide hamilelikte alırsan evlere sığmazsın

kızzz nasıl gidiyo hamilelik miden bulanıyomu

kızlar kusura bakmayın 9 eve geldim banyo ettim namaz kıldım anca eşim başından kalktı neyse mevzuyu uzatmayayımda anlatayım arda beye gittim saat 3 gibi paşam gelinir muayene edicez deidler hemşire beni hazırladı karnıma jeli sürdü doktoru çagırdı bizim jeliibon uyuyordu deidm arda bey ne oldu eşref saati galiba uyuyor dedi allahım okadar ultroson aletyle vurdu karnıma oynasın diye tık yok allahım adam çıldırdı baktı olmuyor dedi paşam kalkın merdiven inin çıkın çukulata meyve suyu verin yesin dedi neyse femikal 3 kattaya allahım 3 kat aşagıya indim geri çıktımeşim kızdı nefse nefese kalmışsın yavaş çıksaydıyya dedi canım deidm yavaş çıktım ama yoruldum dedim baktım bri meyve suyu 4 adet çukulata duruyor tabakta onları yedim sonra su içtim hemşire paşacvım gel arda bey muayeneye çagırıyor dedi neyse gittik üstne baktı allahım gene tık yok uyuyor ne yaptıysa oynatamadı benim jelibonu dedi altan bakıcaz paşam yedikmi aleti altan baktı aleti bri oyana bri bu yana oynattı karnıma vurdu allahım bebek zıplıyor el kol oynamıyor uyuyor deidmki arda ben bu sıpa neden böyle gülemey başladı dua edin dedi bri hastam vardı sabahın köründe geldi bizle gitti dedi bebek uyumuş kendini göstermemiş neyse dedi ördekle bakıcam rahim agzına dedi altan aleti soktu allahım ışıgı tuttu o ittirdikçe ben canım açıyor deneye başladım az kaldı muayene ediyorum dedi allahım ne acıydı neyse sonra eliyle muayene etti karnıma ittirdi allahım bu sıpada tık yok gene baktı rahim boyum 4 üstündeydiya malesef 2.9 düşmüş dedi yılmak yok yola devam hayde dedim ne olucak hemşireye deid aşagıya inin 10 dakika yürüyün gelin dedi allahım ne güldük eşimle rahmetli ömürüm ne ugraştırmıştı beni 3 kat aşagıya indik allahım gezdim telefonlar durmuyor biri bırakıyor biri arıyor neyse çıktık yukarı başka odaya aldılar beni baktı arda bey karından herşey normal dedi burun kemigi gzüel ense kalınlıgı 1.6 çıktı deidm cinsiyeti bellimi yok dedi yüz üstü yatıtro zor dedi oyansa bakıcamda olmuyor dedi adam 3 benle ugraşıuyor ugraşmak istemedi yoksa derdi kızmı erkekmi ama birşey diyim bacaklarını görrüken sanki pipisni gördüm yada ban öyle geldi ablam kordondur o dedese ben pipi dedim acaba erkekmı benim sıpa maşşallah sübhanllah deid boyu uzun yapılı dedi iyi beslenmiş dedi kilo almıcaksın dedi haftaya perşembe saat 10 da muayenem var 1 agustosta detaylı yapmadı ultrosondan baktı ikili tapama testi yaptı allah razı olsun paracı degil biraz indirim yaptı cüzi bir miktar okadar ppluton depont ignesine başladık bugün hergün akşam creminon jel kullanıcam altan muhteömelen gene rahim dikiilicek aklıma gelen bunlar aklımdan tek çıkamdıgım sat 3 giridm 8 .20 vardı otobüse bindim okadar diyim bebek bizi çok ugraştırdı keyfini beklidik jelinin :)şöyle afilli bir resmi yok sizlere gösteriyim resimler eh işte çıkmış aklıam gelen bunlar kızlar yatıcam devmalı kısıtlandım hep yemek yapmam bile yasak temizlik vs yasak haftada 1 ignem var hakkımda hayırlısı artık artık herşeyim kısıtlı ne yemek nede temizlik yapabiliyorum artık çok dertliyim çok inan san çok şey yazmak isterdim çok yorugunum merak eden arkadaşlar içim yazdım

pasammm ne uykucu bebeın varmıs kızz

benım bebısıde dun gorduk cok hareketlıydı doktr bu nasıl bebek yeırnde durmuyo dedım rabbım bu duygyu herkeze naısp etsın

ölmüş kardeşim burası ölmüş kimseler gelip yazmıyor
ah eskiden öylemiydi nerde bu millet nerde bu devlet alooooooooooooooo

selam hatunlar...
son 1 ayım kaldı..çok heyecanlıyım..ayrıca bir stresliyimki sormayın.
bebişim iyi.sağlığı çok şükür yerinde..zayıf bi bebek olcak dedi doktor sana benzicek fiziği dedi..1900 grm bebişim..kendine bak dedi : ) suyum azdı biraz.ama çok şükür toplarlamışım..
ama test yapıldı su içmiyomusun dedi.bebişin suyuyla alakalı değil.sanırım benim vücudumdaki suyla alakalı.içiyorum ama aşırı idrara gidiyorum dedim..mesanemde çok yanma oluyo helede benim minik bastırınca..bi yoz verdi rahatlatır dedi içtim bugun değişen bişey yok..
allahın izniyle şu 1 ayımıda atlatırsam bebişimi kucağıma alırsam hepsi biticek..
benden bukadar..

pasammm ne uykucu bebeın varmıs kızz

benım bebısıde dun gorduk cok hareketlıydı doktr bu nasıl bebek yeırnde durmuyo dedım rabbım bu duygyu herkeze naısp etsın
Cnm kaç haftalık oldu miniğin ? Herşeyler uolundadır inş
Cnm minik bebekle uğraşması biraz daha zor benimki 3 kg doğdu 2800 e düştü giydirmiyordum kolları bacakları kırılcak gibiydi , ama şimdi büyüdü tosuncuk oldu maşallah sen onu büyğtürsün annesi

kiz ben buralardayim sen yoksun bugun 2.asilamam olcak hic uyumadim cok dua ediyorum ins.tutcak canim sende dua et
ederim aşkım inşalllah ttuar tatalım ya pozitif düşünelim pozitif olsun
ee nasılsın şimdik:18::18::18::18::18:
normal m olcak tatlım doğumun sezeryan mı
eğer normalse zyıuf olması daha iyi fırt diye çıkarırsın
hem bence 1 ayın kalmamaış daha az kalmış

bugun asılamanın 4.gunu cat ignesınınde 5.gunu ama ıdrar testtı negatıf cıktı sankı gene olmadı basak

bu sayfada yoktum canım arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim ama foruma geliyodum sürekli :)

ben kendimi bildim bileli bebekler icin oluyorum ... 23 benim 26 esimin yasi ama anne olmak istiyorum akrabalarin bebeklerine oluyoruz ikimizde ... ilk hamileliyim de planliydi ama sevincimiz kursagimizda kaldi.. bi bebek gordugum zaman eriyorum simdi eskisinden daha fazla istiyorum

canım şuan için hersey normal gözüküyo..

fırt diyemi çıkcak başka bi şekildemi bilmiyom valla

27 ağustos son günüm acep doğururmuyumki ozamana kadar : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…