Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlarrrrrrr Rabbime binlerce sukurrrr hamileyimmmmm
Bu mubarek gunde ogrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Dualarimdasinizz detaylari yazCam degerim 148 cikti .

tatlım gözün aydın Allah kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim inan

ay çok sevindim ben demedimmi brilikte hamil ekalıcaz diye sen briaz geç kaldın ama
rabbim olmayanlarada versin tez zamanda onlar kendileirni biliyorlar çok dua ediyorum

masallah masallah canim tebrik ederim Allah sagsalim kucaguna almayida nasib etsin nolur banada dua edin bende hamile kalayim
pasam nasilsin bebeyin nasil keyfler nasil bakem kizzzz kac vakitdir girmiyordum bura iyisindir insallah

ayyyyyyyy haberi ben vercektimm yaaa hemen girmiş topike haber vermiş
komşuya mı gittin

sevinç abla gözun aydın inş.sag salim kucagınada alırsın

ben de guzel haberı verınce boyle gösterı ıstıyorum basak hanımmmm

sevinç hamileeeeeeeeeeee darısı herkeseeee

tebrik ederim, darısı banaa:)

tatlım gözün aydın Allah kucağına almayı ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim inan

Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum Rabbim olmayan herkese versin inan isimlerinizle dualarimdasiniz
Allahim daha cok bekletmesin sabrinizi arttirsin mukafaatlandirsin insallah

Begum canim ben ne acilar yasadim 3 tane bebegim karnimda oldu olupta kaybetmek inan hamile kalamamaktan daha kotu
Bir kimyasal gecirdim 10 ay sonra gebe kaldim bunun bile nolacagi belli degil
4, 5 senedir yilmadan umudumu kaybetmeden mucadele ediyorum.
Hic karamsarliga dusmedim vakti vardi sabrettim. Ama herzaman inandim.
Inanmadigin bir sey gercek olmazki.
Herzaman dualarimdasin inansan olacak ahh bir inansan.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ :26::26:BEN KÖYDEYİM İŞLERİMİZ OLDUĞU İÇİN ÇOK SIK GİREMİYORUM ARADA BAKIP ÇIKIYORUMM ALLAHIM RAMAZAN HÜRMETİNE GÖBÜŞLERİNİZİ DOLDURSUNİNŞŞŞ İKİZ ÜÇÜZ İNŞŞŞŞ SEVİNÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ GÖZÜN AYDIN CANIMMM SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞ

oleyyy çoook sevindim canım sevinçcim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allah

mrb canlarım yaaa çok özledim burayı burda sohbeti nasıl eski haline döndürcez burayı yaaa başakkkk kız ne güzel di eskiden artık ben bile girmiyorum yaaa tekrar eskiye dönsek en azından hergün biraz girebilsek ayyy toplanın millet yaaa

dogru soyluyosun abla bende dıs gebelık oldugunda cok uzulmustum kanda var cıkıyo kese yok oyle canım yandıkı anlatamam 3 tane kaybettın o en buyuk acı.. ama her ay umutla klomen ıcıp ay sonu adet olmak cok uzuyo benı hıc anne olamıcam gelıyo

basagımm bnm oldugum kısma pko yazabılırsn ve ds gebelıgımı.. bu arada senı cok ozledm hanımefendııııııı

kadınlarım ne zamandır gelemiyorum sizleri çok özledim beni unutmadınız biliyorum benim oğluş 13 gün sonra dogumgünü partimiz var çok güzel bişiy anne olmak ama çokta zor darısı isteyen herkese bu arada gelemeyeli baya herkes hamile olmuş sevinç hayırlı uğurlu olsun canım başakkkkkk seni özledim hurrrrr senide sara,yeşil hacer sayamadığım hepinizi çok özledim.

hoşgeldin canım bende seni özledim nikocum

Annem simdiden doktora giderseniz doktor size guler ))) yeni oldugumuz icin boyle diyor. 1 yil icinde olmazsa doktora giderim ama INSALLAH olur.. Su mubarek ayda ALLAHIM tum isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hic bir kadini annelik duygusundan mahrum edip , kucagini o guzel meleklersiz etmesin

]GÜNAYDIN GÜZELLER ALLAH GÖNLÜMÜZDEN NE GEÇİYORSA ONU VERSİN BEKLEDİĞİMİZ HER NE VARSA RABBİM EN KISA ZAMANDA EN HAYIRILI YOLLARDAN KARŞILAŞTIRSIN BİZLERİ

oleyyy çoook sevindim canım sevinçcim inşallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin Allah

Cok tsk ederimmmm rabbim olmayan herkese versin amin

ayy inşallah normal yollardan çkar cnm yaa normal doğuran hatun o kadar azaldı ki
gününden önce doğurursun tabii ki hayatım
gününü dolduran pek yok çünkü
bak bende 30 kasımı bekliyordum
13 kasım akşam güldür paltır hastaneye gittik
ayyyy çok haycanlı yaaaaaaa
hadi hayırlısı bakalım
inşalllah kolay olur ama bizi unutma haa sık sık gel
[/QUOTE]

AMİNN inşallah bi avazda kurtulurum..

ay evet eminim çok heyecanlı zamanlar yaşadın : D

artık bnde beklıyorum bakalım benimki nezaman gelcek..

unutmam kuzum..yaz olunca hep bişeler çıkıyo helede ramazanda ne ara akşam oldu bilmiyosun..siz hep aklımdasınızz

selam herkese

benim tatil güzel ve bir okadarda yoğun geçiyor
birde annemlerde temizliğe başlandi boya falanda yapılıyor oturacak vakit yok

sizlerde iyisinizdir umarım

sevinçcim seni kutalmıştım ama birkezde buaradan kutalayım
hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah ALLAH ın izniyle

günaydınlar BU GÜN GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLE BULUŞTUĞUNUZ GÜN OLSUN İNŞŞŞCUMA HÜRMETİNE RAMAZAN HÜRMETİNE BÜTÜN DUALRIMIZ KABUL OLSUN HAYIRLI CUMALAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…