Kizlarrrrrrr Rabbime binlerce sukurrrr hamileyimmmmm
Bu mubarek gunde ogrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Dualarimdasinizz detaylari yazCam degerim 148 cikti .
masallah masallahKizlarrrrrrr Rabbime binlerce sukurrrr hamileyimmmmm
masallah masallahcanim tebrik ederim Allah sagsalim kucaguna almayida nasib etsin nolur banada dua edin bende hamile kalayim
pasam nasilsin bebeyin nasil keyfler nasil bakem kizzzz kac vakitdir girmiyordum bura iyisindir insallah
iyi olucak canim uzme o guzel canini bence sabrla bekle dualarim seninle persembe guzel haberlerle geleceyine eminim tatlummmmcanım nasıl oluyum aynı işte günlüge yazıyorum devamlı bugün ikili testimizi aldık doktorum aradı temiz çıkmış rabbime şükür rahim agzım gene kıslamış perşembe 10 muayene var bakalım ne dicek arda bey
kızzzzzzz hamilesin he mii neden haber vermiyosunbugun asılamanın 4.gunu cat ignesınınde 5.gunu ama ıdrar testtı negatıf cıktı sankı gene olmadı basak
tanıştığıma çoooookkkk memnun oldum o zaman hayatım decvamlı bekleriz işallhahhhbu sayfada yoktum canım arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim ama foruma geliyodum sürekli :)
ay kıyamam kızzzzzzz çoks eviyosunuz demekben kendimi bildim bileli bebekler icin oluyorum ... 23 benim 26 esimin yasi ama anne olmak istiyorum akrabalarin bebeklerine oluyoruz ikimizde ... ilk hamileliyim de planliydi ama sevincimiz kursagimizda kaldi.. bi bebek gordugum zaman eriyorum simdi eskisinden daha fazla istiyorum
ayy inşallah normal yollardan çkar cnm yaa normal doğuran hatun o kadar azaldı kicanım şuan için hersey normal gözüküyo..
fırt diyemi çıkcak başka bi şekildemi bilmiyom valla
27 ağustos son günüm acep doğururmuyumki ozamana kadar : D
Kizlarrrrrrr Rabbime binlerce sukurrrr hamileyimmmmm
topiğimizde 4 adet hamilemiz varrrrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
adadassdfrdsgdfgdfgdfgdgdfsa sfasfdfsdgsdgdsgff
sevinç abla gözun aydın inş.sag salim kucagınada alırsın
ben de guzel haberı verınce boyle gösterı ıstıyorum basak hanımmmm
aaa tabbiiki hayatım ne dmeek sana rus revüsü bilem getiririmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
topiğimizde 4 adet hamilemiz varrrrrrrr:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
yaz kızım...
Topiğimzde mevcut bulunan aynı zamanda yemek annemiiz olan sevinç007 adlı hatunumuzun
hamile olduğu haberibi bugüb almış bulunmaktayız....
1 senelik fırt zırt çarpışmaları sonucunda her hangi bir yaralanma patlama çatlama pörtleme olmadan
bu yolu başarı ile geçmiş oldular
bundna sonraki yine güzl ama zorlu gebelik yolculuğunda başarılar diler
çok fazla kilo almadan yağlanmadan çatlamadan patlamadan (ki bu bira zor)
atlatmasını temenni ederiz
Daimi müdavimlere saygılarrrrrrr
Tkb....................................................................................
ayyyyyyyyyyyyyy bu mesaja bayildim basaaakyaz kızım...
Topiğimzde mevcut bulunan aynı zamanda yemek annemiiz olan sevinç007 adlı hatunumuzun
hamile olduğu haberibi bugüb almış bulunmaktayız....
1 senelik fırt zırt çarpışmaları sonucunda her hangi bir yaralanma patlama çatlama pörtleme olmadan
bu yolu başarı ile geçmiş oldular
bundna sonraki yine güzl ama zorlu gebelik yolculuğunda başarılar diler
çok fazla kilo almadan yağlanmadan çatlamadan patlamadan (ki bu bira zor)
atlatmasını temenni ederiz
Daimi müdavimlere saygılarrrrrrr
Tkb....................................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?