igneye hemen basladik canim yarin tekrar doktora gidip kan verecem katlanma guzel oluyomu diye dua edin nolursevinç nasılsın gittin mi doktora iğnelerine başladınmı
selam herkese
benim tatil güzel ve bir okadarda yoğun geçiyor
birde annemlerde temizliğe başlandi boya falanda yapılıyor oturacak vakit yok
sizlerde iyisinizdir umarım
sevinçcim seni kutalmıştım ama birkezde buaradan kutalayım
hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah ALLAH ın izniyle
tebrik ederim, darısı banaa:)
evet harikaydı önceden tatlımmrb canlarım yaaa çok özledim burayı burda sohbeti nasıl eski haline döndürcez burayı yaaa başakkkk kız ne güzel di eskiden artık ben bile girmiyorum yaaa tekrar eskiye dönsek en azından hergün biraz girebilsek ayyy toplanın millet yaaa
yokkızz nerdeeeeeeeeeeeeeeee daha hallolmadıanammm o ne kız senınkı ne yapıyor uyuyomu tlf girebılıyomusun buraya sorunların haloldumu:26:
sağol annemm bayılın diye yazdım zatenayyyyyyyyyyyyyy bu mesaja bayildim basaaak
maşşallah bize darısı olmayanlarının başına işşallah aman
ben hamile kaldım bana böyle iltifat etmedin ama
dogru soyluyosun abla bende dıs gebelık oldugunda cok uzulmustum kanda var cıkıyo kese yok oyle canım yandıkı anlatamam 3 tane kaybettın o en buyuk acı.. ama her ay umutla klomen ıcıp ay sonu adet olmak cok uzuyo benı hıc anne olamıcam gelıyo
basagımm bnm oldugum kısma pko yazabılırsn ve ds gebelıgımı.. bu arada senı cok ozledm hanımefendııııııı
anam nikooooooookadınlarım ne zamandır gelemiyorum sizleri çok özledim beni unutmadınız biliyorum benim oğluş 13 gün sonra dogumgünü partimiz var çok güzel bişiy anne olmak ama çokta zor darısı isteyen herkese bu arada gelemeyeli baya herkes hamile olmuş sevinç hayırlı uğurlu olsun canım başakkkkkk seni özledim hurrrrr senide sara,yeşil hacer sayamadığım hepinizi çok özledim.
basak ben adet oldum
Annem simdiden doktora giderseniz doktor size guler ))) yeni oldugumuz icin boyle diyor. 1 yil icinde olmazsa doktora giderim ama INSALLAH olur.. Su mubarek ayda ALLAHIM tum isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hic bir kadini annelik duygusundan mahrum edip , kucagini o guzel meleklersiz etmesin
ayy kıyamam kızz
canım benim üzülme, sende ister istemez çok kaptırmştın kendini
takvim bilem yapmıştın annem tühh
ama insan elinde olmadan kaptırıyor kendini
inşallah çok üzülmedin
herkese iyi bayramlar
bi dahaki bayramda bebişlerimiz ya kucağımızda ya göbişimizde olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?